Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    16. Rujan 2017. 12:56

Treca_sreca,iako jos nisam dojila,ali ima bas,bas ispupcene bradavice.. ali sam si ipak kupila i sesirice,jer prijateljica je imala problema pa nije mogla bez njih jer su joj bradavice krvarile..

• Dena1009
    16. Rujan 2017. 13:08

Cure,evo da podijelim: 
    Grčevi kod beba - tu u bolnici stavljaju mu jastucic sa tresnjinim kosticama, utople ga i stavi se na trbuh i mogu reci da viktoru jako pomaze, a nema nikakve kemije, kupit cu i za doma takav.

url=https://lilypie.com]

Marijana12345
    16. Rujan 2017. 13:14

S tresnjinim koscicama jastucici imaju za kupit u mülleru za 30ak kn. Dobri su kad se podgriju u mikrovalnoj i stave malo na cice prije masaze, kao i za bebin trbuscic.

• GaLu
    16. Rujan 2017. 13:17

Violeta krasan ti je sincic, pravi sarmer vec sad 

mc_mouse
    16. Rujan 2017. 13:58

A koja veličina šeširića 😕 Totalno sam zbunjena. 
    Meni su isto kombinacija ravne/normalne. 

• Mrvica
    16. Rujan 2017. 13:59

I moje su ravne i isto cu uzeti sesirice..takodjer ne znam koje..postoje li tu kakve velicine..

• Mrvica
    16. Rujan 2017. 14:00

Vidim da ce mi jedan poseban popis trebat samo za sise 😅

16. Rujan 2017. 14:16

Ima po velicinama valjda S, M i L
    Meni seka rekla da uzmem M

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

16. Rujan 2017. 14:17

Mrvica

Vidim da ce mi jedan poseban popis trebat samo za sise 😅

😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Barkleys
    16. Rujan 2017. 14:45

Mrvica - baš, pa već mi je sad puna torba za rodilište, a kamoli dok još dodam opremu za dojenje :)

E a to što se tiče tih masti, samo da ponovim, recimo izdojiš se, ako boli otuširaš se vrućom vodom i onda namažeš? Ja sam cijelo vrijeme mislila da ide tuširanje, pa mast pa dojenje -. - 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.