Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    16. Rujan 2017. 15:04

Velicina...kad sam s preth bebsma kupovala bila samo jedna. Sad sam se iznenadila da ima vel razne. Uzela sam M jer za S nisam sigurno nakon dojenja nije isto kao i prvorotke bradavica nikad vishe...

žena-majka-carica:)

16. Rujan 2017. 15:12

Kako si Treca? Kako je Mila?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

16. Rujan 2017. 15:13

Violeta kako ste ti i Leon? 
    I me? Jesi u komadu?

violeta1
    16. Rujan 2017. 15:22

Joj cure meni se place, osim sto mlijeka jos nemam i bradavice me bole jel mali bas vuce, pedijatrica je rekla se ne brinem da nekom 3 dan dode nekom jos kasnije a nekom ni ne dode. A sad je mlada sestra za bebe i mali nije dobio dohranu od jutros i ja 3 puta trazila da bi donela mu caj sad uzas!

violeta1
    16. Rujan 2017. 15:26

Ali to nije sve, posto sam ja primila antibiotik na porodu da bakterija ne prijede na njega, njemu su danas vadili krv da vide dali ima infekciju, i normalno je 5 a on ima 10. Vadit ce mu sutra opet krv i ako se povecalo preko 10 onda ostajemo 7 dana u bolnici jer mora primat antibiotike. Bas mi je zao 😔😢😢😢

16. Rujan 2017. 15:27

A joooj..., jel Leon stalno s tobom u sobi ili?

16. Rujan 2017. 15:28

Uhhh ovo za antibiotike...nadam se da nece bit tako strasno! I da cete vec u ponedjeljak ujutro bit kuci! 

violeta1
    16. Rujan 2017. 15:29

Sanjchi je vecinom je sa mnom. Sad ce opet posjete u 4 pa ce njega odvest i onda ga opet dovedu poslije posjeta. 

barbs
    16. Rujan 2017. 15:36

SRETNA - RODE= SEKTA... Hahahaha jesi ludaaaa  aliiiii i ja tako razmisljam hahahah 
    BOLOVI U T - jaaaaaooo bam sam sestricni rekla danas kako me sve vise i vise kosti od pipi bole da je to cudoooo  i kroz dan stvaaaaarno prestane ali opet navecer ispocetka... I tako se tesko dizem da se osjecam HENDIKEPIRANO i muz je bas rekao mojima da vidi kako se mucim zadnjih tjedan dana...
    WUHUUUUU - CARI TRUDNOOOCEEEE 
    Violeta, zao mi je radi malenog i ipak se nadam da cete izaci uskoro vani...  Drzi se!! 
    Dena, drago mi je za Viktora!! 
    Treca sreca, pusicu MILI saljem a i mami 

• M@lena
    16. Rujan 2017. 15:42

violeta1

Joj cure meni se place, osim sto mlijeka jos nemam i bradavice me bole jel mali bas vuce, pedijatrica je rekla se ne brinem da nekom 3 dan dode nekom jos kasnije a nekom ni ne dode. A sad je mlada sestra za bebe i mali nije dobio dohranu od jutros i ja 3 puta trazila da bi donela mu caj sad uzas!

Violeta, ako te boli dok on vuce, vrlo vjerojatno to radite krivo. Zovi sestru da 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.