Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    21. Rujan 2017. 11:16

Barbs super da idete doma! 😃 I predivni su darovi i mali Diego 😊☺️
    Violeta Leon je mali sarmer, super mu je kombinacija za izlazak! Kako vam je sada doma, jel uzivate? 
    Cure koje su rodile kakvi su vam trbusi nakon poroda, kako to izgleda? Hocete nositi steznik?
    Marijana i Galu mi smo blizu s terminima 😊 Ja isto nemam to za kolica ali imam debeli skafander pa cu ga u to oblaciti kad bude bas hladno + dekice i to sve. Valjda je to dovoljno.

• GaLu
    21. Rujan 2017. 11:18

Violeta super slikica tvog krasnog deckica!

dzenny
    21. Rujan 2017. 11:19

Barbs,u ponedjeljak moram opet zvog pritiska se javiti.. 😕
    Galu,caj pijem jos uvijek,iako mi je skoro pri kraju.. ali tamad dok ga popijem bit ce vrijeme i da rodim.. ja ga pijem bez secera,pa je okus fuuuj.. ii da,jedem datulje.. cula sam da su dobre za otvaranje.. 😮

Barkleys
    21. Rujan 2017. 11:22

Dena - nakon svega što si ti prošla ja sam uvjerena da nema hrabrije žene od tebe. Normalno je da tek sada postaješ svjesna svega što se dogodilo. Okruži se ljudima koje voliš, npr. Muž ili neka bliska frendica/sestra i polako ćeš savladati sve prepreke koje dolaze. 

• GaLu

Kiki i Marijana mi smo u dan razlike s terminima, uvijek gledam listu i mi smo broj 7. na listi, brzo ce to Ja jedva cekam, bas neki dan gledam kalendar i skuzim da sam cijelu 2017. trudna

Marijana12345

Suncokretica

Jeste li uzimale štrample za zimu? Gledam sad ove u lidlu da možda uzmem…
    Meni je termin 1.11. i bit će hladno već tada, a kamoli kad zima dođe, a nekako imam osjećaj da tek rođene bebe ne vole štrample, ipak ih to jako stisne?
    Ne znam da li da uzmem za početak ili samo možda za kasnije kad već bude 2-3 mjeseca i kad bude najjača zima…

Ja sam uzela u Kiku. Mislim da svakako treba, u gornjem dijelu obuces body s dugim rukavicima ispod majice, a dole ostane prakticki samo na jednom sloju... malo je hladno za samo 1 sloj mislim, a bit ce trenutaka kad beba nece biti pokrivena dekicom. ma ne stisne ih, imaju sve strample elastena. 

Kiki156
    21. Rujan 2017. 11:24

Dzenny imas tlakomjere u ljekarni za kupit pa vidi da mozda uzmes, dobro ga je imati doma. A sta su ti rekli za tezinu bebe, koja je sad procedura? Hoces ici na dogovoreni porod ili? 

barbs
    21. Rujan 2017. 11:24

Super su frendovi... I dobili smo puno brzojava i cestitki   Ja sam pocela plakati kad sam procitala ovu jednu... Hahahhaa Jebem ti hormone... A jucer isto navecer HAJAJAHAJAJAHAHHHAHA gledam malog i kazem: ajme, kako je lijep!!! (U sebi) i placem sama sa sobom... Valjdaža zakasnjela reakcija od ponedjeljka 

• GaLu
    21. Rujan 2017. 11:26

Dzenny super za caj, ja sam citala iskustva drugih mama koje su pisale da su se brzo i lako porodile nakon sto su pile taj caj. Mozda je placebo efekt ali vidjet cemo kako ce biti nama.

barbs
    21. Rujan 2017. 11:26

Dzenny, a nisam shvatila kad je slijedeci??
    TLAK- ja sam u T imala ujutro 120/60 a popodne 130/70...  Ovih dana imam 120/60-75... I sve ok!! Rekli su mi...
    Hvala na lijepim komentarima!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.