Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zelimobebu2701
    20. Rujan 2017. 13:09

Barbs po doktorima sam sad 36+2 kao ako po mengi računaju, a ultrazvuk pokazuje 36+4. 😊 

barbs
    20. Rujan 2017. 13:36

Sanjchi i Kiki, slazem se... Ali bas me nesto opralo..
    Sanjchi, ahahahaha, dooobraaa  Eto jedna za I me..
    Zelimobebu, uuulalaaaa... Vrijeme istice pomalooo.
    Meni je po vel on bio 40d+/-0-1d... A po uvzu 38+5/6... 

I_me
    20. Rujan 2017. 13:44

Barbs uopce te nisam skontala za gattoni? Kom je sta rekla?

dzenny
    20. Rujan 2017. 13:50

Violeta,drago mi je sto idete doma.  Ja mislim da je to poseban osjecaj kada orvi put svoju bebicu nosis svojoj kuci.. 😍😍
    Barbs,nadam se da ce Diego biti dobro i da i vi sutra idete doma.. 😉
    Ja evo spavala (i zadnje vrijeme samo spavam).. 😆 drugacije sam dobro,uvijek me ponesto bolucka,ali nista strasno.. 😊

I_me
    20. Rujan 2017. 13:56

sanjchi255

Violeta super sto idete doma!!! Jeeeej….
    Barbs, a ako morate ostat, bolje da ostanete, tu je doktorima na oku!
    Dalje nisam popamtila nista😂😂😂
    A apropo toga da lice na sve osim na mamu:

Pa bime sam se nasla u ovoj slici 😂😂😂

I_me
    20. Rujan 2017. 14:02

barbs

Ja srecom ispod 56 nisam kupovala…. I eto taman Diego 53cm..
    I me, cula sam komentar od Gattonice!!Kako ste mi?? Najradje bi vam se tamo uvalila al trebas doci i u se i na se..
    Sretna, ja sam pila od Diethphrema (kako god se pise ahahah) MG i super je😊
    Cure, moram pohvatati sve sto ste pisale… Uuufffff
    Bio je pedijatar i sve je ok ALI zutica u granici normale…sve me strah da necemo mi doma sutra

Ma barbs ne sekiraj se. Ako ne sutra, preksutra idete kuci..  pustaju vikendom. Frendica mi je izasla sa malom u nedjelju.  malo ga nosaj kod prozora. Ja sam se isto smjestila kod prozora al ju jos i odnesem i onda joj pokazujem grad 😂.

• sretna
    20. Rujan 2017. 14:19

sanjchi255

Kupujemo krevet jeeeej…napokon👏👏👏👏👏
    Skoro na 50% snizenje…jedva sam dragog nagovorila😆 uzet cemo 180×200, i dobimo i madrac i podnice i sve..jeeej…bas sam si sad hepi…i taman treba doc prije termina😂 valjda ce doc prije nego rodim..jer kao mj dana se ceka, a moze i za 5 dana me zvat da je stigo…🎉🎉🎉🎉

Super, sad ce te imat puuuno mjesta 😊

Kiki156
    20. Rujan 2017. 14:20

Sanjchi suuuuper za krevet! 😊😊😊
    Barbs a vjerujem ti da zelis sto prije doma, nadam se ds ste za vikend vec u svojoj kuci! ❤️ Mislim da je to najljepse, kad ti muz i beba idete doma 😍

zelimobebu2701
    20. Rujan 2017. 14:27

Barbs bome opasno se bliži...ti si rodila sa 39tjedana po ultrazvuku ili? 

• sretna
    20. Rujan 2017. 14:31

zelimobebu2701

Barbsbome opasno se bliži…ti si rodila sa 39tjedana po ultrazvuku ili?

Uvijek se gleda termin po zadnjoj menstruaciji, ovo sto uzv izbacacuje je prosjek koji dobije s obzirom na velicinu bebine glave, noge,trbuha itd. Tako da ti to nema veze.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.