Sanjchi i Kiki, slazem se... Ali bas me nesto opralo..
Sanjchi, ahahahaha, dooobraaa Eto jedna za I me..
Zelimobebu, uuulalaaaa... Vrijeme istice pomalooo.
Meni je po vel on bio 40d+/-0-1d... A po uvzu 38+5/6...

Violeta,drago mi je sto idete doma. Ja mislim da je to poseban osjecaj kada orvi put svoju bebicu nosis svojoj kuci.. 😍😍
Barbs,nadam se da ce Diego biti dobro i da i vi sutra idete doma.. 😉
Ja evo spavala (i zadnje vrijeme samo spavam).. 😆 drugacije sam dobro,uvijek me ponesto bolucka,ali nista strasno.. 😊

Violeta super sto idete doma!!! Jeeeej….
Barbs, a ako morate ostat, bolje da ostanete, tu je doktorima na oku!
Dalje nisam popamtila nista😂😂😂
A apropo toga da lice na sve osim na mamu:
Pa bime sam se nasla u ovoj slici 😂😂😂

Ja srecom ispod 56 nisam kupovala…. I eto taman Diego 53cm..
I me, cula sam komentar od Gattonice!!Kako ste mi?? Najradje bi vam se tamo uvalila al trebas doci i u se i na se..
Sretna, ja sam pila od Diethphrema (kako god se pise ahahah) MG i super je😊
Cure, moram pohvatati sve sto ste pisale… Uuufffff
Bio je pedijatar i sve je ok ALI zutica u granici normale…sve me strah da necemo mi doma sutra
Ma barbs ne sekiraj se. Ako ne sutra, preksutra idete kuci.. pustaju vikendom. Frendica mi je izasla sa malom u nedjelju. malo ga nosaj kod prozora. Ja sam se isto smjestila kod prozora al ju jos i odnesem i onda joj pokazujem grad 😂.

Kupujemo krevet jeeeej…napokon👏👏👏👏👏
Skoro na 50% snizenje…jedva sam dragog nagovorila😆 uzet cemo 180×200, i dobimo i madrac i podnice i sve..jeeej…bas sam si sad hepi…i taman treba doc prije termina😂 valjda ce doc prije nego rodim..jer kao mj dana se ceka, a moze i za 5 dana me zvat da je stigo…🎉🎉🎉🎉
Super, sad ce te imat puuuno mjesta 😊

Sanjchi suuuuper za krevet! 😊😊😊
Barbs a vjerujem ti da zelis sto prije doma, nadam se ds ste za vikend vec u svojoj kuci! ❤️ Mislim da je to najljepse, kad ti muz i beba idete doma 😍

Barbs bome opasno se bliži...ti si rodila sa 39tjedana po ultrazvuku ili?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji