Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    20. Rujan 2017. 20:24

Ja sam sad za malog ove kupila, to im je nova linija ultra, zbog dude mi je super jer je uvijek puna i ne mora se skroz naginjat da se sve popije iz nje

• GaLu
    20. Rujan 2017. 20:29

Hedgehog tako je i meni bilo, nasli bakteriju popila antibiotik i za 10 dana opet nalaz isti ali bakterija u malom omjeru ali svejedno sam se htjela rijesiti, tako da sam opet pila i antibiotik i caj i eto sad vec zadmjih mjesec i pol urinokultura sterilna. Ljekarna se zove ljekarna Buhac, Vile Velebita 1 f, Zagreb, ako ce ti trebati.

• GaLu
    20. Rujan 2017. 20:31

Luce super shoping
    Sretna bocica bas izgleda lijepo i prakticno

Suncokretica
    20. Rujan 2017. 20:33

Violeta, drago mi je da ste doma! Uživajte 
    Tea, i ja čekam izvješće iz Petrove . Sretnoooooo!
    Sanjchi, ajde napokon da i vi obavite shopping . Inače mi koristimo 2 popluna jer se ja moram zamotat ko sarma 
    I me, drago mi je da si bolje. Bit ćeš još bolje kad te nahrane kako treba
    Luce, sve je prekrasno!!

• GaLu
    20. Rujan 2017. 20:35

Hedgehog meni brusnica nista nije pomogla, to je vise u smislu prevencije ali nazalost da djeluje na bakterije mislim da i ne. Ja sam popila litre i litre i onda sam odustala od brusnice.

Barkleys
    20. Rujan 2017. 20:48

Galu - hvalaaa, otići ću do te ljekarne. Ma ova brusnica mi već na nos izlazi 

Ako ti nije bed reći, koju bakteriju si ti imala?

dzenny
    20. Rujan 2017. 20:48

bbrletic13

dzenny

Hedgehog,ili kad je frka (toliko hladno) ili kad si ljuta na dragog pa neces da ga grijes.. 😂😂 zato,sanchi,pripravi ti sb rezervu.. nikad ne znas.. 😂

dzenny da ti javim bebica mi ima 2768 a prije dva tjedna 2 kile

No,vidis.. super.. 😉 moja je kod moje doktorice proslu srijedu "imala" 2512gr aa u cetvrtak u bolnici je rekla da je preko 2800gr.. sutra opet imam kontrolu pa budemo vidjeli koliiko ce je sutra izmjeriti.. 😉 koliko si ti ono tjedana??

Barkleys
    20. Rujan 2017. 20:49

I_me još nisi kakala? A mišek :D

• GaLu
    20. Rujan 2017. 20:50

Hedgehog enterokok

• GaLu
    20. Rujan 2017. 20:54

Cure vi koje ste u tjednima 37+ jel osjecate kontrakcije ili nesto? Ja sam cijelu trudnocu strahovala od prijevremneog poroda i stalno sam imala kontrakcije, cak sam rekla i dr da mi da tablete da mi to malo smiri. dr mi je dala tablete do tjedna 35 ali medjutim nisam ni jednu popila, a sad uopce vise nemam kontrakcije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI