A slatkica malaaa😍😍😍
A nema veze sto sad nema nista tvoje, jos stigne, mislim da ce se promjenit jos 100 puta dok odraste…ja kad sam bila na zadnjem UZV-u privatno, reko mi je dok da ima moj nos..a ja onak gledam: di si to vidio? Haha…i jos mi je netko reko to, po slicicama kasnije…ja to nis ne vidim😆
Sanjchi... cut ces poslije komentare... uvijek su na cacu a nista nemaju na mater koja ih je rodila 😂😂😂
Dena ali ti misica ne oblacis slojevito jos jelda? U bolnici je toplo... nisam pokopcala jeste otpusteni ili jos na hospitalizaciji...
Netko je pisao prije o razlicitim modelima... razliciti ducani imaju razlicite duzine makar je br.50 npr. Bitno je da zbog pelene i/ili sirokog povijanja bebi ti bodici i gegice ne budu napeti na ramenima, bolje da je mrvicu komotnije.
Sad obavila pregled sve ok zatvorena sam beba se namjestila s glavicom dolje prije dava tjedna je bila 2 kile a danas je 2749 ja sva sretna a jos dva tjedna da izdrzimo bit ce super
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Suncokretica, ja u zadnje vrijeme udarce JAKO RIJETKO osjetim, vise je to migoljenje, protezanje i rastezanje, normalno je to jer je sve veca, ima sve manje mjesta pa nemoze lupat, pa se pomice…ne brini😊
I mene vise beban ne lupa nego se rasteze da imam feeling da ce mi izaci kroz kozu. Prije mi je trbug skakao kad se micao, a sad gura guzicu u jednu stranu a noge u drugu pa mi trbud onak izgleda plosnato kad to radi 😂😊😫
Bbrletić - vjerojatno ćeš dobiti uputnicu od svoje ginekologice za trudničku ambulantu. Pa ćeš dalje tamo vidjeti? U kojoj bolnici planiraš roditi?
Narucila me sljedeci petak nije mi dala uputnicu a rodit cu u mojoj Rijeci
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
A slatkica malaaa😍😍😍
A nema veze sto sad nema nista tvoje, jos stigne, mislim da ce se promjenit jos 100 puta dok odraste…ja kad sam bila na zadnjem UZV-u privatno, reko mi je dok da ima moj nos..a ja onak gledam: di si to vidio? Haha…i jos mi je netko reko to, po slicicama kasnije…ja to nis ne vidim😆
Sanjchi… cut ces poslije komentare… uvijek su na cacu a nista nemaju na mater koja ih je rodila 😂😂😂
Hahahaha Daaaa! To je to. Znači licit će prije i na prababu nego na mater.... i na susjeda ako triba samo na mater ne. 😂😂
Ajme meni ko će to opet slušat.... huhhh! Moran se psihicki pripremit za te komentare. Doduše još uvik ih slušam i za micicu al nisu više toliko svakodnevni pa ih ignoriram bez problema. 😎
suncokretica nema na cemu
Mamuka…nije bila preko 3 kg..prije 3 tjedna je bila 2357…al bude narasla ona jos..a ak bude povece nema veze, prezivjet cebitno da ima sto obuc..hehe
Marijana hahahaha bas to, nikad ne lici na mamumoja starija necakinja ista ja
Uff bas san zabrijala 😂
Ma na kraju nisam ni ja kupovala bas 50. 1 kompletic samo i to bio 25kn u Kiku pa reko ajd briga me ako se i ne bude nosio. Al možda ipak kupim još koji.
Lako se podvrnu rukavici i nogavice samo meni je nezgodno s bebom rukovat kad je u tako većoj robi jer pliva u tome.
Ostala sam bez svog magnezija. Taj sam narucila iz amerike jer je citrat i nema ga kod nas. Sta vi pijete od ovih nasih magnezija? Mislila sam uzet zabta 2 tj sta cu jos pit magnezij iz dm-a, neki abitai il tako nesto je marka. Il da uzmem onaj direkt iz ljekarne?
Sortiraj odgovore
Najstariji