Violeta ne ocajavaj 😚sve je to u granicama normale. Ja cu biti 7dana u bolnici pa sta....gledaj ti s vedre strane - pupak ce otpasta u rodilistu i doma imas 1 brigu manje.
Skuliraj se i opusti...da to mliko nadodje brze.
u stresu nema mlika proizvodnje no no...
Ja sam bolno...tko je pitao. Rana od carskog pece kad idem do wc ali valjda je normalno...pitat cu dr ujutro...ove za bebe sestre su tu svako malo ali one mi nisu mjerodavne...ugl Mila je dobro. A to mi je najbitnije 💕
ostalo cu prezivit sta sad..
žena-majka-carica:)
Znaci osim sto ja dobivam poruke: jesi rodila!? Sad su i ljudi oko mene poceli dobivati poruke i pozive tatu je sestricna zvala, a muzu frend poslao poruku
Joj cure meni se place, osim sto mlijeka jos nemam i bradavice me bole jel mali bas vuce, pedijatrica je rekla se ne brinem da nekom 3 dan dode nekom jos kasnije a nekom ni ne dode. A sad je mlada sestra za bebe i mali nije dobio dohranu od jutros i ja 3 puta trazila da bi donela mu caj sad uzas!
Violeta, ako te boli dok on vuce, vrlo vjerojatno to radite krivo. Zovi sestru da
Otisao komentar prije nego sto sam zavrsila...
Ugl zovni sestru da ti pokaze kako to pravilno napraviti i mazi bradavice stalno. Za mlijeko ne brini, sutra ce ga biti u izobilju. Samo polako. A antibiotik, bolje da ga primi i bude pod nadzorom nego da si doma i nesto mu se dogodi. Polako. Bit ce sve ok.
Treca sreca, nazalost "mora" boljeti ipak je to operacija bila a najbitnije je da je sve dobro proslo i da ste Mila i ti dobro
A kako to 7D? Inace zene nakon CRa budu 5D, ako sve prodje kako treba...
Joj cure meni se place, osim sto mlijeka jos nemam i bradavice me bole jel mali bas vuce, pedijatrica je rekla se ne brinem da nekom 3 dan dode nekom jos kasnije a nekom ni ne dode. A sad je mlada sestra za bebe i mali nije dobio dohranu od jutros i ja 3 puta trazila da bi donela mu caj sad uzas!
Violeta, ako te boli dok on vuce, vrlo vjerojatno to radite krivo. Zovi sestru da
Potpis! Dok boli nije okej nesta...hvat ili kut pod kojim cucla
Meni Mila bas jako lipo sauga ko Toma sta je svojevremeno...osjetim da povlaci i masira/stimulira al ne boli nimalo. Ne smije boljet
Barbs dan operacije oni zovu "nulti dan" bar ovde u ST osoblje...rekli su mi "nulti dan plus 5dana"
Ja racunam 7...pa kako bude. Ionak sam strgana i jadna fizicki...bolje ne ic dona ovakva!!!!
Violeta ne ocajavaj 😚sve je to u granicama normale. Ja cu biti 7dana u bolnici pa sta….gledaj ti s vedre strane - pupak ce otpasta u rodilistu i doma imas 1 brigu manje.
Skuliraj se i opusti…da to mliko nadodje brze.
u stresu nema mlika proizvodnje no no…
Ja sam bolno…tko je pitao. Rana od carskog pece kad idem do wc ali valjda je normalno…pitat cu dr ujutro…ove za bebe sestre su tu svako malo ali one mi nisu mjerodavne…ugl Mila je dobro. A to mi je najbitnije 💕
ostalo cu prezivit sta sad..
Tako treba! Traziti uvijek nesto pozitivno u svemu.
Treca, sta braca kazu na seku?
Sad mi je palo na pamet ono kad ti je prvi put dr rekao da je 98 % djecak. A ono Mila velika curica! 😁😊
Dena super vijesti za Viktora...jos malo znaci..bas se veselim sto ste uskoro napokon kuci!! 😘
Treca sreca, ja pitala....bitno da je malecka dobro, a rana, vjerojatno je to normalno da boli i pece, trebat ce vremena da zaraste..brz oporavak ti zelim!
Violeta..mozda bude jeo sad kad ti budu posjete.. Nemam iskustva s mlijekom ali evo vidis da cure kazu da ce doc mlijeko i da se ne stresiras!
Ma sve ste kraljice, ne brinite se, samo hrabro naprijed za vase male struce! 💕😘😘
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ps.
chicco ulosci su zakon...tko nije kupio, idite i kupite.
10x zgodnije nego na preth porodu kad sam stavljala 3x vir/veo pa ti ispada kad na wc sjedas itd
moja preporuka!
Barbs hahaha....sad mislim da bi bilo dobro da svi iskljucite telefone na par dana😂😂
Ja sam se sad fino najela (zapecemi grah onako u rolu-mi kazemo gravce na tavce) i zelena salataa...no need for meat..hehe...inace sam veliki mesojed ali uz ovo mi nista nije potrebno😋😋 i cini se da ce i Lucija to voljet, sad se mice ko blesava..sad bi mogla nabrojat udarce😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji