Barbs po doktorima sam sad 36+2 kao ako po mengi računaju, a ultrazvuk pokazuje 36+4. 😊
Sanjchi i Kiki, slazem se... Ali bas me nesto opralo..
Sanjchi, ahahahaha, dooobraaa Eto jedna za I me..
Zelimobebu, uuulalaaaa... Vrijeme istice pomalooo.
Meni je po vel on bio 40d+/-0-1d... A po uvzu 38+5/6...
Violeta,drago mi je sto idete doma. Ja mislim da je to poseban osjecaj kada orvi put svoju bebicu nosis svojoj kuci.. 😍😍
Barbs,nadam se da ce Diego biti dobro i da i vi sutra idete doma.. 😉
Ja evo spavala (i zadnje vrijeme samo spavam).. 😆 drugacije sam dobro,uvijek me ponesto bolucka,ali nista strasno.. 😊
Violeta super sto idete doma!!! Jeeeej….
Barbs, a ako morate ostat, bolje da ostanete, tu je doktorima na oku!
Dalje nisam popamtila nista😂😂😂
A apropo toga da lice na sve osim na mamu:
Pa bime sam se nasla u ovoj slici 😂😂😂
Ja srecom ispod 56 nisam kupovala…. I eto taman Diego 53cm..
I me, cula sam komentar od Gattonice!!Kako ste mi?? Najradje bi vam se tamo uvalila al trebas doci i u se i na se..
Sretna, ja sam pila od Diethphrema (kako god se pise ahahah) MG i super je😊
Cure, moram pohvatati sve sto ste pisale… Uuufffff
Bio je pedijatar i sve je ok ALI zutica u granici normale…sve me strah da necemo mi doma sutra
Ma barbs ne sekiraj se. Ako ne sutra, preksutra idete kuci.. pustaju vikendom. Frendica mi je izasla sa malom u nedjelju. malo ga nosaj kod prozora. Ja sam se isto smjestila kod prozora al ju jos i odnesem i onda joj pokazujem grad 😂.
Kupujemo krevet jeeeej…napokon👏👏👏👏👏
Skoro na 50% snizenje…jedva sam dragog nagovorila😆 uzet cemo 180×200, i dobimo i madrac i podnice i sve..jeeej…bas sam si sad hepi…i taman treba doc prije termina😂 valjda ce doc prije nego rodim..jer kao mj dana se ceka, a moze i za 5 dana me zvat da je stigo…🎉🎉🎉🎉
Super, sad ce te imat puuuno mjesta 😊
Sanjchi suuuuper za krevet! 😊😊😊
Barbs a vjerujem ti da zelis sto prije doma, nadam se ds ste za vikend vec u svojoj kuci! ❤️ Mislim da je to najljepse, kad ti muz i beba idete doma 😍
Barbs bome opasno se bliži...ti si rodila sa 39tjedana po ultrazvuku ili?
Barbsbome opasno se bliži…ti si rodila sa 39tjedana po ultrazvuku ili?
Uvijek se gleda termin po zadnjoj menstruaciji, ovo sto uzv izbacacuje je prosjek koji dobije s obzirom na velicinu bebine glave, noge,trbuha itd. Tako da ti to nema veze.
Sortiraj odgovore
Najstariji