Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    20. Rujan 2017. 11:34

Ajmeee da lista se stvarno smanjuje!! 😃😃
    I me preeeslatka je bebica 😍
    Ja imam par komada 50, a vidjet cemo kad se rodi koliki ce biti pa cemo znati sto cemo uzeti za izlazak. 56 je kompletic koji sam mu kupila ali mora ispod imati i body jer je hladno vani. 
    Magnezij sam pila od Solgara a onda kupila direct u ljekarni, ostalo mi je skoro cijelo pakiranje jer ga sad vise ne pijem... al rekla mi je ljekarnica da mogu piti i tijekom dojenja. Jel ga netko pio tijekom dojenja? 

• sretna
    20. Rujan 2017. 11:35

Kiki156

Ajmeee da lista se stvarno smanjuje!! 😃😃
    I me preeeslatka je bebica 😍
    Ja imam par komada 50, a vidjet cemo kad se rodi koliki ce biti pa cemo znati sto cemo uzeti za izlazak. 56 je kompletic koji sam mu kupila ali mora ispod imati i body jer je hladno vani.
    Magnezij sam pila od Solgara a onda kupila direct u ljekarni, ostalo mi je skoro cijelo pakiranje jer ga sad vise ne pijem… al rekla mi je ljekarnica da mogu piti i tijekom dojenja. Jel ga netko pio tijekom dojenja?

Nisam, ali magnezij ne moze stetit

Suncokretica
    20. Rujan 2017. 11:36

sretna, ja uzimam Mg iz dm-a i dobar mi je. U ljekarnama su puno skuplji a imaju isto 375 mg.
    Mi večeras idemo na tečaj baby handling. Baš se veselim, nadam se da će bit koristan 

Nina2512
    20. Rujan 2017. 11:47

Cure ne sjecam se vise koja mi je rekla da joj javim za urinokulturu u petrovoj..znaci uzorak donosite od doma,predaje se od 8-10h u laboratorij mikrobiologije,to je ona zgrada iza petrove,kad udete u zgradu odmah je laboratorij gdje se inace vadi krv,idete desno do kraja hodnika i udete kroz velika vrata u drugi hodnik,tamo je odmah ta soba u koju se uzorak predaje.nalaz gotov za 2 dana i salju ga na mail😊

barbs
    20. Rujan 2017. 11:51

Ja srecom ispod 56 nisam kupovala.... I eto taman Diego 53cm..
    I me, cula sam komentar od Gattonice!!  Kako ste mi?? Najradje bi vam se tamo uvalila al trebas doci i u se i na se..
    Sretna, ja sam pila od Diethphrema (kako god se pise ahahah) MG i super je😊
    Cure, moram pohvatati sve sto ste pisale... Uuufffff
    Bio je pedijatar i sve je ok ALI zutica u granici normale... sve me strah da necemo mi doma sutra 

violeta1
    20. Rujan 2017. 11:54

LadyN tomme tippe izdajalica rucna- ja dobila jucer, znaci prezadovoljna sam, lako se koriati i dobra je. 
    Suncokretica moj je na dan poroda bio miran jako, cak sam i cijelu cokoladu pojela on se jedva javio al jedva.
    I_me preslatka jeee
    Bbrletic daju se uputnice za rodiliste
    Sanjchi haha a dobra si, ali da ne moze mama doma bez djeteta tako da sam s njim
    Treca sreca imaju "flaster" na rani a gornjo dio je kao neka folija sto sve okolo lijepo zaljepi i zbog toga se mohi tusirati normalno.

violeta1
    20. Rujan 2017. 11:58

A miii IDEMOOK DOMAAA 😊😊
    Pedijatrica je bila, maleni je super, pregledala ga, poslusala, stiskala ga, svasta nesta, i mozemo doma. Samo sto je bila tako drska i bezobrazna da sam ja od njenih komentara pocela rukama strepit i nisam mogla djetetu obuci pelenu, pa mi je 3puta rekla mama obucite djete, doslo mi da ju opalim s tom pelenom 😂 I onda sam joj rekla pa prva mi je beba, i ona a vidim da cete bit njezna mama. Jos je mali plakao, pa mi bas bilo ufff..  a ja puna pitanja a ona nije htjela odgovarat, krava!! 
    Ali nema veze mi idemo doma pa cemo se sami snalazit. 😊😚😊
    Najbitnije da je on dobro i da je sve u redu.

barbs
    20. Rujan 2017. 12:03

Suncanje-slazem se Sanjchi... Svima bi bio veci sok... Mene vec sada hvataju emocije jer 99% da cemo morati ostati... Kaze mi cimi da ga stavljam cesce na cicu i vise na svijetlo a mi smo odmah pored prozora.. jeo je pred pol sata pa cu opet na cicu stavit. .
    Sretna, ajde, bitno da je ta bol prosla 
    Ja sam dobro... Malo me jos sve bolicka kao kad imam menzis... Pa sad lezim i odmaram... Diego spava... Savovi me sve manje peku i mogu reci da mi je ginekologica dobro savijetovala i da koristim vir 80... Od Pelzya sam stvarno imala filing da mi koza ne dise...
    I eto nadam se da cemo sutra ipak vani ALIII...
    Violeta, Treca sreca... Koliko su vam bile bebe pod lampom??

barbs
    20. Rujan 2017. 12:04

Violeta, Juhuhuuu!!! SUUUPEEEEER VIJESTIII!!!  a za pedicu .. ah jooojjj...
    Meni ne cimi rekla da sam preeeenjezna ahahahahhahahhhahha

barbs
    20. Rujan 2017. 12:07

Marijana

sanjchi255

A slatkica malaaa😍😍😍
    A nema veze sto sad nema nista tvoje, jos stigne, mislim da ce se promjenit jos 100 puta dok odraste…ja kad sam bila na zadnjem UZV-u privatno, reko mi je dok da ima moj nos..a ja onak gledam: di si to vidio? Haha…i jos mi je netko reko to, po slicicama kasnije…ja to nis ne vidim😆

Sanjchi… cut ces poslije komentare… uvijek su na cacu a nista nemaju na mater koja ih je rodila 😂😂😂

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHHHAHAHA
    DOBAR ODGOVOR, MARIJANA AHAHAHHA

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.