Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    21. Rujan 2017. 11:03

Sanjchi, srećom pa nije ljeto. Samo ti diži noge i izbaci sve slano. Pogledaj i koja hrana i piće izbacuju vodu iz tijela i samo pij puno vode. Nešto mora pomoći...
    dzenny, vjerojatno ti je tlak skočio jer si se brinula ovih dana oko te kilaže. Koliki ti je bio? Probaj se nekako opustiti, znaš da te mjere često nisu točne. I prati si doma tlak, meni na pregledu uvijek malo skoči od stresa pred pregled, ali u zadnje vrijeme je čak dobar, već sam valjda navikla, bilo je i vrijeme 
    Barbs, baš je sladak poklon, a Diego još više . Nadam se da uskoro idete doma!

• Barbi13
    21. Rujan 2017. 11:03

sanjchi255

barbs

Sanjchi, moguce da su hormoni u pitanju a moguce i gljivice… Ne znam stvarno

TEA- KAKO JEEE??? SANJCHI, JE L IMA NOVOSTI?

Bila sam u ljekarni pa mi je rekla zena da je to zbog hormona i pojacanog znojenja i skupljanja vode itd..lijek su pamucne carape i kozna obuca..
    Nabrojala je simptome gljivica a nista od toga nemam pa onda nisu gljivice u pitanju…samo trudnoca😔
    Tea je rekla javit se sa slikicom….

sanjchi255,slobodno satvi noge u lavor i dodaj sol bit ce ti ugodno

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    21. Rujan 2017. 11:04

Dzenny, nisam pohvatala jesi li ili nisi bila na pregledu??
    Sanjchi, eto, hormoni... CARI TRUDNOCE 
    Violeta, to za pranje kose AAAJMEEEE 
    DANAS IDEMO DOMAAAA!!!  malo je zuckasti ALI cu ga stavljati na sunce pa ce biti bolje... Nisu nista rekli cak ni za to... Tj.savjetovali ali mama je tako sa mnom radila... 

Kiki156
    21. Rujan 2017. 11:06

Dzenny prati doma tlak, imas tlakomjer? Meni su na zadnjem pregledu u urinu nasli proteine al tlak mi je bio dobar, 120 pa mi je rekla da mjerim doma i ako se slucajno povisi da dodem u bolnicu, ako prede 140. Jer ti proteini mogu biti opasni al ona misli da je do trakica koje im stoje dugo otvorene pa znaju pokazati krive rezultate. Ali ipak je rekla da pazim i mjerim da slucajno ne skoci visoko. Kaze da zna to pred kraj trudnoce. 
    Dena slazem se sa svime sto ti je Mamuka napisala. Puno se toga izdogadalo i hvala Bogu dobro je sve proslo ali velik je to stres. Zene padnu u depresiju nakon trudnoce i kad sve bude ok, a kamoli kad je beba bila na operaciji i prosla sve to. Nemoj drzati u sebi, pricaj s muzem a ja bi na tvom mjestu pricala i s nekim strucim. Samo da procistis te emocije. Brzo ces ti doci k sebi, drzi se! 😊
    Sanjchi jesi pitala doktora za noge? Probaj s tim kremama sto ti cure savjetuju. Ja sam bas neki dan bila na pedikuri, priustila sam si malo gusta i da mi srede noge jer su mi bile suhe pete a s bebom bi ta pedikura malo pricekala 😂 Meni se od Futtica napravio natisak na peti, nije to bila samo suha koza nego ono pukotine suhe koze, uzasno je izgledalo. Rekla mi je zena da je to od tezine trbuha i valjda sam krivo gazila, tko zna... Uglavnom, stopala pate u trudnoci na ovaj ili onaj nacin. Vidi na netu mozda ima neka prirodna kupka za noge pa da ih namaces malo.

Marijana12345
    21. Rujan 2017. 11:06

Barbs ajme preslatkoooooo! Kako divna gesta... super su ti frendovi!
    Galu i ja cu uzeti tu zimsku vrecu neku no name... ne mora biti orginalna od kolica (bolesne su im cijene), izmjerit cu duzinu kosare pa uzeti taman da mi pase od 3mj tak da mozemo i za hladnijeg vremena setati.
    Sanjchi daaaa obavezno kozne cipele i kozne ili prozracne tenisice makar je hladno. Nikakav skaj i nesta sta ne dise. Inace  i da nisi trudna to je meni br.1 jer svi ti žblj materijali su odlicna podloga za gljivice, a onda ih se tesko rijesiti. 

• GaLu
    21. Rujan 2017. 11:07

Yel nemoj mazati sa akoholom jer mislim da ce ti to vise iziritirati. Ako je problem u brijanju, pise da aloe vera gel smiruje kozu nakon brijanja. Ali eto cula si od vise cura da imaju oteklinu na "gospodji", moja "gospodja" je cijela natecena i rekao mi dr da je to normalno jer je pritisak od bebe.

barbs
    21. Rujan 2017. 11:08

Sada vidim poruke  i odgovore na moja pitanja...
    Marijana, aaaah taj DE 
    Dzenny, kad je slijedeci pregled!?
    Sanjchi, slusaj savjet dokrora i jedi jabukeee!!! To su meni rekli!! 

Suncokretica
    21. Rujan 2017. 11:12

Jeste li uzimale štrample za zimu? Gledam sad ove u lidlu da možda uzmem...
    Meni je termin 1.11. i bit će hladno već tada, a kamoli kad zima dođe, a nekako imam osjećaj da tek rođene bebe ne vole štrample, ipak ih to jako stisne? 
    Ne znam da li da uzmem za početak ili samo možda za kasnije kad već bude 2-3 mjeseca i kad bude najjača zima...

• GaLu
    21. Rujan 2017. 11:12

Barbs super pokloni
    Dzenny zao mi za tlak, kontroliraj sad kroz vikend, sigurna sam da ce se ustabiliti, probaj jesti cesnjak on snizuje tlak.
    Kako ti sa cajem od lista maline, jel jos pijes? Meni ga muz bas jucer kupio pa mislim ga poceti piti tamo negdje od subote.

dzenny
    21. Rujan 2017. 11:16

Suncokretice,ako pitas za tlak bio je prvi put 126/97 a drugi put je bio 125/93.. kao ovaj donji mi je visok.. 😤 tako da se moram u pon opet javiti radi njega.. 
    Aa ako pitas za tezinu bebe,prosli cetvrtak je izmjerena 2800gr i danas opet 2800gr,znaci nista nije dobila.. aa i posteljica je vec 3. stepen zrelosti..
    Barbs,super sto idete doma.. 😉 da,bila sam.jutros na pregledu.. 🙄
    Kiki,nemam tlakomjera doma.. vidim on je vise opasan od niskog,pa me malo i zabrinulo.. 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.