Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    21. Rujan 2017. 14:18

San

• Bebushka
    21. Rujan 2017. 14:20

Samo da javim da sam rodila jutros oko 7, napisem dojmove za koji dan, sad su mi ruke pune igala pa ne mogu tipkat:(
    Bebe su dobro, citamo se

mc_mouse
    21. Rujan 2017. 14:22

Ne stignem vas sve iskomentirati. Zurim jako :/
    Bebusha čestitam i brz oporavak vam želim. Kad dođeš k sebi napisi kako i sta je bilo 😘😘😘 drži se ❤️

• sretna
    21. Rujan 2017. 14:27

Bebushka

Samo da javim da sam rodila jutros oko 7, napisem dojmove za koji dan, sad su mi ruke pune igala pa ne mogu tipkat:(
    Bebe su dobro, citamo se

Cestitke!! Samo ti odmori pa kad ces moci javi nam se 😙

Marijana12345
    21. Rujan 2017. 14:32

sretna

I ja isto mislim da se ne isplati za to kratko vrijeme tolike novce davat. S tim da ne bi to kuoovala bego bi mi frendice uzele za babinje. Makar se jos oremisljam da li da uopce uzmem nosiljku jer za L mi stvarno nikad nije trebala i bas bi nam bila suvisna, ali sada uz L,mislim sa bi mi lakse bilo malog u nosiljku oa L pazit u parkicu npr na taj nacin, nego kolicima trcat za njim

Bilo bi super kad bi ti netko mogao posuditi na tjedan dana za probu da vidis jel ce htjeti... makar mislim da sva djeca vise vole taj kontakt i nosenje nego kolica. Istina da bi ti bilo lakse da imas mogucnost trcati za drugim djetetom i slobodne ruke. A tesko reci... moja frendica je kupila skupa kolica i mali se derao cijelo vrijeme, vozila ga je u kosari valjda 5x, a nosiljku obozava. Kad skuze da mogu gledat uokolo postane im nosiljka bolja od kolica. Moja seka veli da joj je to najbolja investicija, a mali nerijetko nakon 200m zaspi u njoj 😁 a sestricna je kupila neku bezveze no name od trapera samo da se nosi, i mali ju nije bas volio. Ipak valjda znaci nesto taj ergonomski polozaj i kvaliteta. 
    Bebushka cestitam! 😍😍

Barkleys
    21. Rujan 2017. 14:59

Bebushkaaaa! Čestitam! Bebe su dobrooooo! Javi nam se!   

• Mamuka
    21. Rujan 2017. 15:05

sanjchi255

Hvala cure na ovome za izdajalicu..rucna je…a flasice..budem vidjela, probat cemo naravno dojit al.mislim da bi jednu trebalo svakako imat u rezervi!
    Bebushka cestitam!!😘😘

Sanjchi i imaš 1 manju u tom setu sa izdajalicom i na njoj nedostaju te dudice Šta tribas kupit. Mislim da je ta bočica cca 150ml Šta ti je stvarno dovoljno za prva 3 miseca. Ako budete na AD lako kupiš još.
    Bebushka čestitke na curama! Uzivajte sada ❤

• Vicky
    21. Rujan 2017. 15:05

Dzenny, znam da..ma kad sam vidjela da je na 3 kg odmah sam bila sretna,ali onda kad sam si razmislila reko nemoguce u tjedan dana da je bas toliko dobila. Sok je kad cijelu trudnocu ti nitko ne spominje problem oko kilaze, i onda pred kraj dodjes u bolnicku ambulantu i naletis na doktoricu koja te pita kad je otkriven zastoj u razvoju!? Kakav zastoj?? Zasto mi to nitko nije reko?? Sto pitanja kroz glavu ti prodje.. ali nakon danasnjeg dana sam sama sebi rekla da je bebica dobro, ako i je manja bude porasla, i vise se ne zelim stresirat zbog takvih izjava doktora. Jedan prica zastoj,drugi da je dobra kilaza bez obzira kaj nije u tim njihovim granicama.. uzas.. umjesto da smo sad te posljednje dane i tjedne opustene, stalno neki problemi..za koje se hvala Bogu na kraju ispostavi da je sve dobro..

I_me
    21. Rujan 2017. 15:08

Bebuska cestitam!!!! 😘😘😘

• sretna
    21. Rujan 2017. 15:11

Marijana

sretna

I ja isto mislim da se ne isplati za to kratko vrijeme tolike novce davat. S tim da ne bi to kuoovala bego bi mi frendice uzele za babinje. Makar se jos oremisljam da li da uopce uzmem nosiljku jer za L mi stvarno nikad nije trebala i bas bi nam bila suvisna, ali sada uz L,mislim sa bi mi lakse bilo malog u nosiljku oa L pazit u parkicu npr na taj nacin, nego kolicima trcat za njim

Bilo bi super kad bi ti netko mogao posuditi na tjedan dana za probu da vidis jel ce htjeti… makar mislim da sva djeca vise vole taj kontakt i nosenje nego kolica. Istina da bi ti bilo lakse da imas mogucnost trcati za drugim djetetom i slobodne ruke. A tesko reci… moja frendica je kupila skupa kolica i mali se derao cijelo vrijeme, vozila ga je u kosari valjda 5x, a nosiljku obozava. Kad skuze da mogu gledat uokolo postane im nosiljka bolja od kolica. Moja seka veli da joj je to najbolja investicija, a mali nerijetko nakon 200m zaspi u njoj 😁 a sestricna je kupila neku bezveze no name od trapera samo da se nosi, i mali ju nije bas volio. Ipak valjda znaci nesto taj ergonomski polozaj i kvaliteta.
    Bebushka cestitam! 😍😍

Ma.ja bi bebu svakako sto vise u kolica jer nisam bas da ih se navikava nosit, ali za tako neke situacoje mislim da bi mi dobro dosla,kao.npr i soping u ducanu s njih oboje i slicno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.