Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    16. Rujan 2017. 21:59

E malo off topic pitanje, mame koje ste rodile... Kako stojite sa strijama? Jesu vam se nakon poroda pojavile? 

I_me
    16. Rujan 2017. 22:01

Yel napisat cu ti prvi dojam psa i bebe. Ne brini ☺
    Ako ne nadjes te chiccove uloske,imas u mulleru pelzy. Isto su veliki kao chiccovi.

• sretna
    16. Rujan 2017. 22:01

Chicco su definitivno najbolji, ne moras gurat 2-3 vira-a nego 1 taj i super. Nisam ni kuovala vir ni sada ni u orvoj t, nego su mi te vir stavili poslije poroda. Fuj, odmah mi se za sav zakeljila mrrzica 😣
    Joj,kod nas kisa lijeva, a kupa raste i raste...samo se nadam da nece doci do poplave 😣

• sretna
    16. Rujan 2017. 22:03

Chicco ulosme je prije imao i konzum, ne znam dal ih jos drze. I naravmo u chicco ducanima ih ima, ali ne znam gdje ima chicco ducana 😄 znam da je bio u king krosu

• sretna
    16. Rujan 2017. 22:08

sanjchi255

Sretna jel na tim chiccovim skidamo onaj omot?

sanjchi255

Sretna jel na tim chiccovim skidamo onaj omot?

Ne skidas nista.

Barkleys
    16. Rujan 2017. 22:28

sretna

Chicco ulosme je prije imao i konzum, ne znam dal ih jos drze. I naravmo u chicco ducanima ih ima, ali ne znam gdje ima chicco ducana 😄 znam da je bio u king krosu

Bubamara, jedna je u garden mallu, a druga mislim u King krosu...

• sretna
    16. Rujan 2017. 22:28

sanjchi255

Znaci onako kako je, samo ga stavimo…a svejedno koja strana ili? Meni s obje strane izgleda jednako…

Vise se ne sjecam kako izgledaju, ali.sta nisu sa jedne strane kao kockice neke? To ide prema gore. Morala bi otvorit paket da vidim

violeta1
    16. Rujan 2017. 22:31

Sanjchi 5godina u braku i 5 godina u vezi, ali negdje racunaj 7 godina da ja njega mjenjam hehe... sad nije ni slican kakav je bio na pocetku, ni fizicki ni ponasanje. Jos neke stvari sad kad beba i ja dodemo cemo rijesit s tajom da nam bude bolji jos vise 😊 Samo i samo o tebi ovisi koliko ces mu puta rec za nesta, a on ako je dobar trudit ce se, ja njih gledam kao nasu veliku djecu hehe
    Hedgehog za sad nisam skuzila ni jednu striju, al detaljno kad se pregledam javim. Ne mogu jos bas detaljno. Ni pi pi si nisam vidila ni ne zelim 🤣

Barkleys
    16. Rujan 2017. 22:36

Violeta - bolje je da dole ne gledaš... :) 

mc_mouse
    16. Rujan 2017. 22:45

E a kako znati da curi plodna voda 😐
    I ovo za chicco uloške i mene zanima 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.