Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    16. Rujan 2017. 19:28

sanjchi255

Hhahahhaa Barbs…bit ce da jesi jedina koja ga nije gledala😜 al budimo realne, vjv nas je vecina gledala samo zbog Juniora😆
    Kod nas veci dio dana kisa pada..ja lozim…cak sam malo i pretjerala

Ja nisam zbog njega samo, nego mi je sami film odlican, naravno, ne mogu zamislit nekog drugog u toj ulozi 😄

16. Rujan 2017. 19:46

Cure, preswatke su vam bebice 😍😍
    Violeta, ti si spominjals da imas peseke? 
    Ako da, javi please njihovu reakciju na bebu ? 😘
    Sanjchi, e upravo dio koji si napisala za svekra ili tatu u vezi radova i odgadjanja 'cekat cemo zbog....' (kise, sunca, sparine i sto drugih razloga), zbog toga poludim...a zapravo im se neda. Sveki i ja smo same krecile pored tri muska, onda sve znas.
    (Danas sam 'zarezala' na svekra jer sam stavila tepihic ispred sudopera i pod stol jer su plocice na podu i zima mi je, i kaze od da to nije dobra ideja jer ce 'mrvice padat po tepihu', a ja ko zmaj, ponjelo me da sam samu sebe sokirala, mu kazem: 'nama zenama je sada hladno i cuvamo svoje reproduktivne organe, a i stalno sam za sudoperom i mrvice padaju i na plocice'
    Lik je problijedio 😛)
    Poslije sam se ispricala zbog strozeg tona, ali mu objasnila da je zbilja hladno na plocicama a  da su zene osjetljivije...

16. Rujan 2017. 19:56

(Jos jedna fix ideja 😂, veli sveki da bi upalila centralno za 'probu', do prosle god su se grijali na drva, a dodje njen muz : ja nebi jos, prerano je, uostalom mozemo zakurit pec da zagrije.
    Pita ga zena 'a di ti je pec, pa prodao si ju?'
    Veli on: 'ma jeftino se nadje! Kupim par metara drva i premjestim frizider iz kuhinje i tamo zakurimo'
    Ooooonda ga je sveki oprala i rekla da je glup 🤣)
    Show!
    Mi smo danas kupili susilicu za ves i gledali u nju ko aboridjini u tv jbt; jos smo uzeli viseci element za svoju sobu i to je onda finish sobe). Tako da smo kupaonu i sobu komplet uredili.(u biti jos nam madrac fali za krevet, spavamo na kutnoj)
    Ostao je jos dnevni: fasada, knauf i laminat, za fasadu moramo cekat suho vrijeme, a za umutarnji dio cekamo isto suho vrijeme (mokra cigla), laminat zadnji.

16. Rujan 2017. 20:00

Do poroda ce biti gotovo..
    E da, velika pesekica ide na sterilizaciju u pon, napokon. Svima nam je zao, al treba joj olaksat, ima nagone, hormoni divljaju, ima i godina etc
    (Pls cure koje imate pse u kuci i koje ste rodile, savjetujte me kako se ponasat s tek rodjenom bebom i psima...pisalo se vec, al me opet hvata panika i zaboravila sam 🤔😘)

Kiki156
    16. Rujan 2017. 20:29

Barbs nisam ni ja gledala taj film, nisi jedina 😜

I_me
    16. Rujan 2017. 20:32

Yel

Do poroda ce biti gotovo..
    E da, velika pesekica ide na sterilizaciju u pon, napokon. Svima nam je zao, al treba joj olaksat, ima nagone, hormoni divljaju, ima i godina etc
    (Pls cure koje imate pse u kuci i koje ste rodile, savjetujte me kako se ponasat s tek rodjenom bebom i psima…pisalo se vec, al me opet hvata panika i zaboravila sam 🤔😘)

Super sto cete ju sterilizirati. Olaksat cete sebi i njoj. ☺
     Treba cca 2 mj da se hormoni stabiliziraju i onda ce biti ful miran pas, bar moj ne dozivljava nista..
    I mene zanima kako ce biti sa psom kad dodjem kuci iz bolnice. Od 2 mj smo pas i ja 24h zajedno. Pa me nece vidjeti tjedan dana i jos cu donjeti bebu kuci. Jos se u zadnja 2 mj poceo ponasati ful zastitnicki prema meni. Ne mogu ni na wc bez njega. A kad se tusiram lezi na tepihu u kupatilu i ceka. Rekla mi je jedna cura da se i njen pas ponasao tako i da je sa dijetetom divan. A sad kakav ce biti moj, vidjet cemo. Ja se nadam najboljem!!!!

[OBRISANO] 16. Rujan 2017. 21:09

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 16. Rujan 2017. 21:12

[OBRISANO] 16. Rujan 2017. 21:14

treca_sreca
    16. Rujan 2017. 21:17

Puno pishete a ja nemam vremena sad citati...rekla je sestra da je ok da rana pece i zari...ali jos cekam dr ujutro da ju pregleda. Da budem ziher....bojim se pa da budem ziher....mila sad spava....drzite fige da mi ne ponovi proslu noc...da se naspavam.
    p.s.
    u samo jedan dan (nakon intezivne, otkad sam dosla u sobu) 5-6 chicco ulozakai 4 tetre potroshene...muz odmah donio dalje jos ofkors al da znate koja kolicina...pari puni al bolje da imate neg da fali!

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI