Mene proslu noc i danas povremeno uhvate menstrualni bolovi, a trbuh mi se ukoci kao kod bh kontrakcija. No nisu jos trudovi jer nisu ni jaki ni periodicni. A kad idem na wc imam osjecaj da ce sve izletit iz mene. Da ne znam kako je tesko radjati rekla bih evo ga ideee... no ne ide to bas tako jednostavno! 😄
Mene proslu noc i danas povremeno uhvate menstrualni bolovi, a trbuh mi se ukoci kao kod bh kontrakcija. No nisu jos trudovi jer nisu ni jaki ni periodicni. A kad idem na wc imam osjecaj da ce sve izletit iz mene.
Ista stvar kod mene! 😥
I bas lijepo sto su kupili poklone za oboje😊
Ja sam bila presretna kad sam vidjela! Muz je prepustio Luki da odabere dar za seku. Kaze da se mislio izmedju Doktorice Plisko i Minnie 😄
Pricam ja muzu kak cemo ipak kupit sesirice jer ne zelim da mi puknu bradavice odmah na pocetku, a kaze on meni joooooj nemoj mi to ni pricat 😂 Ne podnosi pomisao pucanja bradavice. Ja reko ti ne podnosis a moras samo slusat o tome?? 😂😂😅
Violeta jel koristis ti sesirice? I dobro cure kazu za ostanak, samo neka on primi dozu koji treba pa da vi sigurno idete kuci. Sto je par dana na racun zdravlja...iako znam da frustrira i da nitko od nas ne zeli ostajat duze nego treba, al malac je najvazniji.
Bila sam danas na depilaciji, inace noge i bikini redovito depiliram al se ne usudim brazilku i mislila sam da cu danas ipak rijesit sve, al nisam se usudila. Nista, brijat cu i dalje...
Moja torba za rodiliste JOS nije spremna, moram to danas rijesit jer samo odugovlacim i na kraju ce mi sva ova priprema unaprijed biti nespakirana 😂😛
Treca sreca sretno sa svime, javi kako su braca reagirala!
Malena bas su slatki pokloni i sama ideja da si oni to daruju, super!
Barbs nadam se da ce se ti radovi rijesit do poroda, sretno s tim! I sretan rockas mami! 😊😊
Mene proslu noc i danas povremeno uhvate menstrualni bolovi, a trbuh mi se ukoci kao kod bh kontrakcija. No nisu jos trudovi jer nisu ni jaki ni periodicni. A kad idem na wc imam osjecaj da ce sve izletit iz mene.
Ista stvar kod mene! 😥
Tijelo se priprema.
Mogu si mislit kako ti je drago bilo i kak si bila sretna😊
Kiki, hahahhaa muz je dobar..jaoo nemoj mi to pricat😂😂😂😂 pa ti muski da moraju radat bi umrli😅
E mame...jel kod vas obicaj da vam muz poslije poroda nesto pokloni? Jedna poznanica je od muza dobila prsten kad je rodila, a jedna isto nesto, nemogu se sjetit sta...al u svakom slucaju, pozdravljam ideju😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Mogu si mislit kako ti je drago bilo i kak si bila sretna😊
Kiki, hahahhaa muz je dobar..jaoo nemoj mi to pricat😂😂😂😂 pa ti muski da moraju radat bi umrli😅
E mame…jel kod vas obicaj da vam muz poslije poroda nesto pokloni? Jedna poznanica je od muza dobila prsten kad je rodila, a jedna isto nesto, nemogu se sjetit sta…al u svakom slucaju, pozdravljam ideju😂
Jest. No ja sam svom rekla da mi ne treba nista kupovati. Na pocetku trudnoce mi je kupio srebrni lancic s krizem. Sad se nekako vise veselim da kupi djeci nesto nego meni 😊
Sanjchi - moj koliko je zmotan, ni buket neću dobiti…
I moj isto! Za neke stvari maher, a sa druge strane.. joj.. 😥 i danas mi posebno ide na zivce!!! Najradje bi ga istjerala iz kuce. A nije nista napravio da bi se mogla nazivcirati.. tj, zivcira me kako dise!
Joj ti hormoni i sad me lagano pocela prat nervoza od poroda..
Nego da vas pitam.. jel i vama ovako.. imam osjecaj da mi mravci hodaju po trbuhu. Onak npr kad vam utrne ruka ili noga pa kad se pocne vracat osjet.. ja to kazem mravci..
Jucer i danas sam par puta osjetila, poslije bh kontrakcije
Sortiraj odgovore
Najstariji