Ovo je lakse rec nego ucinit..pokusala sam vec100 puta..i budem tako sretna i onda se opet nesto dogodi zbog cega mi se sve vrati i bude jos i gore nego prethodni put...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi opet se bespotrebno zamaras.
Za razliku od ostalih cura ovde, ja mogu razumjet kako ti je jer i sama "nemam mamu"….a ziva je zena. Zivi nedaleko i da zeli (ona/ja) mogle bi se na dnevnoj bazi vidjet. Kuzis?
A ne vidimo se
i ne cujemo
stovishe nemam pojma jel zna da sam trudna 3.put i da imam svaki cas rodit.
Mozda da….mozda ne.
Ali mene to nije briga.
Da je valjala ista, ne bismo bile u ovakvim (nepostojecim) odnosima.
Ti svoju iz ne znam kog razloga nikako da "prebolis" a cini mi se da bi trebala jer ocito samo ti patis za njom.
Ja sam iz zivota makla sve ljude kojima do mene nije stalo BAREM onoliko koliko je meni stalo do njih.
i tu je kljuc srece…
sta ces trcat za ikim??
Gledaj sebe.
Lijepo receno 😊😊 Tako svi trebamo 😚
Sanjchi moras sama biti odlucna u nekim stvarima. Ja nikad nisam imala mamu kao moja sestra, niti zalim za time, navikla sam bez mamine pomoci ili maminih savjeta. Moras bit jaka radi sebe prvo, jer nitko ne zasluzuje da ti patis radi njega.
A sestra tvoja, uff ja ludim na takve osobe i razumijem tvog muza. Jer mi koji radimo, radimo za takve osobe da bi oni mogli sjedit i kesarit se doma na socijali. Znam mladu obitelj mladi od mene s dvoje djece, drski i bahati, na socijali, muz nece radit nista osim vozit hitnu pomoc, a zena samo kuka kako je tesko bit doma i imat djecu. I onda sam ja njoj rekla tebi je tesko nista ne radis, a ona zena koja ide na posao, mama je i kucanica je, njoj nije tesko. Ja bi to sve terala radit i ukinila im socijalu.
ovime je sve zapocelo...tom nedjeljom...
To su isječci iz mog zavrsnog rada..rad sam pisala iz psihologijr na temu; moji roditelji se razvode..
A znam jednu obitelj koja je molila pomoc na tv-u, a stancaju djecu jedno za drugim, imaju primanja jakoo velika a ni jedno ne zeli radit, zive u kuci koju im je opcina dala i sve im placa opcina i drzava, od struje do drva za grijanje. Znaci, znas rodit 7 djece a ne znas se brinut, pa ja bi im oduzela djecu a njih ostavila bez kune neka crknu, jer to za mene nisu ljudi.
Sanjchi moras sama biti odlucna u nekim stvarima. Ja nikad nisam imala mamu kao moja sestra, niti zalim za time, navikla sam bez mamine pomoci ili maminih savjeta. Moras bit jaka radi sebe prvo, jer nitko ne zasluzuje da ti patis radi njega.
A sestra tvoja, uff ja ludim na takve osobe i razumijem tvog muza. Jer mi koji radimo, radimo za takve osobe da bi oni mogli sjedit i kesarit se doma na socijali. Znam mladu obitelj mladi od mene s dvoje djece, drski i bahati, na socijali, muz nece radit nista osim vozit hitnu pomoc, a zena samo kuka kako je tesko bit doma i imat djecu. I onda sam ja njoj rekla tebi je tesko nista ne radis, a ona zena koja ide na posao, mama je i kucanica je, njoj nije tesko. Ja bi to sve terala radit i ukinila im socijalu.
Ja sve to znam...svjesna sam svega. Ali jednostavno ne mogu, ne znam kako, nisam u stanju il sto vec, ne mogu napravit taj rez i to ostavit iza sebe...
A za sestru..ja potpuno razumijem dragoga i ne trazim od njega da komunicira s njima...ali tu su djeca, te dvije djevojcice (5,5 i 3 god) koje obozavam i koje obozavaju mene i zato mi je to malo tesko. S drugim se ne zamaram, kako si naprave tako ce im bit, imaju dovoljno godina da znaju sto rade i kamo vode njihovi postupci..
Sanjchi ja s takvom zenom ne da ne bih pricala, vec ne bih zeljela se nit sjecat takve zene. Neke zene znaju samo roditi ali ne znaju biti majke.
znam sanjchi da ti nije lako
ali sve drugo mi nema smisla - mučiš sebe bez veze.
Nemoj mislit da sam ja cijepljena protiv osjećaja
dapače, hiper sam osjećajna osoba i željna pažnje i ljubavi
samo me eto život prisilio da shvatim da neke stvari koje drugi imaju, ja nemam i da se nemam čemu nadat tu.
Ali zato sam našla to šta trebam na drugom mjestu...srećom imala sam dobrog oca koji me naučio da vrijedim i da za sebe tražim najbolje. I tako sam našla muža koji me voli i poštuje (ko i ja njega)
Još kad ti sad dođu djeca, vjerujem da će se i tebi slika zaokružit i da nećeš više sanjariti o odnosima s mamom, nego da će ti se srce ispunit i nećeš imat više nijednu prazninu
Počela sam neke srcedrapateljne stvari pisat bolje da odem leć
too much cmoljavo za mene
žena-majka-carica:)
Uzas Violeta za ove sto imaju 7-oro djece...ne razumijem takve ljude..mlad si, zdrav si..idi radit i zivit od toga..ma to je sve nasa drzava kriva😒
Violeta, bilo je i ljrpih trenutaka al pokraj svega ovoga to je isparilo...neke stvari nemozes zaboravit, urezu ti se duboko, duboko u pamcenje...pogotovo neke rijeci, zabole vise nego djela...
Treca sreca, jedva cekam svoju malu strucu da mi se srce ispuni ljubavlju i da joj pruzim svu ljubav svijeta 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji