Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    17. Rujan 2017. 09:59

I me, uzivajte muz i ti danas ..  Posvetite se vama!  Kako je Sanjchi napisala, ovo vam je zadnja nedjelja prije Eminog dolaska...

Aurora1611
    17. Rujan 2017. 10:45

Sanjchi nije, ta sestra koja ti je drzala tecaj nije uopce u rađaoni nego na katu ispod tak da nju neces ni vidjet, ova ti je za bebe dolazi te stalno ispitivati kad si dojila, kad si presvlacila bebu i sta je bilo u peleni, mislim one to sve rade ali ova je uvijek nekak ljuta, i za dojenje isto poludi ako ne dojis dijete! Nisam rezana ali sam popucala jer je bebica zapela rukom pri izlasku imam tri sava.. a strije? Budem poslikala kasnije ostat ce te u soku koliko ih imam a udebljala se 13 kg!! 

Malo je mutnija slika ali cure moje ja sam se rastopila kad sam vidjela da se smije tek se probudila ni okice nije otvorila kako treba
    Malo je mutnija slika ali cure moje ja sam se rastopila kad sam vidjela da se smije tek se probudila ni okice nije otvorila kako treba

I_me
    17. Rujan 2017. 10:56

Aurora1611

Sanjchi nije, ta sestra koja ti je drzala tecaj nije uopce u rađaoni nego na katu ispod tak da nju neces ni vidjet, ova ti je za bebe dolazi te stalno ispitivati kad si dojila, kad si presvlacila bebu i sta je bilo u peleni, mislim one to sve rade ali ova je uvijek nekak ljuta, i za dojenje isto poludi ako ne dojis dijete! Nisam rezana ali sam popucala jer je bebica zapela rukom pri izlasku imam tri sava.. a strije? Budem poslikala kasnije ostat ce te u soku koliko ih imam a udebljala se 13 kg!!

Kako je slatka!!!!!!! Beba mala 😍😍😍😍
     A strije? Si ih dobila za vrijeme trudnoce ili su ti sad kasnije dosle?

Kiki156
    17. Rujan 2017. 11:10

Autora bas je medena! Vidi je kako se smijeeee bebica mala 😃 I mene zanima za strije jesu dosle nakon poroda ili i prije? Ja se mazem s Mustelom i pise na kremi da se treba nastaviti s mazanjem i nakon poroda.

Kiki156
    17. Rujan 2017. 11:11

*Aurora

• M@lena
    17. Rujan 2017. 11:43

Kiki156

Jutro curke! 😘
    Violeta bas mi je zao sto se nisi naspavala, ne bi ni ja mogla spavati da tako netko hrce cijelu noc…nadam se da ce te prebaciti u drugu sobu. Ne mozes sada biti neispavana tako…
    Posjete - netko je pisao da na Sv. Duh pustaju horde…ajme meni!!! Blago vama kojima smije samo muz doci a ostali da gledaju preko stakla ili sta ste vec pisale. Razumijem da su svi uzbudeni i da zele vidjeti bebu ali nije mi jasno KAKO TO BOLNICE DOPUSTAJU??? Uzas, bas me to ljuti! I jos ako ti uspijes svoje obuzdat eto ti cimerice i njene horde.😑

Ovo prvi put cujem! Prije 2 god kad sam rodila Luku, moglo nam je doci dvoje-troje u posjet ali u hodnik ispred odjela babinjaca, nikako ne unutra na odjel ili u sobu! Cak nismo smjeli iznijeti dijete sa sobom, nego bi jedna cimerica cuvala dok bi dvije izisle van. Obicno bi se zadrzale svaka po 10 min. Ne mozes duze jer bi beba zaplakala i moras natrag. Nema tog da ti sestra odvede dijete da mozes s muzem normalno porazgovarati. Uzasno mi je to bilo. Da barem puste muza da dodje i vidi svoju zenu i dijete na miru. Nadam se da se to promijenilo na bolje.
    Sv Duh je jedno od rodilista (mislim 4 ukupno), koje sudjeluje u pilot projektu Rodiliste prijatelj majki i djece, odnedavno. Dosad je bilo Rodiliste prijatelj djece. Nadam se da to nesto znaci za sestre na odjelu babinjaca. U radjaonici i na porodu su svi zaista super, od lijecnika do primalja. Ali dolje na babinjacama je falilo ljubaznosti i susretljivosti.

• M@lena
    17. Rujan 2017. 11:49

Mi smo jos u komadu. Imam te pripremne bolove, ali se ne dam... 😊jutros popila kavicu, doruckovali svih troje, otisla na trznicu po svjeze meso za juhu. Juha se kuha, rucak pece i tako... poslijepodne planiramo posjet tatinoj teti, ne mozemo setati jer ova kisa ne misli prestati padati izgleda...

Kiki156
    17. Rujan 2017. 11:49

Malena nadam se da je to tako kako kazes, netko je pisao (sad sam zaboravila tko) tu u grupi da je sad nedavno u sobu usla hrpa ljudi...meni se to ne svida. Nama su cak i na tecaju rekli kako svakakvi ljudi dolaze vidjeti dijete i da cak dolaze bolesni - mozda je to ta promjena da sad svi mogu uci u sobu kod mame i bebe, ako su to vec spominjali na tecaju... 

maca1510
    17. Rujan 2017. 12:10

Ja sam pisala za sv.Duh, ali nije to sad bilo vec prije 3 god.kad mi je sestra rodila. Nadam se da vam se sad to promjenilo jer je stvarno bila sigurno 30 ljudi unutra, meni je lose doslo jer se nije moglo disat, a da ne govorim kao onaj antibakterijski gel prije nego udes u sobu,haha bio je potpuno prazan. Nije ni cudo koliko ljudi je bilo unutra

url=https://daisypath.com]

17. Rujan 2017. 12:22

Aurora, preeeeslatka ti je bebica 🐥😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.