Javila mi se Tea…danas stize Noel…otisla je rodit😊
Ajme!! Sretno tei! Neka bude brzo i sve ok ☺
Javila mi se Tea…danas stize Noel…otisla je rodit😊
Javi joj da joj svi zelimo sto brzi i bezbolniji porod i puno srece 😊
Cure ne sjecam se vise koja mi je rekla da joj javim za urinokulturu u petrovoj..znaci uzorak donosite od doma,predaje se od 8-10h u laboratorij mikrobiologije,to je ona zgrada iza petrove,kad udete u zgradu odmah je laboratorij gdje se inace vadi krv,idete desno do kraja hodnika i udete kroz velika vrata u drugi hodnik,tamo je odmah ta soba u koju se uzorak predaje.nalaz gotov za 2 dana i salju ga na mail😊
To sam bila jaaaa. Hvala puno, jučer sam u tu zgradu nosila briseve. Ajme koji preporod, jučer u TA, kao uzet ćemo vam ponovno briseve bla bla bla, znate gdje to morate nositi. Ja onak, da, na Mirogoj, a ženska se nasmije, neeee, u naš labaratorij. Ja onak, jeeeej, nema više šetanjaaaaa.
Violeta - za pedijatricuuuuuuu. Ali super idete domaaa!
Sanjchi - krevet je mrak. Tei, sretno, držim fige da sve prođe u redu, i jedva čekam njen raport, ona je prva jesenska koja rađa u petrovoj!
Mene danas dragi samo veseli😊
Upravo me obavijestio da u subotu idemo u soping za bebu😊👏👏👏👏
uuuuu prvo krevet, sad ovo....meni bi to bilo sumnjivo
Mene danas dragi samo veseli😊
Upravo me obavijestio da u subotu idemo u soping za bebu😊👏👏👏👏
Zaaakon! Al ces uzivat 😊
Mame kud moramo ici sve za prijavit djete? Nakon izlaska iz bolnice. Kud se ide prvo?
Violeta - možda ti ovo pomogne... http://klinfo.rtl.hr/djeca-2/bebe/prijava-djeteta-nakon-rodenja-koje-sve-dokumente-morate-pribaviti/
Sanjci super za krevet, prepprodit cete se...ako vam bude prevelik lako se stisnete na jednu polovicu
Uz to preporucam poplun dimenzija 260x200...neprocijenjivo
Cure ne sjecam se vise koja mi je rekla da joj javim za urinokulturu u petrovoj..znaci uzorak donosite od doma,predaje se od 8-10h u laboratorij mikrobiologije,to je ona zgrada iza petrove,kad udete u zgradu odmah je laboratorij gdje se inace vadi krv,idete desno do kraja hodnika i udete kroz velika vrata u drugi hodnik,tamo je odmah ta soba u koju se uzorak predaje.nalaz gotov za 2 dana i salju ga na mail😊
To sam bila jaaaa. Hvala puno, jučer sam u tu zgradu nosila briseve. Ajme koji preporod, jučer u TA, kao uzet ćemo vam ponovno briseve bla bla bla, znate gdje to morate nositi. Ja onak, da, na Mirogoj, a ženska se nasmije, neeee, u naš labaratorij. Ja onak, jeeeej, nema više šetanjaaaaa.
I mislila sam si da si ti bila,al nisam bila sigurna😊😊
A kak to da ides vec u TA?mozda si vec napisala pa sam zaboravila🙈..ja imam iduci pregled u 37.tj i ni tad me jos ne salju u TA..mozda budu nakon tog pregleda
Sortiraj odgovore
Najstariji