200×200? Pa takav imamo i sad😊 ja se volim zamotat u njega, i dobar nam je..
I mi imamo poplu 200×200, a krevet 180×200 i ne treba nam veci, al zato je deka veca, u nju se zamotamo, a poplun nekako ne vucemo ispod sebe.nego tako stoji na nama 😄

Hedgehog,ili kad je frka (toliko hladno) ili kad si ljuta na dragog pa neces da ga grijes.. 😂😂 zato,sanchi,pripravi ti sb rezervu.. nikad ne znas.. 😂

Skinuli su mi gazu sa savova da rana dise. Kaze muz da ne izgleda lose. Da je rez dosta nisko..ja nisam gledala.. 😥😢
Danas sam super kakva sam jucer bila.😆 I setam i nosam malenu.. puno manji bolovi.. i krvarim manje nego jucer.. tako da mislim da veceras micem ove giga iz gaca i prelazim na naturelline tanke..

Jedini problem mi je sto sam gladnaaaaa... sad mi je muz donio banane, nektarine i grozde. A ovdje.. 😂😂
Za dorucak caj, rucak krumpir i juha, jogurt i sad juha bez icega i riza samo skuhana.. mozda mi se sutra smiluju pa me nahrane 😆😂

I_me,bitno je da je zdravstveno sve uredu,da rana lijepo zamladjuje,da se ti osjecas bolje i da je sa malenom sve ok. Aa znam da bije lako glad trpiti,ali prezuvjet ces ti i to.. 😉 drzi se.. 😘

Violeta napokoooon doma 😁😁
Barbs uskoro ces i ti 😁 tko zna, možda i puštaju za vikend 😃
I_me ni ja nebi voljela gledati rez, super se držiš u svakom slučaju 😊 Očito puno znaci ta spinalna anestezija.
Treca_sreca a kako si ti danas? Jel boli? Kako Mila? Jel pao sta bilirubin?

Ajmeee, kad se sjetim obroka u bolnici...sve sam nekako mogla pojest osim neke skeljene roze o nazlvi to kockicama nekog mesa,znaci fuj! Taj dan sam od svojih narucila big mac meni 😄

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji