Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    20. Rujan 2017. 17:13

Ana - ma, imam stalno urinarne infekcije, završila sam i na hitnoj već jednom, nikako da mi se to pročisti, nisu nikakve strašne infekcije, ali nikako da mi nalaz bude "sterilan"...pa kad sam zadnji put bila na hitnoj, rekli su mi kontrolu u TA, i od onda idem paralelno i svojoj i u TA, a sad zadnji put mi je moja dala D1, da tamo i nastavim. Pa pretpostavljam da će me i oni slati na urinokulturu. Inače, urinokulturu u domu zdravlja sam radila već 3 puta.  3x ujutro tuširanje i trpi, pa prva jutarnja mokraća, pa nosi....

Barkleys
    20. Rujan 2017. 17:17

Mi smo poplun 200x200 za Božić dobili na poklon od moje mame, mislim da je u našem domu to kupila. Jedino je problem što trenutno imamo 2 navlake za njega. Kad god se sjetim tražiti te navlake nema te veličine i nikak da kupim još. I tako u krug. A koristimo ga baš kad je jaka zima. 

Barkleys
    20. Rujan 2017. 17:30

Joj sori, niti ne gledam kaj pišem, 240x220. 

• sretna
    20. Rujan 2017. 17:30

sanjchi255

200×200? Pa takav imamo i sad😊 ja se volim zamotat u njega, i dobar nam je..

I mi imamo poplu  200×200, a krevet 180×200 i ne treba nam veci, al zato je deka veca, u nju se zamotamo, a poplun nekako ne vucemo ispod sebe.nego tako stoji na nama 😄

Barkleys
    20. Rujan 2017. 18:23

hahaha, ma ni ne treba ti,  mi i ovaj vadimo samo kad je frka 

dzenny
    20. Rujan 2017. 18:30

Hedgehog,ili kad je frka (toliko hladno) ili kad si ljuta na dragog pa neces da ga grijes.. 😂😂 zato,sanchi,pripravi ti sb rezervu.. nikad ne znas.. 😂

I_me
    20. Rujan 2017. 18:33

Skinuli su mi gazu sa savova da rana dise. Kaze muz da ne izgleda lose. Da je rez dosta nisko..ja nisam gledala.. 😥😢
     Danas sam super kakva sam jucer bila.😆 I setam i nosam malenu.. puno manji bolovi.. i krvarim manje nego jucer.. tako da mislim da veceras micem ove giga iz gaca i prelazim na naturelline tanke..

I_me
    20. Rujan 2017. 18:37

Jedini problem mi je sto sam gladnaaaaa... sad mi je muz donio banane, nektarine i grozde. A ovdje.. 😂😂
    Za dorucak caj, rucak krumpir i juha, jogurt i sad juha bez icega i riza samo skuhana.. mozda mi se sutra smiluju pa me nahrane 😆😂

dzenny
    20. Rujan 2017. 18:50

I_me,bitno je da je zdravstveno sve uredu,da rana lijepo zamladjuje,da se ti osjecas bolje i da je sa malenom sve ok.  Aa znam da bije lako glad trpiti,ali prezuvjet ces ti i to.. 😉 drzi se.. 😘

mc_mouse
    20. Rujan 2017. 18:58

Violeta napokoooon doma 😁😁
    Barbs uskoro ces i ti 😁 tko zna, možda i puštaju za vikend 😃
    I_me ni ja nebi voljela gledati rez, super se držiš u svakom slučaju 😊 Očito puno znaci ta spinalna anestezija. 
    Treca_sreca a kako si ti danas? Jel boli? Kako Mila? Jel pao sta bilirubin?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.