Velicina...kad sam s preth bebsma kupovala bila samo jedna. Sad sam se iznenadila da ima vel razne. Uzela sam M jer za S nisam sigurno nakon dojenja nije isto kao i prvorotke bradavica nikad vishe...
žena-majka-carica:)
Kako si Treca? Kako je Mila?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Violeta kako ste ti i Leon?
I me? Jesi u komadu?
Joj cure meni se place, osim sto mlijeka jos nemam i bradavice me bole jel mali bas vuce, pedijatrica je rekla se ne brinem da nekom 3 dan dode nekom jos kasnije a nekom ni ne dode. A sad je mlada sestra za bebe i mali nije dobio dohranu od jutros i ja 3 puta trazila da bi donela mu caj sad uzas!
Ali to nije sve, posto sam ja primila antibiotik na porodu da bakterija ne prijede na njega, njemu su danas vadili krv da vide dali ima infekciju, i normalno je 5 a on ima 10. Vadit ce mu sutra opet krv i ako se povecalo preko 10 onda ostajemo 7 dana u bolnici jer mora primat antibiotike. Bas mi je zao 😔😢😢😢
A joooj..., jel Leon stalno s tobom u sobi ili?
Uhhh ovo za antibiotike...nadam se da nece bit tako strasno! I da cete vec u ponedjeljak ujutro bit kuci!
Sanjchi je vecinom je sa mnom. Sad ce opet posjete u 4 pa ce njega odvest i onda ga opet dovedu poslije posjeta.
SRETNA - RODE= SEKTA... Hahahaha jesi ludaaaa aliiiii i ja tako razmisljam hahahah
BOLOVI U T - jaaaaaooo bam sam sestricni rekla danas kako me sve vise i vise kosti od pipi bole da je to cudoooo i kroz dan stvaaaaarno prestane ali opet navecer ispocetka... I tako se tesko dizem da se osjecam HENDIKEPIRANO i muz je bas rekao mojima da vidi kako se mucim zadnjih tjedan dana...
WUHUUUUU - CARI TRUDNOOOCEEEE
Violeta, zao mi je radi malenog i ipak se nadam da cete izaci uskoro vani... Drzi se!!
Dena, drago mi je za Viktora!!
Treca sreca, pusicu MILI saljem a i mami
Joj cure meni se place, osim sto mlijeka jos nemam i bradavice me bole jel mali bas vuce, pedijatrica je rekla se ne brinem da nekom 3 dan dode nekom jos kasnije a nekom ni ne dode. A sad je mlada sestra za bebe i mali nije dobio dohranu od jutros i ja 3 puta trazila da bi donela mu caj sad uzas!
Violeta, ako te boli dok on vuce, vrlo vjerojatno to radite krivo. Zovi sestru da
Sortiraj odgovore
Najstariji