Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    21. Rujan 2017. 09:54

Ej, Marijana, ja nemam još ni kolica ni jaje , meni je termin sredinom 11., mislim da će možda i meni trebati.
    Pa jedva čekam neku iskusnu mamu da ti odgovori... 

• Dena1009
    21. Rujan 2017. 09:54

Curke evo da se javim, pokusavam zaostatke pohvatati al jedva da stignem jesti. Mi smo doma od prekjucer i bas nam je turbolentno. Nazalost tek kad smo dosli doma i kad sam se trebala opustiti meni je doslo u glavu sta se sve dogodilo. Placem po cijele dane, neznam sta bih sa sobom, umorna sam, nervozna, nemam apetita..mlijeka jedva da iscijedim za obrok....imam osjecaj da pucam po savovima..ljuta sam i jadna sama na sebe

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    21. Rujan 2017. 09:56

Nove mamice, cestitam na bebicama, uzivajte u majcinstvu❤

url=https://lilypie.com]

Suncokretica
    21. Rujan 2017. 10:03

Hedgehog hvala na linku za lidl! moram dobro razmisliti dal mi išta treba 
    Marijana, klokanica je prekrasna, otkud si naručivala? Kod nas nisam vidjela tu šarenu, sve jednobojne....
    Violeta, imaš malog šminkera doma!  Presladak je!!
    Dena, drago mi je da ste napokon doma, ali mi je žao da se tako osjećaš, vjerojatno hormoni rade svoje, a i sama situacija koju ste prošli. Imaš li nekoga da bude uz tebe i pomogne ti?

21. Rujan 2017. 10:18

Dena, zao mi je sto se tako osjecas...obicno kad se opustimo, kad prodje bura, nastupa stres, poslije nekih trauma etc
    Isplaci se, razgovaraj s nekim o osjecajima, iskanalizirat ce se emocije. I hormoni rade balans. 
    Samo se drzi i budi jaka. Proci ce i ta faza ❤️

Sanjchi, da jedna strana dolje je triduplo veca, al mislim da je od depilacije i da bukti, apsces.

Nemam fejs, potrazit cu vec negdje jastucic

21. Rujan 2017. 10:19

Hvala za info

Suncokretica
    21. Rujan 2017. 10:22

Inače mi smo jučer bili na tečaju BABY HANDLING koji je držala fiziterapeutkinja u domu zdravlja. Bilo je jako korisno i pokazivala nam je na lutki kako bi se pravilno trebalo podizati, spuštati, držati, presvlači dijete itd. Sve ide preko boka. 
    Žao mi je samo da nismo mi mogli probati jer je sve pokazivala relativno brzo i njoj to ide tako olako, a da sama moram, mislim da bi pola toga fulala ili zaboravila 
    Zapisivala sam pa se nadam da sam nešto i popamtila. A kad se dijete rodi, može se naručiti na individualni tečaj gdje s njom to prođeš na svom djetetu. Preporučila bi svakome.
    Ima na youtubeu-u raznih videa, a našla sam na internetu neki naš priručnik gdje ima slika pa si pogledajte ako želite:
    http://www.mamino.net/Baby_handling.pdf

• Mamuka
    21. Rujan 2017. 10:26

Dena pazi da ne otklizis u depresiju. Pricaj s mužem i ako može da netko bude s tobom, netko tebi blizak. Do sad te drza stres i adrenalin a sad se sve smiriva pa sve to sta si držala u sebi izlazi vani. Za mi je da ti je tako loše ali najgore je iza vas. Puno toga se izdogadjalo,  ali vidiš koliko ste jaki i sve ste izgurali. Sad će sve biti u redu. Pokušaj se smiriti jer zbog svega toga nemaš mlijeka. I natraj se nešto pojesti i piti. Ako zaboraviš navij si alarm i kad zvoni jedi.
    Znam da je to lako rec a užasno teško napravit ali nemaš druge.
    Uostalom AD nije najgora stvar na svitu. Puuuno beba se odhrani na ADu i zdrava su i sritna djecica.
    Viktoru najviše triba njegova mama. A može on papit i AD. Samo hrabro! Možes ti to! ❤

• Dolores123
    21. Rujan 2017. 10:26

Yel

Dena, zao mi je sto se tako osjecas…obicno kad se opustimo, kad prodje bura, nastupa stres, poslije nekih trauma etc
    Isplaci se, razgovaraj s nekim o osjecajima, iskanalizirat ce se emocije. I hormoni rade balans.
    Samo se drzi i budi jaka. Proci ce i ta faza ❤️

Sanjchi, da jedna strana dolje je triduplo veca, al mislim da je od depilacije i da bukti, apsces.

Nemam fejs, potrazit cu vec negdje jastucic

Ethereal ti ima te jastuke i dode ti 90,00 kn pa si pogledaj

I_me
    21. Rujan 2017. 10:28

Mamuka

Dena pazi da ne otklizis u depresiju. Pricaj s mužem i ako može da netko bude s tobom, netko tebi blizak. Do sad te drza stres i adrenalin a sad se sve smiriva pa sve to sta si držala u sebi izlazi vani. Za mi je da ti je tako loše ali najgore je iza vas. Puno toga se izdogadjalo, ali vidiš koliko ste jaki i sve ste izgurali. Sad će sve biti u redu. Pokušaj se smiriti jer zbog svega toga nemaš mlijeka. I natraj se nešto pojesti i piti. Ako zaboraviš navij si alarm i kad zvoni jedi.
    Znam da je to lako rec a užasno teško napravit ali nemaš druge.
    Uostalom AD nije najgora stvar na svitu. Puuuno beba se odhrani na ADu i zdrava su i sritna djecica.
    Viktoru najviše triba njegova mama. A može on papit i AD. Samo hrabro! Možes ti to! ❤

Deba slazem se sa mamukom. 
    Mozes ti to! ❤ samo hrabro! 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.