Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Rujan 2017. 19:46

Cure, preswatke su vam bebice 😍😍
    Violeta, ti si spominjals da imas peseke? 
    Ako da, javi please njihovu reakciju na bebu ? 😘
    Sanjchi, e upravo dio koji si napisala za svekra ili tatu u vezi radova i odgadjanja 'cekat cemo zbog....' (kise, sunca, sparine i sto drugih razloga), zbog toga poludim...a zapravo im se neda. Sveki i ja smo same krecile pored tri muska, onda sve znas.
    (Danas sam 'zarezala' na svekra jer sam stavila tepihic ispred sudopera i pod stol jer su plocice na podu i zima mi je, i kaze od da to nije dobra ideja jer ce 'mrvice padat po tepihu', a ja ko zmaj, ponjelo me da sam samu sebe sokirala, mu kazem: 'nama zenama je sada hladno i cuvamo svoje reproduktivne organe, a i stalno sam za sudoperom i mrvice padaju i na plocice'
    Lik je problijedio 😛)
    Poslije sam se ispricala zbog strozeg tona, ali mu objasnila da je zbilja hladno na plocicama a  da su zene osjetljivije...

16. Rujan 2017. 19:56

(Jos jedna fix ideja 😂, veli sveki da bi upalila centralno za 'probu', do prosle god su se grijali na drva, a dodje njen muz : ja nebi jos, prerano je, uostalom mozemo zakurit pec da zagrije.
    Pita ga zena 'a di ti je pec, pa prodao si ju?'
    Veli on: 'ma jeftino se nadje! Kupim par metara drva i premjestim frizider iz kuhinje i tamo zakurimo'
    Ooooonda ga je sveki oprala i rekla da je glup 🤣)
    Show!
    Mi smo danas kupili susilicu za ves i gledali u nju ko aboridjini u tv jbt; jos smo uzeli viseci element za svoju sobu i to je onda finish sobe). Tako da smo kupaonu i sobu komplet uredili.(u biti jos nam madrac fali za krevet, spavamo na kutnoj)
    Ostao je jos dnevni: fasada, knauf i laminat, za fasadu moramo cekat suho vrijeme, a za umutarnji dio cekamo isto suho vrijeme (mokra cigla), laminat zadnji.

16. Rujan 2017. 20:00

Do poroda ce biti gotovo..
    E da, velika pesekica ide na sterilizaciju u pon, napokon. Svima nam je zao, al treba joj olaksat, ima nagone, hormoni divljaju, ima i godina etc
    (Pls cure koje imate pse u kuci i koje ste rodile, savjetujte me kako se ponasat s tek rodjenom bebom i psima...pisalo se vec, al me opet hvata panika i zaboravila sam 🤔😘)

Kiki156
    16. Rujan 2017. 20:29

Barbs nisam ni ja gledala taj film, nisi jedina 😜

I_me
    16. Rujan 2017. 20:32

Yel

Do poroda ce biti gotovo..
    E da, velika pesekica ide na sterilizaciju u pon, napokon. Svima nam je zao, al treba joj olaksat, ima nagone, hormoni divljaju, ima i godina etc
    (Pls cure koje imate pse u kuci i koje ste rodile, savjetujte me kako se ponasat s tek rodjenom bebom i psima…pisalo se vec, al me opet hvata panika i zaboravila sam 🤔😘)

Super sto cete ju sterilizirati. Olaksat cete sebi i njoj. ☺
     Treba cca 2 mj da se hormoni stabiliziraju i onda ce biti ful miran pas, bar moj ne dozivljava nista..
    I mene zanima kako ce biti sa psom kad dodjem kuci iz bolnice. Od 2 mj smo pas i ja 24h zajedno. Pa me nece vidjeti tjedan dana i jos cu donjeti bebu kuci. Jos se u zadnja 2 mj poceo ponasati ful zastitnicki prema meni. Ne mogu ni na wc bez njega. A kad se tusiram lezi na tepihu u kupatilu i ceka. Rekla mi je jedna cura da se i njen pas ponasao tako i da je sa dijetetom divan. A sad kakav ce biti moj, vidjet cemo. Ja se nadam najboljem!!!!

treca_sreca
    16. Rujan 2017. 21:17

Puno pishete a ja nemam vremena sad citati...rekla je sestra da je ok da rana pece i zari...ali jos cekam dr ujutro da ju pregleda. Da budem ziher....bojim se pa da budem ziher....mila sad spava....drzite fige da mi ne ponovi proslu noc...da se naspavam.
    p.s.
    u samo jedan dan (nakon intezivne, otkad sam dosla u sobu) 5-6 chicco ulozakai 4 tetre potroshene...muz odmah donio dalje jos ofkors al da znate koja kolicina...pari puni al bolje da imate neg da fali!

žena-majka-carica:)

Aurora1611
    16. Rujan 2017. 21:31

Sesirici-ponesla sam ih slucajno i jako su mi pomogli jer su mi bradavice katastrofa, i doma ih sad koristim tak da imajte ih za svaki slucaj
    Ulosci-koristila Vir i zbilja su mi ok potrosila sam 2 paketa i sad kad sam doma koristim nocne naturelline
    Za cure koje ce roditi u Sisku, odnosno Sanjchi, na porodu su mi bili dr Valentic i dr Rebic bili su dobri nemam prituzbi, babica je bila po imenu Nada i same pohvale za nju, toliko divna i draga osoba, puna razumijevanja i potpore, sestre na odjelu vecinom sve super isto tako zbilja pomogle oko svega, prvi noc me tusirale i sve, ima samo jedna koja je dosta onako nezz ni kako bi to rekla, malo je nabrijana sto bi mm rekao hhaha nje se pazi skuzit ces koja je xD kod nas u Sk u posjete moze samo suprug, bebice su stalno s nama, osim kad ih vode kupati, bolnica je prijatelj djece tak da dohrana za njih je kao da si ih prstom u oko uboo, ja sam svoju dojila cijelo vrijeme tamo i nastavila doma

violeta1
    16. Rujan 2017. 21:36

Treca sreca kod nas su 2 virovi ulosci otisli i sad curim slabije. A tetre pelene? Za sta ti odu? Ja stavljam samo kad ga presvlacim i kad siki. Ovak mi ne treba

violeta1
    16. Rujan 2017. 21:39

Yel muz mi rekao da kad sam rodila da su peseki jako zavijali. I sinoc im je on pustio snimak bebe i kaze da su naculili usi i slusali. 
    Sanjchi pa iskreno jos ga preodgajam 🤣 Ali sve je bolji hehe... to ti sve ovisi o tebi kakav ce biti. 

16. Rujan 2017. 21:51

I_me, Sanjchi, Violeta, taman je dva mjeseca do poroda da joj se hormoni ustale, super!
    Vi cete jos malo rodit, pa kad cete doci doma posaljite feedback kako postupiti u tom prvom kontaktu (ja bi se zatvorila u sobu i ne izlazila uopce od straha 😛, nisam objektivna, jer su veliki psi, ajd da su male pasmine...)
    Naravno, ako cete imati vremens da napisete savjet 👍🏻

Kupila sam vir 80 u ljekarni jer nisu imali chico uloske, al cu svakako pokusat naci i chico kad pocne... (jos sam kupila pelene za inkontinenciju 🤤)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.