Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    20. Rujan 2017. 21:42

sanjchi255

Hedgehog ne spavam u carapama…nikad..smetaju mi..evo maloprije sam se otusirala (kad dam pitala za to) i sad legnem na kauc, dragi na kaucu do i reko mi da nek se okrenem kontra da mi noge smrde😣😭😭

Ne znam od cega bi ti to bilo, ali kuoi si lidera kremu za stopala. To je bas za stopala koja jako smrde, namazes navecer nakon pranja i fakat djeluje. Mm je jedno vrijeme imao s tim problema, ne znamo od kud i mazao je s tom kremom neoo vrijeme i od onda vise nije imao tih problema

[OBRISANO] 20. Rujan 2017. 21:42

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 20. Rujan 2017. 21:44

Barkleys
    20. Rujan 2017. 21:46

hahahaha, a njegove sigurno imaju miris ljubičica :D :D :D

ma da, to što kaže sretna, ima posebnih krema za smrdljiva stopala, a možeš probati i doma s običnom za tijelo i sl. pa vidi...

[OBRISANO] 20. Rujan 2017. 21:48

neo
    20. Rujan 2017. 21:52

sanjchi255

Sretna di ima ta krema?

Canesten krema. Ima je u svim apotekama,45 kn.
    Namazes kad operes i to je to.

url=https://lilypie.com]

• sretna
    20. Rujan 2017. 21:53

Sanjchi ima i dm i u ljekarnama imaju. I muller je imao, ne znam dal ih jos drze.
    Lidl bankrotirat cu 😂

dzenny
    20. Rujan 2017. 21:59

Hedgehog,ta kolekcija djecije robice je vec bila kod.nas prije 2-3 tjedna.. inace,materijal na dodir je stvarno super,ali i zato jeste nesto malo skuplji za razliku od proslih kolekcija.. 😉

Barkleys
    20. Rujan 2017. 22:07

Dzenny - baš gledam, da malo je skuplje, ali imaju i tetrice kao 100%pamuk itd. 

Joj, zašto Lidl? Zašto mi to radiš? Imam sve i ne trebam više ništa! 

Marijana12345
    20. Rujan 2017. 22:13

Nama je danas stigla nosiljka 😊😊 bas sam hepi!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI