Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 19. Rujan 2017. 21:17

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Barkleys
    19. Rujan 2017. 21:18

Stenjali smo kad smo ih zaceli😆, i nije nas bolilo a sad kad nas boli bi trebale sutit?😒

Hahaha, Sanjchi :) 

mc_mouse
    19. Rujan 2017. 21:21

Jao bebice su preslatkeeees 😍
    I_me čestitam ❤️

Ja sam danas kupila torbu za bolnicu i putna pakiranja higijenskih potrepština. Pa cu polako kako operem pakirati unutra, bas me panika počela hvatati 😂
    Evo cure u etherealu došli novi uzorci tetra pelena koji ce uskoro biti u prodaji . Treca_sreca garant ces se oduševiti uzorcima jer su meni nekako curičasti bas kako ti voliš 😁 Evo slikica 

I_me
    19. Rujan 2017. 21:21

sanjchi255

I me, bas lijepo…a dali su ti da cvijece ostavis u sobi?
    Kiki, hahaha…
    Dzeny, slazem se a Marijanom, s kondomom smijete…

Da, nitko nije ni a rekao. Jos kazem jedan donjela sestra sa odjela. Al sam rekla muzu sutra kad dodje tu ce ih nositi kuci.

[OBRISANO] 19. Rujan 2017. 21:22

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Tejuska♡
    19. Rujan 2017. 21:23

Vecer svima ☺☺☺
    Uljecem samo sa cestitam sviiim mamicama na njihovim smotuljcima ❤❤❤ Mazite se i pazite 😍😍😍

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

dzenny
    19. Rujan 2017. 21:28

Ja isto mislim sa kondomom da se nista nebi trebalo lose desiti,jer itak cilj je da se izazove porodjaj.. u 39tt saam,tako da.. aa vi cure,pred kraj jeste koristili kondome ili ste bez?? Jer moja doktorica je panicarka,za najmanju sitnicu salje u bolnicu,tak da mislim da i sad malo komplicira bez razloga 😂😂

Suncokretica
    19. Rujan 2017. 21:47

I me i Pupy, čestitam!!!
    Sve bebice su prekrasne. I mi ostale naravno jedva čekamo da se upoznamo s našima i da nam dođu... 
    Uživajte s njima! 

luce <3
    19. Rujan 2017. 22:13

Joj koliko lipih smotuljaka 😍😍😍 sve bebe su prekrasne, ne zna se koja je lipsa 😍😍 

Ivcy1306
    19. Rujan 2017. 22:35

Marijana, ja sam napisala da je 20tak cm.  Takav je moj i ja sam imala gumu preko njega i normalno se tusirala, dapace oni su nas tjerali na tusiranje. Radi se o OB Karlovac. To ocito svaka bolnica ima svoja pravila. 

Zanemarite strije, vidi se crta kud je rezano! 
    Inace ja nisam sretnica kojoj se trbuh povukao. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI