Mamuka, ti si na nekoj svadbi bila? Nisam uhvatila taj dio..
Moram pohvalit malo svoje starce, (valjda se nece sad pogorsat kad pohvalim 😁)
Bilo je nekih peripetija, sta sam saznala od seke, al nisu me htjeli zivkat i opterecivat kad je bilo aktualno, stari me svaki dan zove da vidi kako sam, cak se i baka javila, a bilo mi malo cudno sta zovu jer inace je samo mama zvala i srala non stop, sad nista. Stari samo ponavlja 'ti se nemoj zivcirat' etc.
Wow! Ugodno sam iznenadjena!
Ja odmah provjetrim kad gosti odu s vizite al svejedno...da se mene pita samo najuza rodbina muzevi majka i to. Nikakve strine i strinine prijateljice..
žena-majka-carica:)
Mi svima već sad govorimo da u rodilište smije samo 1 posjetitelj, muž. To pričamo i starci i svima. Mislim da u Petrovoj i je tako neko pravilo, 1 po sobi, ali da se onda mogu izmjenjivati tijekom posjeta i, nisam sigurna. Ali mi svima već sad govorimo samo muž, znate kako je unutra je više žena koje dojenje i male bebe...
Violeta bas mi zao radi cimerice 😕 Ajme sto je to grozno. Psihički te dotuče, misliš izvana kad gledaš da nije to bauk, ali kad to proživiš promjenis mišljenje. Tako sam isto i ja, i to bas u Osijeku, ali na zaraznom. Horor punih 10tak dana. Vec sam pri kraju počela plakati kad bi cula da jos za svaki slučaj ostajem i ne idem Kuc.
Treca sreca i ti si se usrećila sa cimi. Meni su te posjete bas grozne. U vt nema posjeta u sobu i to mi je super. Kud ne znaš za sebe u tim trenutcima i sve ti je teško jos moraš gledati potpune strance. A to da ti starci mogu doci, a tebi djeca ne, van svake pameti! Čast izuzecima, ali današnji stariji ljudi su postali nesavjesni totalno sto se tiče higijene 😩
Yel - baš mi je žao zbog auta, ali super za starce. Napokon netko tko zna da se ne bi trebala živcirati
Hedgehog, istina, al stede mene i njegovi.
Dragi ima svoje musice i njegovi su svjesni tog.
Nakon fajta smo sjeli i razgovarali i rekli da se on nema pravo tako ponasat i prozivat koliko je tko dao kod njih u kucu i sta sam donjela sa sobom svojim dolaskom. Da se ne brinem jer kuze da se bojim ako eskalira nas odnos da cu zavrsit malte ne na cesti, jer ce prije on letit van.
Iako su sve skupa lijepo srocili, njihov je sin i naravno da ce ga stitit u nedaj boze takvom scenariju.
Al meni su se urezale njegove rijeci sto od prije, pokazivanja rukom vrata, do zadnje svadje da sta sam dala u njihovu kucu i sta moji starci (a za 'nas' je on kupio tepihice u sobu, nista za bebu ni za nas).
Posto sam ranije planirala prekvalifikaciju, pricali smo ako zapnem sa placanjem, da on preuzme rezije dok ne isplatim ostatak skole.
I u fajtu mi kaze 'od mene neces dobit ni kune'
Nisam pitala da mi da novce jer sama to placam, nego da preuzme dio rezija u slucaju bla bla...
E to kad dozivis...nazalost, cuvam sve vece racune jer pusem i na hladno. Bila sam u braku vec i sveg sam se odrekla, doduse bili smo podstanari ali opet ulazes.
Kako je krenula ova prica?
Zarekla sam se da cu prije svega sebe osigurat, uplacujem si stambenu, radim neki plan B just in case...
Jer ne zelim se opet vracat starcima, ko saka jada i slusat o razvodu i cemu sve ne.
Sve koje imate dobre muzeve, cuvajte ih.
A pazi, planiramo skupa radit stan na proljece?
Mos mislit nakon svega kako razmisljam sta napravit...uvaljat se u kredit i placat nesto a da mi se prijeti na kraju 'kuca je moja'
A ne ne...
Juuutrooo
Mamuka, STO je biloooo??? SRECOM pa je to iza vas!!!
Cimerice u rodilištu-koliko sam upoznata, svakoj nesto smeta
Malena, potpisujem sve sto si napisala kao odgovor Violeti... Pogotovo dio sa HRKANJEM...
Mislite da netko hrce iz gusta??? NOPE...
Muz meni kaze da turbo hrcem otkad sam trudna pa se nadam da ce se to smiriti nakon poroda jer i meni tesko pada kad mi se on pozali da nije mogao spavati... A NE MOZES protiv toga da ga j*...
Violeta i Treca sreca, probajte odmoriti koliko mozete!
Pusicu daljem LEONU I MILI I MAMICAMA
Yel, vidim, tenzije oko tebe se na svih strana smiruju!!! Suuuupeeeeeer... Zao mi je radi seke... Drzim fige da se sve rijesi!!
Curke u Merkuru taj rooming in shvacaju onako kako ti zelis. Sestre su super i same vidi kad ne mozes pa odnesu dijete k sebi u sobu. Recimo ja sam Jakova rodila u 3 i 15 u noci, do pola 6 je bio samnom koza na kozu, jos sam cekala do pola 8 da se smjena promjeni i da me odvezu u sobu. Oka nisam sklopila ni taj cijeli dan jer docekas taman dorucak pa vizita, pa rucak pa posjete oa vecera pa vizita😰 Taj prvi dan su mi ga donijele nakon dorucka i do posjeta je bio kod mene...onda sam pitala sestre jel ga mogu odnijeti da moji nece u sobu vec cu ja izaci van s njima na kratko a bebu na prozor pokazuju. Rekle su da nema problema. Navecer oko 22 ja sam zvala sestru jer sam padala s nogu, a malac je bljucao jos plodnu vodu i mljekeca malo sto je bilo pa su ga i grcici od toga lovili i onda je sestra rekla da ce ga uzeti k sebi na ttbuscic da se ja mogu bezbrizno naspavati. Oko 6 ujutro su mi ga donijeli na dojenje jer se i on nije budio kad je zaspao. I sljedecu noc su mi ga uzele jer je opet imao grcice a i ocito zamijenio dan i noc jer kad su se svi drecali po danu on je spavao a iza 22 svi bi spavali oko nas a on udri u plac😂 Tako da sam ja bila sama i naspavala e svaku vecer. Za posjete smo bebice davale u sobu pa sestre donesu na prozor. Ovaj put je malo vise zazivjelo to ulazenje u sobu pa cemo vidjeti kako ce bit ovaj put.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Posjete-ne znam kako to kod nas ide ali ne zelim nikakve nonice u posjet... Bilo bi ruzno s moje strane da dopustim da moje none dodju a njegovi ne... Takl da cu traziti samoooo najuzu obitelj!!! Muz, roditelji i sestra... CIAO... Tko me zeli vidjeti, nakon izlaska s time da mi se vec i sada riga od pomosli da ce mi njegovi nonici jaja puniti svakodnevno... Svaki dan dolaze provjerati kako napreduje stan a brzo guzva nastane u stanu od 30kvadrata...
Jucer su se uvalili u kuhinju pa je sveki vikala: HOCE LI JOS NETKO DOCI KUHINJU VIDJETI?!
Jer smo od roditelja dobili prijenosnu rernicu...
Eeeee bebice da... I kod nas ti uzmu bebu ako vide ili kazes da si umorna... Ne bitno jesi li tamo 3D ili 10D
Sortiraj odgovore
Najstariji