Treca sreca definitivno se slazem sa svime sto si rekla poslije poroda i o izgledu. A ja sam stvarno u zivotu imala puno cimerica (srednja skola, faks, 3 puta lezala u bolnici) i mogu vam rec ovaku osobu nikad srela nisam. Evo kolko je sati ja oka sklopila nisam a ona ko traktor, strasno..pa to ni krmace tak ne hrcu (oprostite na izrazu, al stvarno vise mi je puna kapa). Sestre su odnele prvo malog da dohrane i da se ja odmorim i onda sam ih zvala da ga donesu jer vec kad ne spavam da njega gledam. Onda je sikio pa je kakio pa malo plako pa dohrane 2 puta povuko i onda na drugu siku i evo sad pajki. Bas smo se i mazili i pazili. Ja sad cekam u 6 sestre i cimerica da se budi pa cu joj rec nek bude makar pola sata budna da ja malo odmorim.
Ja ne znam kako cu ja prezivit dan ovaka ne naspavana a kamoli noc opet slusat. Ako budemo morali ostat duze ja cu trazit premjestaj, ili nju ili mene. Ja ovako ne mogu 7 dana jos.
Kad sam rodila L imala sam takvu cimericu, uzaaaaas! I jos je voljela da tv radi po noci, glasno,a mene to smeta kad idrm ciljano spavat.
Na kraju je ona otisla dan lrije mene doma jer je ranije rodila, ali onda mi L nije dao spavat tako da sam bila ko zombi
Treca sreca definitivno se slazem sa svime sto si rekla poslije poroda i o izgledu. A ja sam stvarno u zivotu imala puno cimerica (srednja skola, faks, 3 puta lezala u bolnici) i mogu vam rec ovaku osobu nikad srela nisam. Evo kolko je sati ja oka sklopila nisam a ona ko traktor, strasno..pa to ni krmace tak ne hrcu (oprostite na izrazu, al stvarno vise mi je puna kapa). Sestre su odnele prvo malog da dohrane i da se ja odmorim i onda sam ih zvala da ga donesu jer vec kad ne spavam da njega gledam. Onda je sikio pa je kakio pa malo plako pa dohrane 2 puta povuko i onda na drugu siku i evo sad pajki. Bas smo se i mazili i pazili. Ja sad cekam u 6 sestre i cimerica da se budi pa cu joj rec nek bude makar pola sata budna da ja malo odmorim.
Ja ne znam kako cu ja prezivit dan ovaka ne naspavana a kamoli noc opet slusat. Ako budemo morali ostat duze ja cu trazit premjestaj, ili nju ili mene. Ja ovako ne mogu 7 dana jos.
Trazi za sebe premjestaj. Imas pravo na to. A to sto hrce, ne mogu reci niti da je ona za to kriva. Nezgodno je, znam, ali mislim da i ona moze birati da radije ne bi hrkala. Ti fino trazi drugu sobu i nek odvedu Leona da se malo naspavas. To ti je vazno i za mlijeko.
Potpisujem malenu od a do z
i ovo sta sretna kaze za gacice....mrezaste su najbolje radi rane da dishe!!
žena-majka-carica:)
Mamuka bas mi je zao...nisam skuzila koji stres, upala sam ko padobranac, ali mi zao da te sekiraju:( cuvaj se 😙
Violeta sta nije beba s vama 24/7? Ja sam mislila da je dandanas tako svugdi....osim na carski rez, nakon operacije se ide 24h (ja bila 12h doduse) na intezivnu njegu (mama) a beba ju ceka na odjelu...i onda su do kraja skupa ak je sve ok s bebom.
Violeta, reci muzu da kupi cepice za usi.
Mogu mislit kako ti je, jaaaako je nelagodno ne spavat a ajd funkcioniraj takav, koma mi je taj osjecaj...hrkalica jbg nije da namjerno hrce, al kuzim te skrooooz...ja ne spavam normalno od pocetka trudnoce, valjda uvertira za dolazak bebe, a voljela bi barem jednu noc spavat u komadu i ko top.
(Sad me takav grc stisnuo u listu, najjaci do sad, inace svaku vecer ih imam al uspijem brze bolje nogu istegnut..)
Dena, to sam i mislila nakon sto sam ih kupila, da ne dise koza u tim gacama...kupila jos i te vir uloske, jos cu chico ili pelzy
Treca sreca, Violeta, bas mi je zao kad citam...ne mozete se ni odmorit malo nakon poroda, uh...
Samo vi pisite bez uljepsavanja i tako kako je, meni osobno puno pomaze da se pripremim psihicki.
Ma i ovako sam si sva invalidna, tek sad kuzim starog koji je u kolicima...kad moras ovisit o drugima, a isao nam svima na zivce s vremenom i sa svojim zivcanjenjima i zahtjevima 'odi, dodaj, daj', nije ni cudo...
Zelim vam sto brzi oporavak cure, drzite se 😘😘
Meni seka ide na op jajovoda sutra, pa me i to malo brine, a jucer udarila nekog dedu iza, nista strasno al lik digo frku da mu je iznutra podrobljeno i zvala policiju i naravno nista, bili u osiguranju i oni rekli da nema stete, al on hoce mehanicaru nekom i netko iz osig ide s njim da 'nabroje stetu'...pa je sva luda jos od tog...jbg kad te krene...
Hahahha treća - apsolutna tišina, ima svakakvih ljudi.
Ma bezveze sam pitala za strije, neki mi je rekao da se to nakon poroda tek vidi.
Želim vam što brži oporavak i što manje hrkanja! :)
Sanjchi, barbs, popustaju mi tenzije oko radova, jer ipak je sad zatvorena kuca s tim novim dnevnim tako da pomalo sve ide kraju...
Isli bi mi po izolaciju za pod jos jucer, pa lako se knauf stavi kad se cigla osusi, sinoc upalili i centralno da susi iznutra jer po ovoj kisi samo vlazi i dalje, ali uletio nam kvar na autu, lupa volan...eeeee ako je letva otisla ode i 2-3 tis kuna...nepredvidjen trosak.
Treca- kakvi su kod posjeta u splitskom rodilistu? Jel pistaju samo muza ili ono moze cijela uza i sira porodica? Meni je to grozno,kad mi je sestra na sv.Duh rodila , bio je 1.mj , 300 stupnjeva j sobi jer se grijalo jako, ona i cimerica sa bebicama i valjda 30 ljudi unutra. Toj cimerici su dosli svi zivi,meni je bilo lose da sam morala izac iz sobe!
url=https://daisypath.com]
Mojoj cimerici doslo pola sela. Koma. Sreca je razumna sama rodilja pa ih potrala van sve osim 3. A moja djeca ne smiju vidit seku!!!!djevi zabranjeno radi sirenja zaraza a odrasli dodju i ne peru ruke, guraju se njih 6 u ova 2m2....uzas. do ljudi je....
meni samo muz dodje posti djeci ne dopustaju.
Sortiraj odgovore
Najstariji