Juuutrooo
Mamuka, STO je biloooo??? SRECOM pa je to iza vas!!!
Cimerice u rodilištu-koliko sam upoznata, svakoj nesto smeta
Malena, potpisujem sve sto si napisala kao odgovor Violeti... Pogotovo dio sa HRKANJEM...
Mislite da netko hrce iz gusta??? NOPE...
Muz meni kaze da turbo hrcem otkad sam trudna pa se nadam da ce se to smiriti nakon poroda jer i meni tesko pada kad mi se on pozali da nije mogao spavati... A NE MOZES protiv toga da ga j*...
Violeta i Treca sreca, probajte odmoriti koliko mozete!
Pusicu daljem LEONU I MILI I MAMICAMA
Yel, vidim, tenzije oko tebe se na svih strana smiruju!!! Suuuupeeeeeer... Zao mi je radi seke... Drzim fige da se sve rijesi!!

Curke u Merkuru taj rooming in shvacaju onako kako ti zelis. Sestre su super i same vidi kad ne mozes pa odnesu dijete k sebi u sobu. Recimo ja sam Jakova rodila u 3 i 15 u noci, do pola 6 je bio samnom koza na kozu, jos sam cekala do pola 8 da se smjena promjeni i da me odvezu u sobu. Oka nisam sklopila ni taj cijeli dan jer docekas taman dorucak pa vizita, pa rucak pa posjete oa vecera pa vizita😰 Taj prvi dan su mi ga donijele nakon dorucka i do posjeta je bio kod mene...onda sam pitala sestre jel ga mogu odnijeti da moji nece u sobu vec cu ja izaci van s njima na kratko a bebu na prozor pokazuju. Rekle su da nema problema. Navecer oko 22 ja sam zvala sestru jer sam padala s nogu, a malac je bljucao jos plodnu vodu i mljekeca malo sto je bilo pa su ga i grcici od toga lovili i onda je sestra rekla da ce ga uzeti k sebi na ttbuscic da se ja mogu bezbrizno naspavati. Oko 6 ujutro su mi ga donijeli na dojenje jer se i on nije budio kad je zaspao. I sljedecu noc su mi ga uzele jer je opet imao grcice a i ocito zamijenio dan i noc jer kad su se svi drecali po danu on je spavao a iza 22 svi bi spavali oko nas a on udri u plac😂 Tako da sam ja bila sama i naspavala e svaku vecer. Za posjete smo bebice davale u sobu pa sestre donesu na prozor. Ovaj put je malo vise zazivjelo to ulazenje u sobu pa cemo vidjeti kako ce bit ovaj put.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Posjete-ne znam kako to kod nas ide ali ne zelim nikakve nonice u posjet... Bilo bi ruzno s moje strane da dopustim da moje none dodju a njegovi ne... Takl da cu traziti samoooo najuzu obitelj!!! Muz, roditelji i sestra... CIAO... Tko me zeli vidjeti, nakon izlaska s time da mi se vec i sada riga od pomosli da ce mi njegovi nonici jaja puniti svakodnevno... Svaki dan dolaze provjerati kako napreduje stan a brzo guzva nastane u stanu od 30kvadrata...
Jucer su se uvalili u kuhinju pa je sveki vikala: HOCE LI JOS NETKO DOCI KUHINJU VIDJETI?!
Jer smo od roditelja dobili prijenosnu rernicu...

Eeeee bebice da... I kod nas ti uzmu bebu ako vide ili kazes da si umorna... Ne bitno jesi li tamo 3D ili 10D

Kleaiva - super da su ti ga odnijeli, i ja bi molila pogotovo nakon noćnog poroda i cijelog dana...
Yel - drago mi je da se smiruje situacija, drago mi je da se osiguravaš u slučaju zlu ne trebalo, dobro s vremenom će se smiriti tenzije. Nisam prokomentirala ono prije što si pisala. Super za sterilizaciju pasa. Moja mama ima psa, divan je, stvarno, poslušan. Ono odgojen ko po špagi. Mi smo ga bili našli zlostavljenog i donijeli mami kad je bio malen. Jedino ima neki tik na djecu, moguće da su ga djeca maltretirala kad je bio mali, pa svaki put kad prolaze klinci ulicom baš laje li ga laje. Pa me sad malo strah kad dođemo u posjet s bebom. Inače i mene jako voli i supruga i baš nam je privržen.
Hedgehog, jadan pas... Najvjerojatnije su ga djeca gnjavila ali sigurna sam da ce vase prihvatiti... Sve se mozes uz malo truda

Da, toga sam se i bojala za posjete... Ja sam rekla da cu rec samo muz i roditelji da mogu, al opet sta kad cimerici moze doc kogod hoce , jos je meni termin pred kraj 11 mj, prehlade,gripe, to ce bas bit zabavno😰😰
hrkanje-nikad u zivotu nisam hrkala do trudnoce ,valjda kad spavam na leda kazu da hrcem hahahah sreca pa muza vecinu nema😂😂 al grozbo mi je kad neko zaspe prijw mene pa krene hrkat, nema sanse da mogu zaspat,ja tad stavim slusalice i na youtube ukljucim neku relax music i zaspem ko top.
Mamuka- sta je bilo na piru? Najbitnije da je proslo, sad odmaraj!

url=https://daisypath.com]
Sanjchi, super si objasnila sve o psima Znaci, mi kad smo imali 2 psa i macka, oni jesu bili ljubomorni jedno na drugog ali su se ooooobooozavali i istalno igrali... Dobro, Rubi je vecinom GNJAVILA staru kujicu i macka, aaaaalii su se super slagali!!
a treba svima davati paznje i nece se osjecati ugrozeno ..
Dena, Treca sreca je pisala da je i ona rodila u vrijeme viroza u gripa i SVIMA je bilo zabranjeno doci... Eto da se ne brines I meni npr bude tesko kad muz zaspe prije mene i hrce
a on jadan rijetko hrce ahahahahh

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji