Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    19. Rujan 2017. 20:39

Aaaaa onda sam te vidjela, I me... Si mislim: aaah jooojj, briiiznaaaa...  Ja sam u devetki  
    Drz se i zovi sestre 1000x ako treba.... Ova moja cimi ih je jucer zvala po noci i nitko se nije javio a jedva hodala... Slabo joj... Pitala ju ako joj treba pomoc...
    Violeta, a istina... Deranje trosi energiju ali ponekad ne mozes zadrzat.... Aaaa ova viserotkinja... Sto reci...
    Meni ce muz izdajalicu sutra donijeti... Ako mi bude bila potrebna za svaki slucaj...
    A meni je rekla sestra da donesem rukavice jer se saaaaaav izgrebao...
    Meni je dosla pomoci sestra s dojenjem jer nam nikako nije islo... On bi stavio cicu u usta i izbacio ju... I tako non stop...frustriran... Zivcan...uuffff grozno... I oko 18 uspjeli cicati oko pola sata i spavao do sada.. sad nesto njorga... Cekam da ga dodji presvuci jer kad sam ga presvukla se zakacila pelena za sterilnu oko pupka i sad me to strah dirati... A REKLA SAM IM 2-3X za toooo...  Bas me ljuteeee... I da me strah sama promijeniti...
    Dzenny, SVAAAAAAASTAAAAA SE MOZE DESITI!!! NEOCEKIVANO! VID MENE! AHAHHAHAHAH

barbs
    19. Rujan 2017. 20:41

Aaajmeeeee, STELLA je preslatka, Pupyyy 

I_me
    19. Rujan 2017. 20:45

Marijana

Dzenny i nas to uskoro sve ceka… ajme i mi smo pri vrhu liste. To ce brzo doci! Citam ova iskustva i svako drugacije…
    Cure koje ste imale carski, koliko je cca dugacak rez?

Ne znam tocno u cm. Ali ja ti preko reza imam kao nesto tipa ulozak . Tj sterilna gaza koja je zaljepljena.. veliko kao cca vir ulozak..

barbs
    19. Rujan 2017. 20:46

Sad gledam popis .. koliko curica nam se rodilooo 
    6 zgodnih curica i 4 zgodnih deckicaaaa!! 
    Cekamooooo ostale prijatelje!! 

zelimobebu2701
    19. Rujan 2017. 20:46

Ajme curke bebice su vam preslaaaatke!!!! 

treca_sreca
    19. Rujan 2017. 20:48

Ime i Pupy cestitke! Dooobrodosle u klub 😍mame
    Ime super...znaci imala si spinalnu...koja sreckovicka! Ja sam nakon 2ipol ure trudova, kad su se napokon smilovali i odlucili na CR , pitala jel postoji mogucnost spinalne i otkantali su me...da doktor koji to radi nije u bolnici.
    I tako eto zavrsila na opcoj koju niposto nisam zeljela ali tko te pita kad si u takvoj situaciji - nemas izbora 😟
    bas me rastuzilo to....pa sam pocela plakat a oni onda tek popi*** na mene da sta cmoljim

žena-majka-carica:)

• Barbi13
    19. Rujan 2017. 20:48

Pupy

evo i moje Stelle 😇

Ma preslatka je a vidi joj obrazice

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

dzenny
    19. Rujan 2017. 20:49

Marijana,jeste jeste.. jos malo i nas dijeli od nasih mrvica.. 😍 samo jos malo.. 😉
    Barbs, ja sam danas cijeli anas pojela nadajuci se da ce to mozda pokrenuti.. nezz ovih dana uvijek me nesto nisko presjeca,a i stomak me zna zaboliti.. ali nista se ne mjenja.. a i imamo mi jos 10 dana do termina.. 😊samo da je moja mrvica dobro.. ❤

dzenny
    19. Rujan 2017. 20:50

😘 za preslatku Stellu.. 

treca_sreca
    19. Rujan 2017. 20:50

I_me

Marijana

Dzenny i nas to uskoro sve ceka… ajme i mi smo pri vrhu liste. To ce brzo doci! Citam ova iskustva i svako drugacije…
    Cure koje ste imale carski, koliko je cca dugacak rez?

Ne znam tocno u cm. Ali ja ti preko reza imam kao nesto tipa ulozak . Tj sterilna gaza koja je zaljepljena.. veliko kao cca vir ulozak..

I ja isto i ne zanima me vidot ga.
    zao mi samo sto ga ni doktori ne vire a svaki dan vizita
    kazu bolje ne otvarat...da zaraste
    inace vjv ima veze velicina reza i s bebom kolika je
    sa mnom na intezivnoj lezala je zena cija je beba imala 2700....nije sigurno iste velicine rez kao cimerici cija je beba skoro 4ipol kg.
    moj je neki srednji vjerojatno

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI