Barbsbome opasno se bliži…ti si rodila sa 39tjedana po ultrazvuku ili?
Uvijek se gleda termin po zadnjoj menstruaciji, ovo sto uzv izbacacuje je prosjek koji dobije s obzirom na velicinu bebine glave, noge,trbuha itd. Tako da ti to nema veze.

Javila mi se Tea…danas stize Noel…otisla je rodit😊
Ajme!! Sretno tei! Neka bude brzo i sve ok ☺

Javila mi se Tea…danas stize Noel…otisla je rodit😊
Javi joj da joj svi zelimo sto brzi i bezbolniji porod i puno srece 😊

Cure ne sjecam se vise koja mi je rekla da joj javim za urinokulturu u petrovoj..znaci uzorak donosite od doma,predaje se od 8-10h u laboratorij mikrobiologije,to je ona zgrada iza petrove,kad udete u zgradu odmah je laboratorij gdje se inace vadi krv,idete desno do kraja hodnika i udete kroz velika vrata u drugi hodnik,tamo je odmah ta soba u koju se uzorak predaje.nalaz gotov za 2 dana i salju ga na mail😊
To sam bila jaaaa. Hvala puno, jučer sam u tu zgradu nosila briseve. Ajme koji preporod, jučer u TA, kao uzet ćemo vam ponovno briseve bla bla bla, znate gdje to morate nositi. Ja onak, da, na Mirogoj, a ženska se nasmije, neeee, u naš labaratorij. Ja onak, jeeeej, nema više šetanjaaaaa.
Violeta - za pedijatricuuuuuuu. Ali super idete domaaa!
Sanjchi - krevet je mrak. Tei, sretno, držim fige da sve prođe u redu, i jedva čekam njen raport, ona je prva jesenska koja rađa u petrovoj!
Mene danas dragi samo veseli😊
Upravo me obavijestio da u subotu idemo u soping za bebu😊👏👏👏👏
uuuuu prvo krevet, sad ovo....meni bi to bilo sumnjivo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji