Violeta, super! Sad ce te uzivat doma 😊
Barbs, odlicno da rana super zarasta, nadam se da ce i meni ovaj put proci bez komplikacija
Sretna ja planiram piti i Prenatal nakon poroda jer patronazne to preporucuju. A isto tako i Mg jer je za zene Mg (kao i Ca) jako dobar za misice i kosti. Ja inace imam onaj sindrom nemirnih nogu (mozda je to jer i genetski imam predispoziciju za prosirene vene) tako da Mg ne moze stetiti. Plus toga efektivan je protiv opstioacije 😄
Evo opet link
https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/preparati-koje-bi-trebalo-uzimati-prije-tijekom-i-nakon-trudnoce-preporuke-magpharm-1273
A miii IDEMOOK DOMAAA 😊😊
Pedijatrica je bila, maleni je super, pregledala ga, poslusala, stiskala ga, svasta nesta, i mozemo doma. Samo sto je bila tako drska i bezobrazna da sam ja od njenih komentara pocela rukama strepit i nisam mogla djetetu obuci pelenu, pa mi je 3puta rekla mama obucite djete, doslo mi da ju opalim s tom pelenom 😂 I onda sam joj rekla pa prva mi je beba, i ona a vidim da cete bit njezna mama. Jos je mali plakao, pa mi bas bilo ufff.. a ja puna pitanja a ona nije htjela odgovarat, krava!!
Ali nema veze mi idemo doma pa cemo se sami snalazit. 😊😚😊
Najbitnije da je on dobro i da je sve u redu.
Violeta briga te za nju i bit ces najnjeznija mama
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bok curke i mi smo obavili pregled, idući tjedan idemo u TA. Slusali smo srčeko naše malo 😍 sve je ok, zatvorena jesam, glavica je dolje, malac je sad od 2700-3100g. 😊
Violeta drago mi je da idete kućici svojoj, lijepo se sada mazite i pazite svi troje. 😊
Sanjchi I meni su rekli da mali ima moj nos 😂😂
Sretna ja planiram piti i Prenatal nakon poroda jer patronazne to preporucuju. A isto tako i Mg jer je za zene Mg (kao i Ca) jako dobar za misice i kosti. Ja inace imam onaj sindrom nemirnih nogu (mozda je to jer i genetski imam predispoziciju za prosirene vene) tako da Mg ne moze stetiti. Plus toga efektivan je protiv opstioacije 😄
Evo opet link
https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/preparati-koje-bi-trebalo-uzimati-prije-tijekom-i-nakon-trudnoce-preporuke-magpharm-1273
Da, znam da se preporucuju prenatali i za vrijeme dojenja, ali ja nisam njih vise pila kad sam rodila nego vitamine koje i inace pijem, a mg sam uvijek poslije treninga pila. Btw, jedva cekam opet pocet trenirat
Barbs moj je bio prvi dan od 18-24h a drugi dan od 12-16h pa od 18-24h pa od 02-06h. Mi smo ostaki 2 dana duze zbog toga
Barbs moj je bio prvi dan od 18-24h a drugi dan od 12-16h pa od 18-24h pa od 02-06h. Mi smo ostaki 2 dana duze zbog toga
I barbs i mi smo kod prozora 😊
Zelimobebu, super za pregled! U kojem si tjednu???
Sretna, TRENIRANJE, WUHUUUU...
Bas mi se trenerica javila da pita info da li ima novosti pa sam joj rekla da se uskoro vracam Hahahahah JEDVA CEKAM
Violeta, ahaaaaa... Ja vec mislila sada danima da bih mogla ostati mada vikendom ne pustaju nikoga... Bas me zanima kako dalje... Svake veceri mjere zuticu s onim aparatom... Pa me zanima veceras sta ce biti ali tek oko 22
Violeta super da idete doma! 😊
Barbs nadam se da cete i vi uskoro, a ako i mora malo odlezati pod lampama bolje da ostane.
Meni su na uzv rekli da ima tatin nos i stvarno ima 😂 A vidjet cemo na koga ce licit kad se rodi ☺️
Ja jedva cekam da rodim ❤️❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji