Cure koje su rodile kakvi su vam trbusi nakon poroda, kako to izgleda? Hocete nositi steznik?
Kiki ja bih pricekala s kupnjom, nisu bas jeftini (oko 200kn) a mozda ti nece trebat. Mojoj seki su u bolnici drugi dan kad su dosli njoj pogledati trbuh izricito rekli da ga ne nosi, cak ju je Dr pitao jel radila trbusnjake u trudnoci 😂😂 svakom se drugacije povlaci. I patronazna joj je to rekla da se lako kupi naknadno, da dobro sta nije kupila unaprijed jer se njoj super maternica povlaci i koza isto. Nakon 4mj nema traga trudnoci na trbuhu. Trbusnjaci! Samo jos malo guza i noge
Marijana nisam mislila kupovati unaprijed, vidjet cu sto ce doktor reci pa ako treba cu uzeti. Svaka cast seki, 4 mj nakon poroda je nista! Ja sam bas jucer rekla muzu kak ce mi biti cudno kad rodim i kad trbuh bude mlohav a sad je zategnut i cvrst 😂
Suncokretica ja i ti smo u blizu sa terminima. Meni 9.11. i po kući mu ne planiram za pocetak oblačiti hulahopkice jer će imati široki povoj i bit će u jastučiću a uz to mu obucem 2 carapice i mislim da je to sasvim dovoljno. U nas u stanu je poprilicno vruće, sigurno oko 24+ tako da nema smisla navlačiti ga. Kako god se beba može pothladit tako se može i pregrijat sta isto nije dobro. Kupila sam male hulahopkice u Kiku za svaki slučaj da imam ali u stanu ih sigurno neću tribat do 1.-2. mjeseca kad već ne bude u jastucicu.
Nisam još kupila tu vreću za kolica ali svakako moram nešto pa sam zakljucila da neću kupovati vreću nego skafanderic jer će u njemu moci u jaje a u vreći ne. Iako kažu da nije dobro bebu voziti u jaknicama i slično ne mogu ga ni po cici zimi voziti bez toga. Zasad još nisam vidila neki koji mi se svidja. Pratim HM jer ne znam di drugo mogu to kupiti a da ne izgledaju bas ruznjikavo.
Suncokretica - hvala na linku, i ja sam malo gledala taj babyhandling, ono dajte mi dijete od godinu na dalje, sve mogu. Pogotovo pelene. Ali novorođenče, te ono podizanje da glavica ne mašte, pa bočno mijenjanje pelena?! Čula sam od dosta starijih mama da ono joj kaj se zamaraš, kaj će ti to, znate ćeš, to je instinktivno... Ali ja sam štreber i proučavam sve te YouTube tutorijale
Dzenny mislim da taj tlak skače jer se stresiras zbog bebine kilaze. Visoki tlak je prijetnja prijevremenom porodu a ti si praktički u terminu i nemaš se zašto toliko brinut. Samo se opusti i doć će tlak na svoje. Ako te bas brine to sta tamo piše da beba nije nista dobila na težini idi kod drugog doktora da se umiris. Sigurna sam da nije ništa strašno.😉
Barbs odlični pokloni. I Diego je mali slatkis pravi 😍
E da ovo netko donese u St u posjetu mislim da bi ga sestre izbacile naglavačke zajedno sa balonima i cvicen. Kod nas se to ništa ne smi imat u sobi. Ako dobiješ kolače onda OK jer očekuju da podilis s njima 😂😂
Mamuka prati Next. Mojoj seki frendica posudjuje stvari kupljene tamo... predobra robica. Lijepa i kvalitetna
Dzenny - a da oni popravke taj uvz?! Bez veze te stresiraju i zato ti tlak raste. Samo se ti čuvaj. I bit će sve u redu. :*
MAMUKA, MA NEEEE??? STVAAAAARNOO???
Meni bi svasta rekle.. hahahahah Ja sam dobivala svaki dan po nekoliko brzojava, poklona..
Meni je ti bas lijepo...
Inaceeeee... Ovdje nase sestre ne pomazu previse... Barem cimi i meni nisu... Al zamolis ih nesto i nakon par sati dodju... Uzas...
A frendica mi je rekla da ona uopce malu nije presvlacila nego sve sestre... A kod nas dodju 3x dnevno..... mjenjati im pelene..
Sad dok ja pohvatam sve..
Barbs- super da idete doma i super su pokloni. I ja sam jucer plakala. Sva sreca bila dam sama u sobi. Hahahah
Gledala sam emu i odjednom neke emocije i hormoni i ja u plac 😂😂😂 da me netko vidio bi rekao nisam normalna 😋
Stomak- izgledam kao 20t trudna. 😆mali stomacic, full smijesno.. al ok,rodila sam prije 2 dana.. pratit cu situaciju i javljat.. i mislim kupit steznik.
Kom je posteljica 3 stupanj? Nisam pohvatala? Draga moja tebi su onda dani i sati u pitanju.. moze krenut svakog trena. Brzo ces drzati bebaca u rukama 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji