Cure jel koja koristila dr Browns dudice i bočice? Poprilicno ih hvale i možda bi čak kupila dudice one neke nove cijele silikonske. S obzirom da ću opet morat kupit izdajalicu (toliko o posudjivanju drugima😠) neću odman kupovat bočice al ako budemo morali prec na AD mislim da ću ih uzet...
Sanjchi - da, dm ima svugdje iste cijene, jesi se prijavila u njihov program za trudnice, dobiš dosta kupona?
Ja imam aventovu ručnu, onu malu, kakva je tvoja ručna? Električna?
Dzenny- nesu ti provjeravali proteine u urinu? To je obavezno kod visokog tlaka, ja se borim s njim vec 2 tjedna , 5 dana suler onda dva dana 145/90, onda opet super onda juteos 152/85 , i stalno mi provjeravaju te proteine i dok su oni dobri nema nekog straha jer ako oni nisu dobri onda je to vec znak preeklampsije. Meni je gin rekao da to moram pratit upravo sto ubog visokog tlaka dode u zastoju rasta bebe. Ne zelim te strasit nego cisto informativno ali ja sam tek i 31.tjednu a ti si ipak vec u terminu pa to i nije problem. Uostalom kazu da je tak visok tlak jako cest u zadnjem mjesecu samo sta ako je bas jakoo visok onda se ide na CR.
url=https://daisypath.com]
Cure jel koja koristila dr Browns dudice i bočice? Poprilicno ih hvale i možda bi čak kupila dudice one neke nove cijele silikonske. S obzirom da ću opet morat kupit izdajalicu (toliko o posudjivanju drugima😠) neću odman kupovat bočice al ako budemo morali prec na AD mislim da ću ih uzet…
Mamuka moja sestra je presla s Aventa i prezadovoljna je. Manja rupica od Aventovih i ona cjevcica sta kontrolira izlaz mlijeka. Jedino sta mali sad duze jede, a s Aventovom bocicom mu je curilo na sve strane makar je imao dudu s rupicom br.1. I vise ne podrigava ko odrasli muskarac nego kao beba ☺ Dude varalice ne koristi njihove jer malom po obliku pasu aventove.
Sanjchi to su ovi nastavci koje ionako kupujes po brojevima jer sto veci broj rupica je veca. Ne znam sad jel na aventove flasice pasu dude drugih proizvodjaca (ovisi o promjeru) jer nekad bebama ne pasu svi oblici tih duda.
Ajmeee dok pohvatam sve!
Bila sam u gradu od 8 do pola 1. Nisam mislila da cu se toliko zadrzat. Osla sam u hzzo, pa u kupovinu poklona jer u nedjelju idemo na rodendan curici od 2 g i ima brata od 4 g pa im oboje treba nesto uzetpa konzum, onda sam kupovala ona putna pakiranja za bolnicu i na kraju zaboravila uzet krrmu za bradavice u dm. Necu uzimat iz ljekarne jer su preskupe, a iskreno mislim da je to sve isti kuki.
Barbs premeden je D!
Sanjchi, ne znam koje bocice mislis kupit jer nor tommee tippee imas samo u baby centru,mulleru i nekim ljekarnama.
A ovo sto ti je zenska pisala da fali na bocici je silikon koji s bocice koji ionako mijenjas. Znaci tebi treba za 0+ mj
Dzenny kada opet imas pregled?
Kupila sam L poklon koji ce mu braco dati kada dode iz bolnice i sakrila, to je L rekao da zeli i morala sam odmah uzet da kasnije ne bi bilo panike ako ga ne uspijemo naci 😂
Oprostite jer sam sigurno nesto zaboravila komentirat...
Dzenny-nesu ti provjeravali proteine u urinu? To je obavezno kod visokog tlaka, ja se borim s njim vec 2 tjedna , 5 dana suler onda dva dana 145/90, onda opet super onda juteos 152/85 , i stalno mi provjeravaju te proteine i dok su oni dobri nema nekog straha jer ako oni nisu dobri onda je to vec znak preeklampsije. Meni je gin rekao da to moram pratit upravo sto ubog visokog tlaka dode u zastoju rasta bebe. Ne zelim te strasit nego cisto informativno ali ja sam tek i 31.tjednu a ti si ipak vec u terminu pa to i nije problem. Uostalom kazu da je tak visok tlak jako cest u zadnjem mjesecu samo sta ako je bas jakoo visok onda se ide na CR.
Meni je urin sasvim uredu,i da svaki put kad odem na pregled prvo urin provjere.. aa i tlak sam samo jos jednom imala visok,mozda na pocetku 9-og mjeseca.. pa cemo vidjet kakav ce biti u ponedjeljak.. a mozda i odem sb kupiti tlakomjer,samo sto vecina nekih jeftinijih tlakomjera nije tacna,a sad neke velike novce davat za tlakomjer mi se ne ispalti,jer eto jos samo 1tjedan je do termina..
Inace te cjevcice ima i tommee tippe anticolic bocice. Ali nama su njihive obicne bile super makar je mali halapljivo gutao,nije se nagutao zraka jer taj silikon ima sa strane ruoicu kroz koju eventualni zrak izlazi. Mislim da to drzge bocice nemaju. I silikon je dosta meksi od npr aventovih
Sortiraj odgovore
Najstariji