Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    20. Rujan 2017. 12:12

Violeta, super! Sad ce te uzivat doma 😊
    Barbs, odlicno da rana super zarasta, nadam se da ce i meni ovaj put proci bez komplikacija

Marijana12345
    20. Rujan 2017. 12:25

Sretna ja planiram piti i Prenatal nakon poroda jer patronazne to preporucuju. A isto tako i Mg jer je za zene Mg (kao i Ca) jako dobar za misice i kosti. Ja inace imam onaj sindrom nemirnih nogu (mozda je to jer i genetski imam predispoziciju za prosirene vene) tako da Mg ne moze stetiti. Plus toga efektivan je protiv opstioacije 😄
    Evo opet link
    https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/preparati-koje-bi-trebalo-uzimati-prije-tijekom-i-nakon-trudnoce-preporuke-magpharm-1273

• Barbi13
    20. Rujan 2017. 12:32

violeta1

A miii IDEMOOK DOMAAA 😊😊
    Pedijatrica je bila, maleni je super, pregledala ga, poslusala, stiskala ga, svasta nesta, i mozemo doma. Samo sto je bila tako drska i bezobrazna da sam ja od njenih komentara pocela rukama strepit i nisam mogla djetetu obuci pelenu, pa mi je 3puta rekla mama obucite djete, doslo mi da ju opalim s tom pelenom 😂 I onda sam joj rekla pa prva mi je beba, i ona a vidim da cete bit njezna mama. Jos je mali plakao, pa mi bas bilo ufff.. a ja puna pitanja a ona nije htjela odgovarat, krava!!
    Ali nema veze mi idemo doma pa cemo se sami snalazit. 😊😚😊
    Najbitnije da je on dobro i da je sve u redu.

Violeta briga te za nju i bit ces najnjeznija mama

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

zelimobebu2701
    20. Rujan 2017. 12:34

Bok curke i mi smo obavili pregled, idući tjedan idemo u TA. Slusali smo srčeko naše malo 😍 sve je ok, zatvorena jesam, glavica je dolje, malac je sad od 2700-3100g. 😊
    Violeta drago mi je da idete kućici svojoj, lijepo se sada mazite i pazite svi troje. 😊
    Sanjchi I meni su rekli da mali ima moj nos 😂😂

• sretna
    20. Rujan 2017. 12:36

Marijana

Sretna ja planiram piti i Prenatal nakon poroda jer patronazne to preporucuju. A isto tako i Mg jer je za zene Mg (kao i Ca) jako dobar za misice i kosti. Ja inace imam onaj sindrom nemirnih nogu (mozda je to jer i genetski imam predispoziciju za prosirene vene) tako da Mg ne moze stetiti. Plus toga efektivan je protiv opstioacije 😄
    Evo opet link
    https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/preparati-koje-bi-trebalo-uzimati-prije-tijekom-i-nakon-trudnoce-preporuke-magpharm-1273

Da, znam da se preporucuju prenatali i za vrijeme dojenja, ali ja nisam njih vise pila kad sam rodila nego vitamine koje i inace pijem, a mg sam uvijek poslije treninga pila. Btw, jedva cekam opet pocet trenirat

violeta1
    20. Rujan 2017. 12:40

Barbs moj je bio prvi dan od 18-24h a drugi dan od 12-16h pa od 18-24h pa od 02-06h. Mi smo ostaki 2 dana duze zbog toga

violeta1
    20. Rujan 2017. 12:41

violeta1

Barbs moj je bio prvi dan od 18-24h a drugi dan od 12-16h pa od 18-24h pa od 02-06h. Mi smo ostaki 2 dana duze zbog toga

I barbs i mi smo kod prozora 😊

barbs
    20. Rujan 2017. 12:43

Zelimobebu, super za pregled! U kojem si tjednu??? 
    Sretna, TRENIRANJE, WUHUUUU...
    Bas mi se trenerica javila da pita info da li ima novosti pa sam joj rekla da se uskoro vracam Hahahahah  JEDVA CEKAM 

barbs
    20. Rujan 2017. 12:45

Violeta, ahaaaaa... Ja vec mislila sada danima da bih mogla ostati mada vikendom ne pustaju nikoga... Bas me zanima kako dalje... Svake veceri mjere zuticu s onim aparatom... Pa me zanima veceras sta ce biti ali tek oko 22 

Kiki156
    20. Rujan 2017. 13:08

Violeta super da idete doma! 😊
    Barbs nadam se da cete i vi uskoro, a ako i mora malo odlezati pod lampama bolje da ostane. 
    Meni su na uzv rekli da ima tatin nos i stvarno ima 😂 A vidjet cemo na koga ce licit kad se rodi ☺️
    Ja jedva cekam da rodim ❤️❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.