Ajmeee da lista se stvarno smanjuje!! 😃😃
I me preeeslatka je bebica 😍
Ja imam par komada 50, a vidjet cemo kad se rodi koliki ce biti pa cemo znati sto cemo uzeti za izlazak. 56 je kompletic koji sam mu kupila ali mora ispod imati i body jer je hladno vani.
Magnezij sam pila od Solgara a onda kupila direct u ljekarni, ostalo mi je skoro cijelo pakiranje jer ga sad vise ne pijem... al rekla mi je ljekarnica da mogu piti i tijekom dojenja. Jel ga netko pio tijekom dojenja?
Ajmeee da lista se stvarno smanjuje!! 😃😃
I me preeeslatka je bebica 😍
Ja imam par komada 50, a vidjet cemo kad se rodi koliki ce biti pa cemo znati sto cemo uzeti za izlazak. 56 je kompletic koji sam mu kupila ali mora ispod imati i body jer je hladno vani.
Magnezij sam pila od Solgara a onda kupila direct u ljekarni, ostalo mi je skoro cijelo pakiranje jer ga sad vise ne pijem… al rekla mi je ljekarnica da mogu piti i tijekom dojenja. Jel ga netko pio tijekom dojenja?
Nisam, ali magnezij ne moze stetit
sretna, ja uzimam Mg iz dm-a i dobar mi je. U ljekarnama su puno skuplji a imaju isto 375 mg.
Mi večeras idemo na tečaj baby handling. Baš se veselim, nadam se da će bit koristan
Cure ne sjecam se vise koja mi je rekla da joj javim za urinokulturu u petrovoj..znaci uzorak donosite od doma,predaje se od 8-10h u laboratorij mikrobiologije,to je ona zgrada iza petrove,kad udete u zgradu odmah je laboratorij gdje se inace vadi krv,idete desno do kraja hodnika i udete kroz velika vrata u drugi hodnik,tamo je odmah ta soba u koju se uzorak predaje.nalaz gotov za 2 dana i salju ga na mail😊
Ja srecom ispod 56 nisam kupovala.... I eto taman Diego 53cm..
I me, cula sam komentar od Gattonice!! Kako ste mi?? Najradje bi vam se tamo uvalila al trebas doci i u se i na se..
Sretna, ja sam pila od Diethphrema (kako god se pise ahahah) MG i super je😊
Cure, moram pohvatati sve sto ste pisale... Uuufffff
Bio je pedijatar i sve je ok ALI zutica u granici normale... sve me strah da necemo mi doma sutra
LadyN tomme tippe izdajalica rucna- ja dobila jucer, znaci prezadovoljna sam, lako se koriati i dobra je.
Suncokretica moj je na dan poroda bio miran jako, cak sam i cijelu cokoladu pojela on se jedva javio al jedva.
I_me preslatka jeee
Bbrletic daju se uputnice za rodiliste
Sanjchi haha a dobra si, ali da ne moze mama doma bez djeteta tako da sam s njim
Treca sreca imaju "flaster" na rani a gornjo dio je kao neka folija sto sve okolo lijepo zaljepi i zbog toga se mohi tusirati normalno.
A miii IDEMOOK DOMAAA 😊😊
Pedijatrica je bila, maleni je super, pregledala ga, poslusala, stiskala ga, svasta nesta, i mozemo doma. Samo sto je bila tako drska i bezobrazna da sam ja od njenih komentara pocela rukama strepit i nisam mogla djetetu obuci pelenu, pa mi je 3puta rekla mama obucite djete, doslo mi da ju opalim s tom pelenom 😂 I onda sam joj rekla pa prva mi je beba, i ona a vidim da cete bit njezna mama. Jos je mali plakao, pa mi bas bilo ufff.. a ja puna pitanja a ona nije htjela odgovarat, krava!!
Ali nema veze mi idemo doma pa cemo se sami snalazit. 😊😚😊
Najbitnije da je on dobro i da je sve u redu.
Suncanje-slazem se Sanjchi... Svima bi bio veci sok... Mene vec sada hvataju emocije jer 99% da cemo morati ostati... Kaze mi cimi da ga stavljam cesce na cicu i vise na svijetlo a mi smo odmah pored prozora.. jeo je pred pol sata pa cu opet na cicu stavit. .
Sretna, ajde, bitno da je ta bol prosla
Ja sam dobro... Malo me jos sve bolicka kao kad imam menzis... Pa sad lezim i odmaram... Diego spava... Savovi me sve manje peku i mogu reci da mi je ginekologica dobro savijetovala i da koristim vir 80... Od Pelzya sam stvarno imala filing da mi koza ne dise...
I eto nadam se da cemo sutra ipak vani ALIII...
Violeta, Treca sreca... Koliko su vam bile bebe pod lampom??
Violeta, Juhuhuuu!!! SUUUPEEEEER VIJESTIII!!! a za pedicu .. ah jooojjj...
Meni ne cimi rekla da sam preeeenjezna ahahahahhahahhhahha
A slatkica malaaa😍😍😍
A nema veze sto sad nema nista tvoje, jos stigne, mislim da ce se promjenit jos 100 puta dok odraste…ja kad sam bila na zadnjem UZV-u privatno, reko mi je dok da ima moj nos..a ja onak gledam: di si to vidio? Haha…i jos mi je netko reko to, po slicicama kasnije…ja to nis ne vidim😆
Sanjchi… cut ces poslije komentare… uvijek su na cacu a nista nemaju na mater koja ih je rodila 😂😂😂
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHHHAHAHA
DOBAR ODGOVOR, MARIJANA AHAHAHHA
Sortiraj odgovore
Najstariji