Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    21. Rujan 2017. 12:21

sanjchi255

Bbrletic, topla voda i sol ili hladna voda?

Topla voda i 4 zlice soli pola sata ih drzi najbolje je navecer jer si cijeli dan na nogama

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Mamuka
    21. Rujan 2017. 12:23

sanjchi255

I dal je isplativo sve kupovat u jednom ducanu?

Isplativo može biti ako stvarno kupite više toga i daju vam popust, inače teško da je 1 dućan povoljniji u svemu od drugih.
    Ako uzmete više stvari u 1 dućanu svakako pitajte za popust. Ako uz to plaćate gotovinom pogotovo. Mi smo sve plaćali gotovinom i za sve tražili popust jer smo u pojedinim ducanima kupovali više stvari pa kad imaš račun od 5-7 tis kn teško da će tek tako odbiti dat popust jer nije to mala cifra.
    Zabpravila sam sta ti sve nedostaje. Znam za kolica. A sad za one neke sitnice i robicu je ipak potrebno gledat koji je dućan jeftiniji jer teško da će dat popust ako nije neka akcija u tijeku.

• Barbi13
    21. Rujan 2017. 12:25

Vicky

Pozdrav zenice!
    Danas sam isla na ctg i pregled u bolnicku ambulantu. Spoji me sestra na Ctg i kako pocne lupat srceko,tako se obje pogledamo jer se cuje preskakivanje. Okrece me s jednog boka na drugi,pa na ledja,ali se i dalje aritmija cuje. Skoro sat vremena sam bila spojena na ctg-u,sva u grcu i panici zasto joj srce dobro ne kuca.
    Cekam doktora jos sat vremena koji me pregleda, kasnije me spoji na uzv i pozove jos dvoje doktora. Da bi doktorica koja me inace pregledava rekla da beba stuca i zato se tako cuje. Mislim da sam izgubila jedno 10 godina zivota u ta dva sata.
    Stalno neki šokovi. Inace je na zadnjem uzv imala 2550 g,danas nakon tjedan dana ima 3030 g? Do sada su uvijek mi govorili da je manja(inace sam 38+4 ) pa mi sad nije jasno da li su krivo procjenili tezinu ili je stvarno u tjedan dana dobila pola kile!?

Meni je prije dva tjedna beba imala 2 kile a jucer 2768 a trudna sam 36+5 meni je rekao doktor dok je ctg dobar nema sekiracije a ja jucer prije pregleda dva puta proljev imala od brige da li se zdebljala beba nemoj se brinut

Leptirica.com

• Barbi13
    21. Rujan 2017. 12:29

sanjchi255

Suncokretica, sve to ima u westu?? Ajme ducana..hehe…morat cemo do nexta, tamo sam vidjela nesto sto mi se dopalo za izlazak iz bolnice😊
    Aaa…cijene u dm-u…jesu one iste u svim trgovinama diljem zemlje? Kad vec ide dragi, a obavimo tamo i dm i higijenu, pa nemoramo po SK hodat vise..
    Mislim da cemi cesto stajat..jel ima WC na svakom cosku??😅 inace, jos nisam bila u westu pa zato pitam..sad idem prvi put…
    Bbrletic, hvala😊

Poslje shopinga obavezno nozice u lavor

Leptirica.com

• Barbi13
    21. Rujan 2017. 12:31

sanjchi255

E i da..flasice..jel to bolje kupit u npr DM-u ili u trgovini tipa Bubamara il Babyland?

Ja danas idem u bubamaru pa ti javim cijene nadam se da su iste vidjela sam na njihovoj strani katalog ima dosta toga na akciji

Leptirica.com

dzenny
    21. Rujan 2017. 12:35

Galu,i ja sam citala samo dobra iskustva sto se tice caja.. frendica koja ga je oila se extra brzo i lako porodila.. 😉 nadam se da budemo i mi.. 😉
    Barbs,u ponedjeljak mi je slijedeci pregled.. 😉 ii dobra slika 🖒
    Mamuka,nezz vjerovatno je od stresa i tlak isao gore.. aa za bebu mi je doktorica rekla da je sve uredu,itak do termina imam nesto malo vise od tjedan,pa bi sacekali ne bi li porod sam krenuo.. 
    Hedgehog,ovi ultrazvuci su "novi" samo doktroica koja je danas radila,za razliku od one od prosli put,mi se cini da je to sve brzinski izmjerila,dok je ona prosli put dva puta mjerila da bude sigurna 😤

dzenny
    21. Rujan 2017. 12:42

I_me,meni je posteljica 3. stupanj.. nadam se da ce se sto prije nesto pokrenuti.. jer stvarno ovaj stres scake sedmice me ubija psihicki.. uvijek je nesto,uvijek.. samo da me zaboli pa da idem roditi.. nema veze sto ce biti sitna,budemo mi narasli.. 😉 jer ovaj ja ne mogu biti da se ne stresam,a samim tim to utjece i na nju..
    Vicky,mozda se beba malo i zedbljala,a i oni malo vise izmjerili,tak da je dobila pola kile.. ali nezz jesi citala,i ja sam ti imala takav stres prosle sedmice (zbog kilaze) pa je na kraju bilo uredu.. jer mi smo vec u u terminu a i bebice nisu bas toliko sitne.. 😊

dzenny
    21. Rujan 2017. 12:48

Neka je pitala sta dalje zbog kilaze bebe,je rekla da je sve uredu, da nije nista za paniku,tak da cemo cekati ako bi se mozda sta samo pokrenulo jer sam itak u terminu.. 
    Sanchi,tebe ceka veseli vikend 😉 dobrooo odmori noge danas i sutra.. 😉 aa to ja mislim da ti fali samo duda za flasicu,da dole dobijes onu posudu samo nema dude,to itak lako kupis bilo gdje,kao sto je vec ona rekla..

• Mamuka
    21. Rujan 2017. 12:50

sanjchi255

Moze moze Bbletic! Ja bi uzela onu kao sa cijevcicom, antikolik…i jel treba odma uz to uzet zamjenske dude (silikon onaj gore)?
    E i pitanje, jos jedno…jucer mi je zena poslala avent izdajalicu (polovni sam nasla) i rekla mj je da fali onaj sisac, kao silikonska ta duda..tko ima iskustva s time? Sto bi trebala onda kupit? Evo screenshot poruke…ak neka kuzi, nek mi objasni pls..

Mislim da se radi o onom dijelu sto beba stavlja u usta, ona ko dudica jer ništa drugo se na izdajalici ne mijenja. Osim možda nekog silikonskim dijela malog koji dodje extra. Ali ja sam imala tommee tippy pa ne znam jel se u aventa još sta minja.
    Mi smo koristili i bočice tommee tippy ali nisam odman kupovala jer sam 1 manju dobila uz izdajalicu pa nije bilo potrebe. Ionako veću od te tribas tek nakon 3 miseca. A ako budeš dojila možda ti neće tribat nikako. I evo dobit ćeš i ti tu manju uz izdajalicu pa možda sad samo kupi te dudica male. Ja nisam avent nikad koristila pa ti ne znam ništa o njihovim brojevima. Tommee tippy i mam su mi bili nekako draži.

Suncokretica
    21. Rujan 2017. 12:54

Sanjchi, west gate ti se inače zove shopping city tak da ti je sve jasno koliki je 
    Moj savjet je da zapamtiš na koji ulaz ste ušli (piše broj) jer ćete se inače pogubiti. Ima hrpa toga tamo tak da ćeš sigurno naći što ti treba. Što se tiče robice, pogledaj obavezno pepco jer imaju stvarno povoljno sve. 
    A ovi dućani što su baš baby su uvijek skuplji po svemu nego ostali, ali uvijek imaju neke akcije pa možda i nađeš nešto povoljnije. Imaš njihove cijene i ponude na internetu pa si pogledaj prije da vidiš. U dmu ćeš naći kozmetiku i povoljnije nego u ostalim dućanima, pogotovo ako ćeš uzimati njihovu marku, a onaj avent set se rijetko gdje nađe koliko sam čula... Ponesi kupone! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.