Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    20. Rujan 2017. 19:05

Ajmeee, kad se sjetim obroka u bolnici...sve sam nekako mogla pojest osim neke skeljene roze o nazlvi to kockicama nekog mesa,znaci fuj! Taj dan sam od svojih narucila big mac meni 😄

• sretna
    20. Rujan 2017. 19:05

sretna

Ajmeee, kad se sjetim obroka u bolnici…sve sam nekako mogla pojest osim neke skeljene roze o nazlvi to kockicama nekog mesa,znaci fuj! Taj dan sam od svojih narucila big mac meni 😄

*rize

luce <3
    20. Rujan 2017. 19:19

Zene, majke, kraljice vidim da se polako ali sigurno oporavljate, bas mi je drago... Jos malo pa cete sve svoji kucama 😉
    Meni su javili danas da mi je bris  na streptokok sterilan, jeeej 😁
    Sanjchi dragi se onda baca u opasni trosak, iskoristi u subotu priliku i uzivaj u shoppingu za svoju princezu 😉

luce <3
    20. Rujan 2017. 19:23

Evo da se ja pohvalim malo sa dijelom shoppinga ovaj ponedjeljak

LadyN
    20. Rujan 2017. 19:29

Sretna i Violeta1 hvala vam o info o tommee tippee ... onda kupujem njihovu izdajalicu, a mislila sam i koju anticolic bocicu ... toliko je toga na trzistu i svaki dan nesto  se cuje i nudi,  ali mi je puno draze kad cujem povratnu informaciju od nekoga tko ima iskustva i tko je probao ... hvala 😍

LadyN
    20. Rujan 2017. 19:31

Luce<3 lijepi shopping ... jel to h&m?

• sretna
    20. Rujan 2017. 19:31

LadyN

Sretna i Violeta1 hvala vam o info o tommee tippee … onda kupujem njihovu izdajalicu, a mislila sam i koju anticolic bocicu … toliko je toga na trzistu i svaki dan nesto se cuje i nudi, ali mi je puno draze kad cujem povratnu informaciju od nekoga tko ima iskustva i tko je probao … hvala 😍

Ja nisam koristila njihovu anticolic bocicu nego obicnu. Anticolic imaju onu cjevcicu po sredini

violeta1
    20. Rujan 2017. 19:32

Luce ajme vau, sve ti je bas predivno 😘😘
    Mi smo evo doma, bebac nam pajki. Ja sam uzela cajic i Novalac dohranu za malog, tako nam je pedijatrica rekla, jer sve je to dobijao uz siku. Sutra nam dolazi patronazna sestra i jedva cekam jer puna sam pitanja.
    A rana od reza me danas najjace boli, dode mi da skinem gace i da zracim se. A muz je tako sretan al tako zbunjen i umoran (u5h se ustao i isao radit) i onda se igrao sa sisama mojima, zanimljivo mu je kako sprica mlijeko iz njih haha...nije se mogao nagledat

violeta1
    20. Rujan 2017. 19:34

LadyN

Sretna i Violeta1 hvala vam o info o tommee tippee … onda kupujem njihovu izdajalicu, a mislila sam i koju anticolic bocicu … toliko je toga na trzistu i svaki dan nesto se cuje i nudi, ali mi je puno draze kad cujem povratnu informaciju od nekoga tko ima iskustva i tko je probao … hvala 😍

Ja sam kupila 2 te anticolic bocice i danas cu mu dat dohranu iz toga, a u izdajalici ima obicna i jeo je iz nje a i u bolnici je jeo iz obicne bocice njihove.. najbitnije je da je duda puna mlijeka da neide zrak. 

20. Rujan 2017. 19:35

Luce, super oprema 👍🏻
    Sanjchi, bravo za krevet, svaka cast muzu sto pokazuje inicijativu 👏🏻👏🏻

Cure, meni je desna strana pipi duplo veca...mislim da je upaljen folikul jer sam se prije tj dana depilirala, al ovak mi jos nije bilo i to na tom mjestu (inace na bikini zoni znali iskocit)
    Fakat grdo izgleda, zvat cu sutra dr jer sve vise otice..😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.