Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    20. Rujan 2017. 16:02

sanjchi255

Mene danas dragi samo veseli😊
    Upravo me obavijestio da u subotu idemo u soping za bebu😊👏👏👏👏

Zaaakon! Al ces uzivat 😊

violeta1
    20. Rujan 2017. 16:02

Mame kud moramo ici sve za prijavit djete? Nakon izlaska iz bolnice. Kud se ide prvo? 

[OBRISANO] 20. Rujan 2017. 16:05

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Barkleys
    20. Rujan 2017. 16:28

Violeta - možda ti ovo pomogne... http://klinfo.rtl.hr/djeca-2/bebe/prijava-djeteta-nakon-rodenja-koje-sve-dokumente-morate-pribaviti/

• Bebushka
    20. Rujan 2017. 16:49

Sanjci super za krevet, prepprodit cete se...ako vam bude prevelik lako se stisnete na jednu polovicu 
    Uz to preporucam poplun dimenzija 260x200...neprocijenjivo 

[OBRISANO] 20. Rujan 2017. 16:54

Nina2512
    20. Rujan 2017. 16:56

Hedgehog

Ana2711

Cure ne sjecam se vise koja mi je rekla da joj javim za urinokulturu u petrovoj..znaci uzorak donosite od doma,predaje se od 8-10h u laboratorij mikrobiologije,to je ona zgrada iza petrove,kad udete u zgradu odmah je laboratorij gdje se inace vadi krv,idete desno do kraja hodnika i udete kroz velika vrata u drugi hodnik,tamo je odmah ta soba u koju se uzorak predaje.nalaz gotov za 2 dana i salju ga na mail😊

To sam bila jaaaa. Hvala puno, jučer sam u tu zgradu nosila briseve. Ajme koji preporod, jučer u TA, kao uzet ćemo vam ponovno briseve bla bla bla, znate gdje to morate nositi. Ja onak, da, na Mirogoj, a ženska se nasmije, neeee, u naš labaratorij. Ja onak, jeeeej, nema više šetanjaaaaa.

I mislila sam si da si ti bila,al nisam bila sigurna😊😊
    A kak to da ides vec u TA?mozda si vec napisala pa sam zaboravila🙈..ja imam iduci pregled u 37.tj i ni tad me jos ne salju u TA..mozda budu nakon tog pregleda

Barkleys
    20. Rujan 2017. 17:13

Ana - ma, imam stalno urinarne infekcije, završila sam i na hitnoj već jednom, nikako da mi se to pročisti, nisu nikakve strašne infekcije, ali nikako da mi nalaz bude "sterilan"...pa kad sam zadnji put bila na hitnoj, rekli su mi kontrolu u TA, i od onda idem paralelno i svojoj i u TA, a sad zadnji put mi je moja dala D1, da tamo i nastavim. Pa pretpostavljam da će me i oni slati na urinokulturu. Inače, urinokulturu u domu zdravlja sam radila već 3 puta.  3x ujutro tuširanje i trpi, pa prva jutarnja mokraća, pa nosi....

Barkleys
    20. Rujan 2017. 17:17

Mi smo poplun 200x200 za Božić dobili na poklon od moje mame, mislim da je u našem domu to kupila. Jedino je problem što trenutno imamo 2 navlake za njega. Kad god se sjetim tražiti te navlake nema te veličine i nikak da kupim još. I tako u krug. A koristimo ga baš kad je jaka zima. 

[OBRISANO] 20. Rujan 2017. 17:26

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI