Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zelimobebu2701
    21. Rujan 2017. 00:44

Lidl bankrotirat ću 😱
    Barbs ja se nadam da neću prenest, već sad smo užasno uzbuđeni, još ako prenesem, tko će to dočekati.  
    Nadam se da ćete ti i malac uskoro kući da uživate s tatom. 
    Violeta malac je pravi frajer. Ja sam gledala isto takav bodic za izlazak, na kraju sam uzela plišane gegice jer se bojim da mu ne bude zima. 
    Bočice mi smo isto uzeli tommee tippee. Planiram uzet i njihovu izdajalicu. 
    Sretna ma nitko mi baš nije objasnio to oko termina točno pa sam malo zbunjena...
    Luce robica je preslatka!

loira
    21. Rujan 2017. 02:22

sanjchi255

loira

ej mame! evo i mene nakon sto godina… čestitke i_me, pupy, barbs, treca sreca! lijepe su bebice sve redom
    vidim nema me više na vašoj listiuglavnom, još malo pa će i naš red…još 12 dana do termina!

svim mamicama uspješan oporavak
    veselim se podijeliti uskoro s vama svoje iskustvo, kako god da bilo

Loira bilo je puno padobranaca a liste su bile kilometarske pa smo skinuli s liste one koje se nisu dugo javljale…napisi termin, spol (ako znas i ime) i di planiras rodit pa te dodam ujutro kad azuriram listu😘

2.10., cura, ime ćemo odabrati kad je vidimo, a rodit ću u inozemstvu  hvala ti. laku noć!

violeta1
    21. Rujan 2017. 02:28

Mamuka ovo je bilo brzinsko stavljanje bez podloge jer boja siva super mi ide uz ovu kombinaciju. A inace ima podlozak i tetra pelenu ispod 😉 I ja ne volim kad se stavljaju bebe bez podloge neke dole.
    E da onaj podlozak za previjanje stavila sam na stol u trpezariji 🤣🤣🤣(tamo nikad ne jedemo, to koristimo za kave, i drzanje svaceg na stolu) nekako mi se ne da ici u spavacu da ga previjem, a ovo mi je za kraljeznicu milina, u bolnici sam sva bila sagnita pa sam jedva leda ispravila. 

dzenny
    21. Rujan 2017. 06:29

Bbrletic,budete vi izdrzali i vise 😉 ja sam mislila da cu roditi pocetkom septembra, pa me evo 10 dana pred terminom.. 😉
    Violeta,joojj.. pa vec sam sad pravi mamin frajer..  😍😍

21. Rujan 2017. 07:27

Cure, pratim vas i pripremam sta me sve ceka, puno pomazu postovi mama koje su rodile, zelim vam svima sve najbolje i brz oporavak beba i vas ❤️🐥

(Mene kvrga dolje rastura, stavljam alkoholne obloge, idem dr popodne...)

Ako se netko sjeca, stavljao je sliku jastucica u koji se stavi beba? Sivkasti? Gdje se mogu kupiti takvi, zavoravih...

21. Rujan 2017. 07:28

Violeta, predivna beba 😃 i robica predobra, koja velicina je to?

Barkleys
    21. Rujan 2017. 07:37

Violeta - prekrasaaaan je! I bravo za kosu. Ja ozbiljno razmišljam da raščistim radni stol i na njega stavim premataljku. On mi je taman po visini.

Yel - probaj pogledati "tetra pelene za djecu" na fb, ako ti se neki sviđa od njih, meni je fora sivi sa zvijezdicama... 

• Mamuka
    21. Rujan 2017. 07:40

Violeta možeš kupiti samo podlozak za presvlačenje i staviti na stol jer ipak ima ona povišenja sa strane da se ne otkotrlja. Još je malecki al brzo će moći i to. Imaš neke i do 100kn pa ako ćeš ga tu presvlacit nije loše.😉
    Yel zaboravila sam komentirat tu tvoju na jednu stranu otecenu gospođu 😅 I kod.mene je tako od ovih vena koje imam. Desna strana je valjda 3 put veća od live koja je čisto normalna. Ne boli me to al nakon nekog položaja u kojem se stvara dolje pritisak to dodatno bukne i nelagodno je poprilicno. Osjećaj ko da će ti se sve tu doli rastavit....
    Nadam se da će ti bit uskoro bolje i da nije ništa strajno. 

[OBRISANO] 21. Rujan 2017. 07:46

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Barbi13
    21. Rujan 2017. 07:50

Jutro cure kavica se pije masina pere robu,danas idem u bubamaru kupit jos stvari dragi je slobodan pa moramo iskoristit a sutra na roditeljski vec me sad lovi smijeh dogovor oko maturalnog putovanja a ja s trbuhom do zuba

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI