Malena i I me, vi biste mogle biti slijedeceeee!!
Malena, preslatki poklon je sekica dobila Vjerujem da ce i Diego dobivati ali od sveki.. haha ona za sebe kupuje pidzame na disneyeve likove... Carape..
Slatko
Sanjchi, samo kada je namontirana i ne mozemo nastaviti raditi dok ne kupimo te plocice.... A to ce potrajati... Mislim, nece, ali u pon moramo zvati opet tog keramicara kod kojeg smo danas bili (znaci, na 5-6-7 mj smo trazili) i naisli na tog zadnjeg gdje su oni i kupili te plocice!!! I rekao je da postoji mogucnost da ih proizvodjac jos ima ako ne nam je on odmah nasao rijesenje, sto je super... Tip zna posao
Kiki, aaaaaaa ja se nadam da ce sve biti spremno dok ne rodim
I masine smo opet isli gledati... Jos nismi izabrali koju cemo hahahahaha
Pomalo smo poceli sredjivati stan da na nesto lici kad vec do sri-cet sigurno necemo imati radove u kuci....
Poklon od muzeva-ja sam mu morala reci kako to kod nas ide Hahahahhahahah Inace muzevi donose buket u rodilište... Ne znam da li pri izlasku iz bolnice ili prije....
I me, ja sam imala danas taj osjecaj mravica u trbuhu ko neki trnci...
Aaaaaaa za to sto te muz zivcira - WUHUUUU- zivjele cari trudnoce..
Mene je jucer zivcirao a bome i danas jer se nazivcira bez veze... Sve bi odmah napravio, a nista da na vrijeme vidi, pogleda, raspita se... I onda meni cupa pozitivnu energiju...
Danas je cak rekao da se valjda necu sutra poroditi jer je sutra IROMAN u Puli i okolici i pola tih ulica ce biti zatvorene ahahahhaha eeeee to bi biloooo veselooo
I me, ti si sigurno slijedeca za koji dan al vas dvije ste tu negdje.. možda i vi budete terminuse
Sanjchi nisam cula za to darivanje od muza, samo da drugi nesto donose.
Hedhgehog hahahhaha...ni buket😂😂😂 e tako nesto ja i za svog mislim😅 bas u tim nekim stvarima "zablokira" i ne misli o tim nekim stvarima, kako je rekla I me...hahah...muski ko muski..
Malena, a bas lijepo...moj se ni to nije sjetio😔
Barbs, ajde super da se radovi polako blize kraju..me sad razumijes kak mi je s radovima? 😅
A za poklon..hh...mozda muzic iznenadi..
Kiki...mozda i tebe muz iznenadi😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I me, ti si sigurno slijedeca za koji dan al vas dvije ste tu negdje.. možda i vi budete terminuse
😂😂😂😂
Evo oklade! Tko ce prije? Malena ili ja? 😂
Sanjchi - moj koliko je zmotan, ni buket neću dobiti…
I moj isto! Za neke stvari maher, a sa druge strane.. joj.. 😥 i danas mi posebno ide na zivce!!! Najradje bi ga istjerala iz kuce. A nije nista napravio da bi se mogla nazivcirati.. tj, zivcira me kako dise!
Joj ti hormoni i sad me lagano pocela prat nervoza od poroda..
Sad vidim da sam ovo baš nadrkano napisala, ali kao ja ću ostati ležat doma a on će skočiti u dućan. Nakon par poruka i dva telefonska poziva je sve kupio... Toliko sam se naživcirala da bi mi bolje bilo da sam išla sama u dućan....
Barbs Iron man, kao Robert Downey Jr.?? 😍
Sanjchi kod nas nema nikakvih obicaja za to darivanje, a iskreno, bezveze mi je to. Ja sam svom rekla kad sam L rodila da mi ni slucajno ne kupuje nesto, sta ce mi. Vaznije mi je da je on uz nas nego bilo kakav poklob
Da, Barbs, Robert Downey Jr.??? Kak mi je to omaklo..obozavam ga😍
Sretna, moja seka je dobila bukete oo sogora oba puta i mislim da je cak i nesto od nakita.. S jedne strane slazem se s tobom, bitno da budu uz nas al opet, ako je nesto od srca, opet je lijepa gesta kojom pokazuje da te cijeni..naravno, i da opere doma sude i skuha nesto su isto lijepe geste..😅 ja nisam nista nit trazila nit predlozila, ako se sjeti sjeti..ak ne, ne.. Pitala sam zato sto eto apomenula je poznanica u razgovoru pa..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji