O curke, fino ste se raspisale
Treca sreca, uopce ne brini za komentare. Samo pomalo. Odmaraj koliko mozes! Pusica i laku noc Mili i tebi
Yel, drzim fige da radovi budu gotovi prije nego se porodis i super za sterilizaciju!! A to sto si svekru odgovorila, nema te sto biti sram.. oni sebi CESTO dozvoljavaju da kazu nesto i NE ISPRIČAJU se nego jos misle da imaju pravo... Malo morgen!!
Dena, BRAV-OU ZA MUZA!!! Tako treba svaki muz biti!!!
Sanjchi, jaaaaaooooo, ti radovi... Ja bih rekla da se uz T moram jos baviti KOMPLETNOM uredjenju... I ovo mi je stresno... A sutra nas isto ceka veliki posao...
I me, eto, prije su me hvatali mravici u trbuhu... Aaajmeeee cudnog li osjecaja...
Mc Mouse, rekle su mi frendice da osjetis kad ti curka plodna voda... Da svih toga bude strah, ali da to odmah skuzis...
Mi smo eto sada dosli doma... Bili nesto ponesti nakon sto smo malo sredili stan (sutra nastavljamo + speza+moramo ici kupiti jos neke sitnice za stan!!!) I otisli na pice s frendovima...
Pale nove oklade!!
Kum je rekao 24.9. da cu roditi a frendica 6.10 za njen rockas aHahahahhhahahahhahahha
Violeta, svatko se mijenja... Niti ja nisam kakva sam bila pred 6g a kamoli da je on isti... Najbitnije je da na kraju krajeva da se par slaze i da si pomaze u svemu i da se nadje kompromis za sve..
Mc_mouse jednoatavno tako sto ti ne piskis a iz tebe piski hehe... to ces znat jer samo ide i ne mozes ni zaustavit ni nista. To nek vam bude najmanji problem.
Kod mene u sobu je dosla cura sa CR i kaze kako hrce, ok ja si mislim hrce malo pa prestane, a ona hrce, 1000puta gorje od mog muza. Nema jedne jebene minute da ona nije hrkala, ja izgledan ko bumbar jer ne mogu spavat. Ovo je nocna mora. Da zena tako hrce, svaki uzdisaj i izdisaj ona hrce... dode mi da ju izbacim na hodnik 🤤🤤🤤🤤🤤
Ovako ni starac ne hrce 😫😫😫🤤🤤🤤🤤
Strije....iskreno ni palo mi napamet nije. Kad rodis tek imas sto pametnijih stvari...a izgledas (vecina zena, svaka cast izuzecima) toliko jadno da...ja se u ogledalo izbjegavam gledat. Time
sam vam sve rekla.
Stomak mi je jos napuhan, maternica veelika, crijeva se tek moraju namjestit i cijeli dan danas prdecam i imam grceveeeee....ko mala beba.
Pi-pi nisam tila virit ni u trudnoci a kamoli sad...bljakk
Dovoljno mi je gadljivo ovo sta ne mogu izbjec vidit (imala kateter do subote popodne...i braumile po rukama....sva jadna i sugava)
A kamoli da bih trazila gdje cu jos virit 😝
...eto...to vam je RL bez uljepsavanja 😊ja ko i uvik direktno i iskreno 😘
žena-majka-carica:)
Violeta zao mi je za cimi...tesko je to potrefit da se nadje da niko nikom ne smeta.
Evo mojoj smeta svaki sum, cim neko otvori vrata il sa hodnika se cuje susur ona veli da joj smeta...i beba joj skace na svaki zvuk. Ne znam kako ce kad dodje kuci ali veli da su muz i ona navikli na apsolutnu tishinu......oukeeeeej. Mojoj Mili bolje da navikne na buku jer uz dva brata i punu kucu gostiju (njihovih frendova) nece u nas bit tiho nikad...
A s druge strane nije lako njoj sa mnom, kasljem, sva sam jadna od CR i vucem se...ona je mrvu prije rodila i pomogne mi svasta sta ja fizicki ne mogu (iako isti carica) ....pa mi popusti oko prozora hocu otv ili zarvorit jer meni za kasalj bitno a ona je bez tegoba pa joj svejedno.
hocu rec svako ima svoje tegibe/musice itd
Prezivit ces!
Idem se sad vratit lec....da ubijem i ja oko dok traje zatisje ovde. Stojte mi pozdravljene 😚
Violeta i Treca super su djecica! Baš su slatki 😊😊
Pročitala sam vas al ovog užasnog vjenčanja mi je toliki košmar u glavi da je to strašno, neman više pojma ni sta ste pisale. Sican se samo slika bebica.
Ovaj stres danas koji san prigrmila je koma i za nekog u normalnom stanju, a ne za nekog u 8. misecu trudnoce. Hvala Bogu da je prošlo.... Hvala Bogu!!
Treca sreca definitivno se slazem sa svime sto si rekla poslije poroda i o izgledu. A ja sam stvarno u zivotu imala puno cimerica (srednja skola, faks, 3 puta lezala u bolnici) i mogu vam rec ovaku osobu nikad srela nisam. Evo kolko je sati ja oka sklopila nisam a ona ko traktor, strasno..pa to ni krmace tak ne hrcu (oprostite na izrazu, al stvarno vise mi je puna kapa). Sestre su odnele prvo malog da dohrane i da se ja odmorim i onda sam ih zvala da ga donesu jer vec kad ne spavam da njega gledam. Onda je sikio pa je kakio pa malo plako pa dohrane 2 puta povuko i onda na drugu siku i evo sad pajki. Bas smo se i mazili i pazili. Ja sad cekam u 6 sestre i cimerica da se budi pa cu joj rec nek bude makar pola sata budna da ja malo odmorim.
Ja ne znam kako cu ja prezivit dan ovaka ne naspavana a kamoli noc opet slusat. Ako budemo morali ostat duze ja cu trazit premjestaj, ili nju ili mene. Ja ovako ne mogu 7 dana jos.
Violeta i Treca super su djecica! Baš su slatki 😊😊
Pročitala sam vas al ovog užasnog vjenčanja mi je toliki košmar u glavi da je to strašno, neman više pojma ni sta ste pisale. Sican se samo slika bebica.
Ovaj stres danas koji san prigrmila je koma i za nekog u normalnom stanju, a ne za nekog u 8. misecu trudnoce. Hvala Bogu da je prošlo…. Hvala Bogu!!
Jesi ti to isla na svadbu? Oo kako je bilo?
Yel gace za inkoñtinenciju sam ja peobala jednu noc, problem je sto ne disu tolko ko mrezaste; a za rez to nije dobro.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji