Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    16. Rujan 2017. 18:55

Barbs jadna frendica pokraj muza takvog, al opet sama si je kriva... moj je rekao da ce mi svaki dan priredivat dorucak rucak i veceru a ja nek mjenjam pelene jer mu je to ono bljak, al kontam kad bude 2-3 puta promjenio, vec ce se naviknit. 
    Sanjchi kod tebe prava jesen. Kod nas je jos dobro vrijeme. 

16. Rujan 2017. 18:57

Dena1009

Al je poslje operacije dosao sa velikim paketom rafaela.

Mmmmmm….. Rafaelooo…i to moze😅

Hrana nemojte pisati sto ste jele jer sam ja ovdje na kantina kosti. Vecinom neznam sto jedem, a cini mi se da je i bolje tako. Npr. danas je bilo krumpir varivo sa sjeckanim povrcem, između ostalog nutra kiseli krastavci. Ako nista drugo bar se probava pokrenula. 😅

Necemo onda o dnevnom meniju😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• M@lena
    16. Rujan 2017. 19:03

violeta1

Barbs jadna frendica pokraj muza takvog, al opet sama si je kriva… moj je rekao da ce mi svaki dan priredivat dorucak rucak i veceru a ja nek mjenjam pelene jer mu je to ono bljak, al kontam kad bude 2-3 puta promjenio, vec ce se naviknit.
    Sanjchi kod tebe prava jesen. Kod nas je jos dobro vrijeme.

Hhehhe, ovo za pelene je i moj govorio, na kraju ih je promijenio vise nego ja i to poslije kad je krenula dohrana pa smrdilo kao kod odraslih 😂

• Dena1009
    16. Rujan 2017. 19:05

Violeta nemoj biti tuzna, znam da je tesko i da zelis da cim prije prođe, ali jak je leon i nece se on ni sjecati, a uskoro cete biti doma i normalizirat ce se to. Evo mene samo ta pomisao drzi i doktorova recenica od jutros "pocetkom tjedna" 🤗
    Dojenje pa mislim da njemu to dobro ide, al zbunjuju me te flase sta mu nose i to sta su spominjali da je pre slab jos, pa sad neznam jel jos uvijek ili ne, ma da se meni ne cini, al opet neznam kakav bi bio bez OP kad ga nisam stigla upoznati.

url=https://lilypie.com]

barbs
    16. Rujan 2017. 19:07

Je, je, I me  Valjda je to normalno 
    sanjchi, kod nas je poslije podne krenulo padati... Pa stalo... Pa padati.. neko proljetno-jesenjsko razdoblje ahahaha 
    A nist... Morat cu i ja Iromena gledati   da znam o cemu pricate ehhehhehhhe
    Uuufffffff, kad mi netko krene sa spikom: meni se mjenjanje pelena gadi se nakostrijesim.. Jer menu je bas fora?! HAHAHAHAHHAHA
    Ima da mi u svemu pomaze, pa cak i u mjenjanju pelena jer ne zelim puknut nakon par mj... Tesko bude kad ih naviknes da sve radis.. i odjednom trazis pomoc...

• Dena1009
    16. Rujan 2017. 19:10

Pelene mm je sudjelovao ali se okrenuo kad je vidio kaku i onda me zamolio da on krene kad doma dođe jer je siguran da on to moze, al ne zeli povracat tu u bolnici😅 Zato sam bila iznenađena kad je bio sve vrijeme na porodu uz svu tu krv, povracanje i sve sta je imo za vidjeti, a strasno je gadljiv. Rekla sam mu ak nece moci da izađe, al je reko da on ostaje uz svoju zenu, da mu je tu mjesto.

url=https://lilypie.com]

I_me
    16. Rujan 2017. 19:13

Dena1009

Pelene mm je sudjelovao ali se okrenuo kad je vidio kaku i onda me zamolio da on krene kad doma dođe jer je siguran da on to moze, al ne zeli povracat tu u bolnici😅 Zato sam bila iznenađena kad je bio sve vrijeme na porodu uz svu tu krv, povracanje i sve sta je imo za vidjeti, a strasno je gadljiv. Rekla sam mu ak nece moci da izađe, al je reko da on ostaje uz svoju zenu, da mu je tu mjesto.

svaka cast muzu!!!  
    moj je na kakicu isto ful gadljiv.. rekao je da ce mijenjat pelene.. al me bas zanima na sta ce to izgledat 

violeta1
    16. Rujan 2017. 19:16

Dena svaka cast na muzu
    Sanjchi i moj je bio takav jer mama mu sve radila...al vise nije

Barkleys
    16. Rujan 2017. 19:19

Dena - svaka čast fakat. On ostaje sa svojom ženom! Bravo za muža! 

• sretna
    16. Rujan 2017. 19:28

sanjchi255

Hhahahhaa Barbs…bit ce da jesi jedina koja ga nije gledala😜 al budimo realne, vjv nas je vecina gledala samo zbog Juniora😆
    Kod nas veci dio dana kisa pada..ja lozim…cak sam malo i pretjerala

Ja nisam zbog njega samo, nego mi je sami film odlican, naravno, ne mogu zamislit nekog drugog u toj ulozi 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.