Kleaiva - super da su ti ga odnijeli, i ja bi molila pogotovo nakon noćnog poroda i cijelog dana...
Yel - drago mi je da se smiruje situacija, drago mi je da se osiguravaš u slučaju zlu ne trebalo, dobro s vremenom će se smiriti tenzije. Nisam prokomentirala ono prije što si pisala. Super za sterilizaciju pasa. Moja mama ima psa, divan je, stvarno, poslušan. Ono odgojen ko po špagi. Mi smo ga bili našli zlostavljenog i donijeli mami kad je bio malen. Jedino ima neki tik na djecu, moguće da su ga djeca maltretirala kad je bio mali, pa svaki put kad prolaze klinci ulicom baš laje li ga laje. Pa me sad malo strah kad dođemo u posjet s bebom. Inače i mene jako voli i supruga i baš nam je privržen.
Hedgehog, jadan pas... Najvjerojatnije su ga djeca gnjavila ali sigurna sam da ce vase prihvatiti... Sve se mozes uz malo truda
Da, toga sam se i bojala za posjete... Ja sam rekla da cu rec samo muz i roditelji da mogu, al opet sta kad cimerici moze doc kogod hoce , jos je meni termin pred kraj 11 mj, prehlade,gripe, to ce bas bit zabavno😰😰
hrkanje-nikad u zivotu nisam hrkala do trudnoce ,valjda kad spavam na leda kazu da hrcem hahahah sreca pa muza vecinu nema😂😂 al grozbo mi je kad neko zaspe prijw mene pa krene hrkat, nema sanse da mogu zaspat,ja tad stavim slusalice i na youtube ukljucim neku relax music i zaspem ko top.
Mamuka- sta je bilo na piru? Najbitnije da je proslo, sad odmaraj!
url=https://daisypath.com]
Sanjchi, super si objasnila sve o psima Znaci, mi kad smo imali 2 psa i macka, oni jesu bili ljubomorni jedno na drugog ali su se ooooobooozavali i istalno igrali... Dobro, Rubi je vecinom GNJAVILA staru kujicu i macka, aaaaalii su se super slagali!!
a treba svima davati paznje i nece se osjecati ugrozeno ..
Dena, Treca sreca je pisala da je i ona rodila u vrijeme viroza u gripa i SVIMA je bilo zabranjeno doci... Eto da se ne brines I meni npr bude tesko kad muz zaspe prije mene i hrce
a on jadan rijetko hrce ahahahahh
Tnx za savjete oko psa. Probat ću sve. Ma ono, u početku (usred zime) vjerojatno nećemo ići toliko često u posjet, ali bi voljela da kad dođe ljeto možemo ostati prespavati i slično.
Sanjchi, sa zivotinjama uvijek treba biti na oprezu... Pogotovo kad su djeca u pitanju... ja sam eto dozivjela da Lord od sestre (DOBERMAN) je provirio ispod stola nedavno i poljubio mi trbuh..
AAAAJMEEEEE KAKO SLAAAAATKOOO!!!
I me i M@lena, jeste jos 2u1? Pupy, kako si nam ti...???
Ja sam primjetila da mi se iscjedak mjenja... Onako, vise mlijecni je... I opet jutros trnci po trbuhu.... Oni mravici o kojima je I me pricala jucer...
Jutro curke! 😘
Violeta bas mi je zao sto se nisi naspavala, ne bi ni ja mogla spavati da tako netko hrce cijelu noc...nadam se da ce te prebaciti u drugu sobu. Ne mozes sada biti neispavana tako...
Posjete - netko je pisao da na Sv. Duh pustaju horde...ajme meni!!! Blago vama kojima smije samo muz doci a ostali da gledaju preko stakla ili sta ste vec pisale. Razumijem da su svi uzbudeni i da zele vidjeti bebu ali nije mi jasno KAKO TO BOLNICE DOPUSTAJU??? Uzas, bas me to ljuti! I jos ako ti uspijes svoje obuzdat eto ti cimerice i njene horde.😑
I me i M@lena, jeste jos 2u1? Pupy, kako si nam ti…???
Ja sam primjetila da mi se iscjedak mjenja… Onako, vise mlijecni je… I opet jutros trnci po trbuhu…. Oni mravici o kojima je I me pricala jucer…
jutro cure!!
evo pijem kavicu..neki sugavi dan vani,kisa padala cijelu noc.. muz zaspao jucer u 7 navecer i evo ga jos spava..nek se i on naspava kak treba skoro pa zadnji put dok smo solo jos
ja sam tu,jos uvijek 2u1.
sad sam sve procitala..
i meni je iscjedk drugaciji,isto neki mlijecni. trnce od jucer nisam osjetila..
treca sreca-kateter? jel jako smeta? boli? toga me nekak jos i najvise bljak..
Sortiraj odgovore
Najstariji