Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyN
    20. Rujan 2017. 09:30

Iskusne mame da li koja ima iskustva sa Tommee tippee elektricnom izdajalicom i njihovim opcenito proizvodima?!

Suncokretica
    20. Rujan 2017. 09:31

sanjchi255

Suncokretica, ja u zadnje vrijeme udarce JAKO RIJETKO osjetim, vise je to migoljenje, protezanje i rastezanje, normalno je to jer je sve veca, ima sve manje mjesta pa nemoze lupat, pa se pomice…ne brini😊 

Hvala na odgovoru!
    Čitam da se smanjuje aktivnost bebe jer je sve manje prostora pa sam i mislila da je to normalno, baš osjetim pokrete češće jer je veća, ali manje udara pa me zabrinulo. Lakše mi je kad čujem da nisam jedina 

• sretna
    20. Rujan 2017. 09:36

LadyN

Iskusne mame da li koja ima iskustva sa Tommee tippee elektricnom izdajalicom i njihovim opcenito proizvodima?!

Ja nemam s elektricnom nego rucnom, super me je sluzila. Sa L smo koristili i njihove bocice i dudice. Bocice su odlicne, silikon ful kvalitetan i nije tvrd. Uglavnom,i dude i bocicu je mali bez problema prihvatio i sad sam za novu bebu kupila njihove ultra bocice

barbs
    20. Rujan 2017. 09:45

I me, preslatka jeeee!!! A za cicanje... Aaajmeeee ZNAAAAM KAKO TI JEEE.. isto tako bi povukao 2x i cicu van... a tek u 18h se netko udostojio doci mi pokazati sta kako... A nekoliko puta ih zvala..
     Aaaaahh i ona ista tata  a ti mama radjaj hahahahha

Barkleys
    20. Rujan 2017. 09:46

Jutro! 
    Violeta, Treća – sretno s nalazima, nadam se da će sve biti u redu!
    I_me – Držim fige za dojenje! Lako još za izgled, mene više muči čiji karakter će Lena naslijediti? :D
    Sanjchi – neki fakat dobar ginekolog, ako je za nos skužio :D
    Sretna – je li ti danas bolje?

Barkleys
    20. Rujan 2017. 09:48

Bbrletić - vjerojatno ćeš dobiti uputnicu od svoje ginekologice za trudničku ambulantu. Pa ćeš dalje tamo vidjeti? U kojoj bolnici planiraš roditi?

• sretna
    20. Rujan 2017. 09:52

Hedgehog

Jutro!
    Violeta, Treća – sretno s nalazima, nadam se da će sve biti u redu!
    I_me – Držim fige za dojenje! Lako još za izgled, mene više muči čiji karakter će Lena naslijediti? :D
    Sanjchi – neki fakat dobar ginekolog, ako je za nos skužio :D
    Sretna – je li ti danas bolje?

Je, je, danas sam ko nova 😊

• sretna
    20. Rujan 2017. 09:53

I me bas je slatkica! 😍
    L je bio isti ja kad se rodio i evo tek sada je poceo sve vise licit na mm

• Mamuka
    20. Rujan 2017. 10:04

I_me bas je slatkica ta tvoja bebica 😊😊
    A što će tiče izgleda već za tjedan dana će bit drugačija, za misec još veća razlika.... strasno brzo se minjaju. Sad kad pogledam micicine slike od rodjenja i od misec-dva dana, nemaju veze s njom. Izgleda tootalno drugačije.
    Cure broj 50 može ići do nekih 4 kg, ovisno o tom jel ima široko povijanje ili ne. Dok bebe nose siroko povijanje to uzme dosta mista. Npr stvari koje su pomale sa sirokim povojem kad ga skinete vjerojatno će bit još nosive.
    Sanjchi i meni izgleda 50 bas jako malo ali za prosječnu bebu od 3-3.5 kg je to početna veličina. Koliko se sican tvoja Lucija je na prošlom pregledu bila već iznad 3kg tako da mislim da ti možeš počet s 56, neće biti toliko preveliko.

• M@lena
    20. Rujan 2017. 10:07

Cestitke curama koje su u medjuvremenu rodile!!! 😙😙
    Nas dvije smo ok. Lucija je odlicno. Od prvog trena prihvatila cicu i vuce ko velika. Doslo nam je mlijeko.
    Nadam se da ce sve i ostati uredno da mozemo sutra doma. 
    Na Sv Duhu pustaju posjetu u sobu. To je promjena u odnosu na moj prvi porod. Ali ne smije biti guzva, max 2 po osobi. Ako ima vise moraju se rotirati. Nama su dosli tata i braco. 😊 
    Pisem ovako na brzinu, pa kad procitam zaostatke, javim se. Pusa svimaaa!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.