Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    16. Rujan 2017. 11:54

Violeta pa Leon je pravi momcic, presladak je! 😍 Nadam se da ce ti mlijeko brzo doci, ne znam nista o tome, ali cula sam da ne dode svima odmah nego kako cure kazu, 2.,3. dan. 
    Ja sam si kupila vece pakiranje Purelana i to cu nosit sa sobom u bolnicu. Navodno ga ide jako malo pa ostane al nije neka razlika u cijeni pa eto nek se nade. Sesirice na kraju nisam kupila, rekla mi je zena u ljekarni da ak nemam uvucene bradavice da mi mozda nece ni trebati. E sad, ja mislim da nemam uvucene bradavice al zapravo ne znam kako uvucene izgledaju?? Meni ne strse uvijek van, nego su onako ispupcene cijele bradavice a onda ako mi je recimo hladno se stisnu i ispadne onaj pipac - ne znam kako da drugacije opisem 😂😂 jel to znaci da nisu uvucene ili? 

16. Rujan 2017. 11:58

E to i meni Kiki nikako jasno...😂😂 sto znaci da su uvucene...
    Evo slika...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    16. Rujan 2017. 12:13

E Sanjchi isto i kod mene, uglavnom ravne a kad se malo stisnu onda normalne. Onda valjda ne trebamo sesirice? Ili i ravne trebaju?

16. Rujan 2017. 12:17

E neznam...ja cu za svaki slucaj kupit, pa mislim da to nemoze bit toliko skupo?? 

16. Rujan 2017. 12:36

Sad su mi bili svekiji...i svekar mi opet tlak dignuo😒
    Kao, da sw to sad ne moze krecit, da je zima i da kad ce se to izluftat i osusit, da za mjesec dana dolazi beba, jos ak budu zbukali da ce to smrdit😤😤 doslo mi da mu kazem: boli te k jel ce smrdit..smrdit ce meni😡 joooj bas me izbacio iz takta..
    Njemu se neda krecit pa odma se nemoze sad radit...poludila sam...
    Na kraju cu sama uzet valjak u ruke i okrecit...😒😒

16. Rujan 2017. 12:38

A sveki pametuje: sta tata ceka da dode to napravit? I sta nema ovog za kuhinju da zavrsi?? Jooooj...eee...samo me zivciraju kad dodu...ufff... A kod njih kad dodes neznas di je prljavije i di je veci nered...😒 uffffff

dzenny
    16. Rujan 2017. 12:38

sretna

dzenny

Ejj i da,za bradavice ja sam si kupila bepanten,jer je patronozna rekla da full dobro pomaze,a prednost mu je sto ne moras cice prati prije nego podjes bebu hraniti,jer je on potpuno nestetan..

Bepanthen mast? Ona koja se koristi i za guzu kod crvenila? Ona se mora oprati prije podoja. Osim ako ne postoji bas bepanthen mast za bradavice,ali koliko zbam ne postoji

Da,da.. ta mast za guzu i za suhu kozu.. eto ovdje najvise zene nju koriste u bolnicama,bas iz razloga sto je ako nije potrebno prati.. cak ju u bolnici dobijes.. eto ja nezz,takav savjet sam.ja dobila i bas zbog toga sam ju i ja kupila da imam za doma.. 😉

dzenny
    16. Rujan 2017. 12:42

Sanjchi,lijepo ako se svekrvi ne da cekati tvoga tatu,neka se samo gospodja uhvati posla,nece se niko ljutiti 😂😂 a svekic,lijenom covjeku moze da zasmrdi sve sto mu se neda raditi.. 😉😉

16. Rujan 2017. 12:47

Hahahha...bas to Dzeny..mislim, kao eto moj tata mene namjerno ostavi da cekam jer njemu se eto neda doc da skine s liste ta dva dana posla😒 mah...a svekar..jooj cudim se da je i kuhinju htio krecit...

treca_sreca
    16. Rujan 2017. 12:50

Ja imam normalne bradavice....oduvik. cak iza drugog diteta se nikad nisu vratile nego su full ispupcene (zbog dugog staza dojenja) ali sam kupila sesirice za 50kn nek se nadju....ako je beba smotana za hvat cice pa grize to vas stiti. Nosit u rodiliste svakako.....pa makar ostali neiskoristeni ko meni.

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.