Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    20. Rujan 2017. 19:44

luce <3

Evo da se ja pohvalim malo sa dijelom shoppinga ovaj ponedjeljak

Predivno je sve!!!  😍

I_me
    20. Rujan 2017. 19:45

violeta1

Luce ajme vau, sve ti je bas predivno 😘😘
    Mi smo evo doma, bebac nam pajki. Ja sam uzela cajic i Novalac dohranu za malog, tako nam je pedijatrica rekla, jer sve je to dobijao uz siku. Sutra nam dolazi patronazna sestra i jedva cekam jer puna sam pitanja.
    A rana od reza me danas najjace boli, dode mi da skinem gace i da zracim se. A muz je tako sretan al tako zbunjen i umoran (u5h se ustao i isao radit) i onda se igrao sa sisama mojima, zanimljivo mu je kako sprica mlijeko iz njih haha…nije se mogao nagledat

Stigli ste kuci?! Super!!! ☺
    Hahahahah muz ti je presmijesan.. 😂

• GaLu
    20. Rujan 2017. 19:50

Hedgehog i ja sam imala probleme sa bakterijom u mokraci i pila sam uz antibiotik caj protiv bakterija, bas za trudnice. Vidjela sam to na poliklinici Harni za taj caj, pravi ga mr. Ines Buhac i ljekarna je u Zagrebu. Meni su ga tamo kupili i poslali postom, pila sam 1 l na dan i sad vec 3 puta sam kontrolirala i sve mi je ok s urinom. Neznam ak je do caja ali eto da znas ako pozelis i ti piti.

I_me
    20. Rujan 2017. 19:51

Sanjchi sad iskoristi muza u subotu.. 😄😂
    Yel bolje kod doktora, pogotovo ako sve vise i vise otice..

• GaLu
    20. Rujan 2017. 19:54

sanjchi super za krevet
    yel zao mi za pipi, ako je od depiliranja brzo ce splasnuti, a inace u trudnoci zna nekima pipi biti natecena radi pritiska bebe dolje. Ja sam jedna od tih kojima je nateceno ali eto jos par tjedana/dana do poroda pa ce í to proci.

Barkleys
    20. Rujan 2017. 20:06

Dzenny - hahaha, baš tako! :D
    Violeta - hahahaha, ajde bar je mužu zanimljivo :D
    Luce - bit će prava batgirl! 
    Galu - hvala za čaj, budem proguglala taj čaj, ma ono, pila sam već 2-3 vrste čaja od brusnice, sokove 100% brusnica, pila sam i klavocin...ne znam više...nije nikad postotak neki ono opasan, ali nikako da dođem do onog kad ti na nalazu piše "sterilan" -.-

• Barbi13
    20. Rujan 2017. 20:07

dzenny

Hedgehog,ili kad je frka (toliko hladno) ili kad si ljuta na dragog pa neces da ga grijes.. 😂😂 zato,sanchi,pripravi ti sb rezervu.. nikad ne znas.. 😂

dzenny da ti javim bebica mi ima 2768 a prije dva tjedna 2 kile 

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    20. Rujan 2017. 20:09

I_me - ajme, pa ja bi da moram samo to jesti počela jesti doktore!  Mislim negdje sam pročitala da carice prva dva dana jedu sve tekuće, ono i zbog katetera i svega. Ali ovo je baš tužno. Baš mi je žao. Kada ideš doma?

luce <3
    20. Rujan 2017. 20:13

LadyN da, to sam u h&m-a uzela
    Violeta muz ti je komedija, vjerojatno ce i moj tako reagirat 😂😂😂 drago mi je da ste kuci 😉
    I ja sam uzela neki dan 2 bocice tommee tippee one s cjevcicom... U mullera 2 bocice u paketu bile cini mi se 120kn

I_me
    20. Rujan 2017. 20:16

Hedgehog

I_me - ajme, pa ja bi da moram samo to jesti počela jesti doktore!Mislim negdje sam pročitala da carice prva dva dana jedu sve tekuće, ono i zbog katetera i svega. Ali ovo je baš tužno. Baš mi je žao. Kada ideš doma?

Kateter su.mi skinuli 6h nakon operacije. 
    A valjda moram tako papat i zbog kakanja.. osjetim da mi u stomaku nesto radi.. mozda bi sutra ujutro mogla i kakati?! 🤔
    Daju ti toliko jesti da njih ne pocnem jesti 😂😂😂. 
    A kuci bi trebala ako sve bude ok u nedjelju. Jos 4 dana, uf.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.