Treca sreca, aaaahaaaaa.... Kod nas eto ne ide tako... Ali kako god... Ako je potrebno i sigurnije, treba ostati i vise od tih 5 D.. to se slažem s tobom...
Stvarno, sta braca kazu?? Kako se oni osjecaju?
Sanjchi, neka si se ti fino najela!! tj Lucija i ti
Mi smo za rucak imali meso i peceni krumpir i tortu... Mama danas ima rodjendan. samo smo eto u poslu pa smo tamo bili oko 2 sata..
Jos uvijek muku mucimo s tim kupatilom... Te fali ovo te fali ono te... Uvijek neko sranje...
i sto je najgore, nije da renoviras cijelo kupatilo nego samo tus kabinu i trebaju ti par plocica da zamjenis stare... Aaaaaaaaa oni su stan radili pred vise od 10g i eto... Pogubile se plocice... Nasli su nesto ali ne sve... Pa trci po svim trgovinama. Uuufff
Jeste slozili bar kabinu Barbs? Jooj to je najgore sto su plocice vec 100 godina stare pa je pitanje hoces nac druge...
Nadam se da cete ubrzo zavrsit s time!!
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Muz je jutros izveo Luku u setnju i to do trga i natrag.
Vracaju se u stan i vuku veliku vrecicu od Mullera.
Luki su kupili veliki kamion i zamotali ga jer ce to seka pokloniti Luki kad dodje doma, a seki su kupili plisanu Minnie Mouse!!! Kad sam je vidjela odusevila sam se! ❤😄
Malena, takvu Minnie ima i mala od sogi..i veliku i malu i srednju😂😂 i mikija...bez misana nikud mala ne ide😅
I bas lijepo sto su kupili poklone za oboje😊
Moji momci ne znam sta kazu...jucee im muz nije rekao jos. Samo da je mama u bolnici...djeci ne saju u posjet u rodiliste (i to mi je okej...mada mi fali) zbog zaraza vjv....sad cekam 4ipo da muz dodje pa da vidim jel im rekao i pokazao fotke
žena-majka-carica:)
Treca i violeta cestitam na prekrasnim bebicama😍😍😍😍
Odmarajte i uzivajte pomalo!
Violeta znam da ti se cini puno biti vise dana u bolnici i sad ti je to sok ali to je ta vase dobro. Ja sam nakon prvog poroda bila 6 dana i oprala me zesca depra a samo zato sto nisam ni znala zbog cega se moze ostati duze u bolnici sve. Za drugi a i sad ovaj porod sam se puno bolje psih pripremila jer sam znala sto sve mogu ocekivati.
Posteljica…oba puta je dosao kao laganiji trud, stisnula i izasla…nije boljelo nimalo. Samo bakon prvog poroda mi je ostao dio i isla ssm na kiretazu, nakon drugog sve ok bilo.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Moji momci ne znam sta kazu…jucee im muz nije rekao jos. Samo da je mama u bolnici…djeci ne saju u posjet u rodiliste (i to mi je okej…mada mi fali) zbog zaraza vjv….sad cekam 4ipo da muz dodje pa da vidim jel im rekao i pokazao fotke
Njima ce to biti velika promjena na pozitivno, sasvim je novi osjecaj imati seku! Dovoljno su veliki da ju odmah prihvate. Dok recimo ja za Luku nisam sigurna. Mislim da cemo u pocetku morati vise vremena posvetiti njemu nego njoj. 😊
Nego, kako ju uspjevas dizati? Jel boli rez?
Sortiraj odgovore
Najstariji