i mi smo još malo žuti...treba hvatat na sunčane dane da budu šta više na danjem svjetlu - uz prozor i sl....
žena-majka-carica:)
i mi smo još malo žuti…treba hvatat na sunčane dane da budu šta više na danjem svjetlu - uz prozor i sl….
Preko dana mi je stalno uz prozor, osim kad siki. A jucer je bilo dobro vrijeme ali danas je tmurno i kisovito, al opet mi je stalno uz prozor u kolicima
Pozdrav drage zene, ja nisam jos trudna(ili mozda jesam) ali da pitam vas koje jeste bolje cete znati objasniti i savjetovati me.. zadnju menst. sam imala 9.9 do 15.9 , ciklusi su mi 26 dana.. od 17.og do 24.og smo imali odnose svaki dan.. iduca menst. trebala bi doci 5.10(nadam se da necee)
Kada mogu napraviti test?
Je li dobro ako imas odnos svaki dan?
Je li rano za neke simptome?
Moj savjet ti je da ne radis test prije prvog dana ocekivane menstruacije, ja sam ga radila na prvi dan (clearblue) i plus je bio jedva vidljiv, tako da ti sve ranije moze samo stres izazvat bolje se strpit par dana pa bit siguran.... Sto se simptoma tice ja nisam imala nikakvih simptoma, jedino sam imala predosjecaj da sam trudna al simptomi nista... Nakon pat tjedana su me grudi bolile ali ni to nije dugo trajalo.... Ti simptomi su od trudnoce do trudnoce.... Svaka je razlicita...
Senoritakova zelim ti brz i sto bezbolniji prod da sve prodje u redu
Kad vec spominjete pupak, svako koliko se on treba previjt, kod svakog mjenjanja pelena ili?
Ajmeee, pa ja tek sada vidim da mi se u biti ona poruka s mobitela poslala. Ja sam sve ispočetka krenula komentirati. Hahahah
Cure koje danas imaju pregled - SRETNO!!!! Javite nam seee!!!
Mc Mouse, ja sam uzela broj veći nego što inače nosim i za sada su mi dobri.... 95C, MISLIM.. Ne sjećam se točno. Moram vidjeti etikeetu! Sada u čet idem isto kupiti te grudnjake jer ne mogu ih samo dva imati. Neke su cure zadovoljne i s onim iz Mullera, ali čini mi se da se ti isplate uzeti samo kad su neke akcije u điru... Mislim da je narukvica sa PLAN T stranice, pa ću si je svakako naručiti :D
Ne mogu vjerovati da je već 7 dana prošlo otkad nismo više 2U1... Baš vrijeme leti.
BTW. JEDVA ČEKAM KRENUTI S TRENINZIMAAAAA!!
Yel ,koliko x morate ići na tečaj? Što se tiče prilagodbe... aaajmeeee teško je... Teže nego što izgleda... Ali sve je to normalni ciklus života.
Suncokretice, BRZ OPORAVAK želim!
Pupak – nama se suši pomali! Ju hu huuu Danas nam je patronažna rekla da stavimo prašak da otpadne što prije.
E daaaaa – dobili smo od otpusta (četvrtak) 110g. Rekla je da suuuuper napredujemo.
cica i onda mu ispadne i onda se buni, ali pomalo vidim da ju prihvaća i da ju zna izbaciti i normalno spavati s njom. Inače, prve noći nas je ta duda SPASILA. DUDA JE SPAS ŽENE DRAGEEEE!!!!
Još nas je patronažna pitala ako smo koristili dudu i rekli smo da jesmo, pa se počela smijati i rekla je: AKO SI MOŽETE OLAKŠATI, OLAKŠAJTE SI! Ja sam uvijek za to.
I nama je patronažna dala broj, ali kako i same već znate, u obitelji imamo šeficu patronažni, pa ona dođe nenajavljeno i bome u petak kad sam ju vidjela kako ulazi k'o a sam Boga vidjela. Preuzale je Diega, rekla mi da se izdojim i pojedem nešto i idem spavati. Taman je i muž s treninga došao i oni su bili s Diegom dok sam spavala. SPAS!
Sernotivakova, UUUUU, SRETNOOOOOOOOOOO DRAGAAAA!!!!!!!!!! Brzo ćeš ti toooo!!! Javi se!!!!!!!!!
Mrvice, drago mi je što super napredujete...
Ajmeeee, stvarnooo, gdje nam jer Natasha!?
Violeta, s koliko ste otpušteni iz bolnice?? A za boju ne brini, proći će... nama je rekla da se već vidi poboljšanje u boji.
Marina ja sam napravila test Clearblue dan prije ocekivane menge i plus se pojavio u roku od 2-3 sekunde al ja sam odmah posumnjala da sam mozda trudna jer sam dan prije testa imala kratko krvarenje od sat vremena koje je prestalo pa sam nekako znala da se radi o implantacijskom. Ali najbolje da pricekas dan kad trebas dobit...
Vidim da mi prvi dio gore fali:
trebalo je ići: SRETNA, slažem se što se DUDE tiče. I stvarno je teško, ali treba biti uporan . Mi smo mu uvalili dudu samo po noći jer nikako da se uspava.... cica dudu i onda mu ispadne i onda se buni, ali pomalo vidim da ju prihvaća i da ju zna izbaciti i normalno spavati BEZ nje (ne s njom!). Inače, prve noći nas je ta duda SPASILA. DUDA JE SPAS ŽENE DRAGEEEE!!!!
Pozdrav drage zene, ja nisam jos trudna(ili mozda jesam) ali da pitam vas koje jeste bolje cete znati objasniti i savjetovati me.. zadnju menst. sam imala 9.9 do 15.9 , ciklusi su mi 26 dana.. od 17.og do 24.og smo imali odnose svaki dan.. iduca menst. trebala bi doci 5.10(nadam se da necee)
Kada mogu napraviti test?
Je li dobro ako imas odnos svaki dan?
Je li rano za neke simptome?
Najbolje ti je cekat na dan ocekivane m naravno,ali posto smo mi sve nestrpljive,ja sam prva napravila clear blue 3 dana prije ocekivane m i u roku sekunde mi je pokazao plus ko kuca, bas se jako vidio da sam se i sama iznenadila. Naravno da sam sutra ponovila opet s nekim drugim mislim da je Prime bio ili tako nekako i tu su mi se pojavile 2 crtice jake boje isto u roku odmah. Ja sam sumnjala na trudnocu jer me grudi nisu prestajale bolit od ovulacije,ali bas su me krvnicki bolile i imala sam iscjedak koji prije nisam nikad a sad me prati od prvog dana zaceca ocito. Evo sad u skoro 32.tt i jos ga imam. Svi ostali simptomi su mi dosli dooosta kasnije tipa povracanje i dizanje zeludca na odredenu hranu ,cigare i kavu ali ti to je proslo relativno brzo. Mi smo imali odnose svaki drugi dan ali nismo isli ciljano nego ako se desi desi se, i uz moje policisticke jajnike i probleme sa stitnjacom iz prve smo uspjeli 😀 sretno ti i naravno javi kad saznas 😀
url=https://daisypath.com]
narukvica je s Plan T stranice, da....
ova
https://plant.hr/proizvodi/pomagala-za-mame-i-bebe/mamina-narukvica/
s tim da sam ju ja kupila u setu....plus je bilo 30% na sve taj vikend
ali svakako , kupila bih ju i po punoj cijeni sad kad znam kako mi je korisna
yel - šta joj je bilo da je morala vadit jajovode?? jadna
kilaža tj gramaža bebe - meni je patronažna rekla da obzirom da mala toliko piša i kaki (a bože mašala stvarno) i kad je vidila koliko imam mlika....da ona ne bi nosila vagu (tlaka joj) jer tu nema straha....to se nosi najviše kad one nisu sigurne jel beba dovoljno siki.
Mada je meni osobno bilo drago kad mi je s drugim sinom patronažna svako malo nosila, a nije bilo upitno jel dobro napreduje (s 2tj je imao 5 kilograma, a s 1mj okruglih 6kg)...čisto eto tako da si zapišem....no dobro. Na sistematskom ćemo se izvagat i to je to. Samo da još izaberem pedijatra - još nisam
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji