Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    20. Rujan 2017. 17:30

Joj sori, niti ne gledam kaj pišem, 240x220. 

• sretna
    20. Rujan 2017. 17:30

sanjchi255

200×200? Pa takav imamo i sad😊 ja se volim zamotat u njega, i dobar nam je..

I mi imamo poplu  200×200, a krevet 180×200 i ne treba nam veci, al zato je deka veca, u nju se zamotamo, a poplun nekako ne vucemo ispod sebe.nego tako stoji na nama 😄

[OBRISANO] 20. Rujan 2017. 17:44

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Barkleys
    20. Rujan 2017. 18:23

hahaha, ma ni ne treba ti,  mi i ovaj vadimo samo kad je frka 

dzenny
    20. Rujan 2017. 18:30

Hedgehog,ili kad je frka (toliko hladno) ili kad si ljuta na dragog pa neces da ga grijes.. 😂😂 zato,sanchi,pripravi ti sb rezervu.. nikad ne znas.. 😂

I_me
    20. Rujan 2017. 18:33

Skinuli su mi gazu sa savova da rana dise. Kaze muz da ne izgleda lose. Da je rez dosta nisko..ja nisam gledala.. 😥😢
     Danas sam super kakva sam jucer bila.😆 I setam i nosam malenu.. puno manji bolovi.. i krvarim manje nego jucer.. tako da mislim da veceras micem ove giga iz gaca i prelazim na naturelline tanke..

I_me
    20. Rujan 2017. 18:37

Jedini problem mi je sto sam gladnaaaaa... sad mi je muz donio banane, nektarine i grozde. A ovdje.. 😂😂
    Za dorucak caj, rucak krumpir i juha, jogurt i sad juha bez icega i riza samo skuhana.. mozda mi se sutra smiluju pa me nahrane 😆😂

dzenny
    20. Rujan 2017. 18:50

I_me,bitno je da je zdravstveno sve uredu,da rana lijepo zamladjuje,da se ti osjecas bolje i da je sa malenom sve ok.  Aa znam da bije lako glad trpiti,ali prezuvjet ces ti i to.. 😉 drzi se.. 😘

mc_mouse
    20. Rujan 2017. 18:58

Violeta napokoooon doma 😁😁
    Barbs uskoro ces i ti 😁 tko zna, možda i puštaju za vikend 😃
    I_me ni ja nebi voljela gledati rez, super se držiš u svakom slučaju 😊 Očito puno znaci ta spinalna anestezija. 
    Treca_sreca a kako si ti danas? Jel boli? Kako Mila? Jel pao sta bilirubin?

• sretna
    20. Rujan 2017. 19:05

Ajmeee, kad se sjetim obroka u bolnici...sve sam nekako mogla pojest osim neke skeljene roze o nazlvi to kockicama nekog mesa,znaci fuj! Taj dan sam od svojih narucila big mac meni 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI