Luce ajme vau, sve ti je bas predivno 😘😘
Mi smo evo doma, bebac nam pajki. Ja sam uzela cajic i Novalac dohranu za malog, tako nam je pedijatrica rekla, jer sve je to dobijao uz siku. Sutra nam dolazi patronazna sestra i jedva cekam jer puna sam pitanja.
A rana od reza me danas najjace boli, dode mi da skinem gace i da zracim se. A muz je tako sretan al tako zbunjen i umoran (u5h se ustao i isao radit) i onda se igrao sa sisama mojima, zanimljivo mu je kako sprica mlijeko iz njih haha…nije se mogao nagledat
Stigli ste kuci?! Super!!! ☺
Hahahahah muz ti je presmijesan.. 😂

Hedgehog i ja sam imala probleme sa bakterijom u mokraci i pila sam uz antibiotik caj protiv bakterija, bas za trudnice. Vidjela sam to na poliklinici Harni za taj caj, pravi ga mr. Ines Buhac i ljekarna je u Zagrebu. Meni su ga tamo kupili i poslali postom, pila sam 1 l na dan i sad vec 3 puta sam kontrolirala i sve mi je ok s urinom. Neznam ak je do caja ali eto da znas ako pozelis i ti piti.

Sanjchi sad iskoristi muza u subotu.. 😄😂
Yel bolje kod doktora, pogotovo ako sve vise i vise otice..

sanjchi super za krevet
yel zao mi za pipi, ako je od depiliranja brzo ce splasnuti, a inace u trudnoci zna nekima pipi biti natecena radi pritiska bebe dolje. Ja sam jedna od tih kojima je nateceno ali eto jos par tjedana/dana do poroda pa ce í to proci.

Dzenny - hahaha, baš tako! :D
Violeta - hahahaha, ajde bar je mužu zanimljivo :D
Luce - bit će prava batgirl!
Galu - hvala za čaj, budem proguglala taj čaj, ma ono, pila sam već 2-3 vrste čaja od brusnice, sokove 100% brusnica, pila sam i klavocin...ne znam više...nije nikad postotak neki ono opasan, ali nikako da dođem do onog kad ti na nalazu piše "sterilan" -.-
Hedgehog,ili kad je frka (toliko hladno) ili kad si ljuta na dragog pa neces da ga grijes.. 😂😂 zato,sanchi,pripravi ti sb rezervu.. nikad ne znas.. 😂
dzenny da ti javim bebica mi ima 2768 a prije dva tjedna 2 kile

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
I_me - ajme, pa ja bi da moram samo to jesti počela jesti doktore! Mislim negdje sam pročitala da carice prva dva dana jedu sve tekuće, ono i zbog katetera i svega. Ali ovo je baš tužno. Baš mi je žao. Kada ideš doma?
LadyN da, to sam u h&m-a uzela
Violeta muz ti je komedija, vjerojatno ce i moj tako reagirat 😂😂😂 drago mi je da ste kuci 😉
I ja sam uzela neki dan 2 bocice tommee tippee one s cjevcicom... U mullera 2 bocice u paketu bile cini mi se 120kn

I_me - ajme, pa ja bi da moram samo to jesti počela jesti doktore!Mislim negdje sam pročitala da carice prva dva dana jedu sve tekuće, ono i zbog katetera i svega. Ali ovo je baš tužno. Baš mi je žao. Kada ideš doma?
Kateter su.mi skinuli 6h nakon operacije.
A valjda moram tako papat i zbog kakanja.. osjetim da mi u stomaku nesto radi.. mozda bi sutra ujutro mogla i kakati?! 🤔
Daju ti toliko jesti da njih ne pocnem jesti 😂😂😂.
A kuci bi trebala ako sve bude ok u nedjelju. Jos 4 dana, uf.

Ana - ma, imam stalno urinarne infekcije, završila sam i na hitnoj već jednom, nikako da mi se to pročisti, nisu nikakve strašne infekcije, ali nikako da mi nalaz bude "sterilan"…pa kad sam zadnji put bila na hitnoj, rekli su mi kontrolu u TA, i od onda idem paralelno i svojoj i u TA, a sad zadnji put mi je moja dala D1, da tamo i nastavim. Pa pretpostavljam da će me i oni slati na urinokulturu. Inače, urinokulturu u domu zdravlja sam radila već 3 puta.3x ujutro tuširanje i trpi, pa prva jutarnja mokraća, pa nosi….
Ajoj..koma je to..al bolje da onda vec sad ides kod njih da te oni kontroliraju..ja sam danas prvi put radila urinokulturu..malo se bojim nalaza jer je moja frendica bas nedavno rodila 2 tj ranije jer su nasli neku opasnu bakteriju i morala je na inducirani porod.sve je super zavrsilo,al ne bih ja to..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji