Ja ne mogu zaspati, najljepse mi je spavati tek pred jutro, a ovo sve drugo vrtim se, hodam na wc i vodu pijem.
Kao da sebe citiram... A evo izlezavam se sada, a moram se krenuti spremati za pregled... Spava mi seeeeee.... A neispavana sam...
Sanjchi,glavu gore.. sad imas razlog da se boris kroz zivot.. da budes sretna,aa sve sto te sprijecava u tome,izbaci iz zivota.. toj maloj struci ces ti da vudes mamma,moci ces da joj pruzis sve ono sto si ti oduvijek prizeljkivala,a nisi imala (ljubav mame svoje)..
Yel,ohh Boze,zeno zar je malo sto se iz dana u dan boris za neki normalan zivot (ali pored takvih ljudi to ne moze biti normalno),sada jos ti i muz nasao zaje*..
Barbs,vezano za situaciju sa Yel,potpisuje od a-ž.. znaci,jednog centa ne bih ulozila u nesto sto nije moje.. mi isto imamo kucu (fkt kuca od njegovih staraca) ali jedino sto sam ja tu ulozila je da sebi sredim jednu sobu,pa kad nam zatreba neka imamo.. aa drugo,ako se kome sta radi,samo neka izvoli se pocesati se po svom novcaniku i neka slobodno radi.. 😉 ejj javi se sa pregleda.. 😘
Ja sam isla sad urin dati.. dragi dosao sa posla,pa idemo pajkiti (on ustvari vec spava 😮),jer pregled imamo tek u 13:30h..
Jutro curke! Evo moj misic je jucer preseljen na normalan odjel, poskidali su mu i vecinu cijevcica pa sam ga mogla drzati uz sebe bez hrpe jastuka.🙂
Ja sam iz neznanja ponovo zvala ginekologiju da pitam u vezi curenja pa su me od ranog jutra krenuli posikivat okolo jer oni bi da idem svojoj doktorici. Na kraju sam isla tamo taksijem uspjela se oko 8 navecer docepat odjela, sjela sam u cekaonu i plakala ko kisna godina, doslovno sam se osjecala ko stara krpa koju bacaju naokolo. Doktorica me pregledala oko pola 9, to je drugi vaginalni pregled od poroda u tjedan dana, umirala sam od bola, na kraju je jos popustio onaj gin. stolac dok ga spustala pa sam pala dolje sa njega.😣 Uglavnom cisti se sad dobro, al sav jos krvari pomalo i rekla je da se njoj cini ko da je alergijska reakcija.
url=https://lilypie.com]
Mcmaus ti mene nasmijes svojim postivima 😅 sad muz doji dijete? 😂koji snovi ejj
Yel - ako su njegovi dali tolike novce, nazalost ima pravo to rec. Znas koliko puta meni moj (ako ja npr kukam da mi je kuhinja mala, ili dj.soba....ili stan opcenito) zna reci "a di je tvoj stan kad je bolji od ovog?" ....ili "a sta smo od tvojih dobili?"
I ima covjek pravo 😕
s tim da ja se nisam udala na gotovo ko neke i od pocetka se zajedno borimo, i ja zaradjujem (za zenski rod pogotovo) solidnu placu....i tek smo nakon 10god braka eto dobili stan - naslijedili.
a inace nije tip koji bi nabivao ista na nos i najbolji je suprug kakvog netko moze iti pozeljet..
eto, samo sam htjela rec.
inace - tu ti nikad nece bit cisti racuni...to smo vec govorili.
a kak se kaze "cist racun - duga ljubav"
žena-majka-carica:)
Dena pa to su divne vijesti 😍 za Viktora ovo. Bogu hvala. Nek je najgore iza vas...Bogu hvala.
A za pad sa stolca 😨 ne mogu vjerovat, isss dobro se nisi polomila....majko mila. Al glavno da je dr rekla da je stanje u redu, ni ja ne bih bila mirna dok mu ne potvrdi netko strucan.
žena-majka-carica:)
Cure jutro😘...hvala na svim rijecima...eto, kad nemozes s obitelji razgovarat o nekim stvarima, onda u "strancima" nades podrsku..nije da ja vas smatram strancima, ali ono, anonimus...a neke od vas mi se cini vec kao da poznajem godinama❤😘😘
Yel...ajme..mogu si mislit kako ti je bilo. A to sto je dragi reko😡😡😡 pa di mu pamet bi!! I to jos trudnoj zeni rec😒 jel danas ista bolja situacija? On mi djeluje dista vezano za svoju obitelj, za roditelje i kao da ponekad njih stavlja ispred tebe, vas...a mislim da kad biste bili sami da to nebi tako..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
McMause😂😂😂😂😂 da je bar to moguce😂😂
Treca sreca..hmm...malo se u slucaju Yel razilazimo u misljenju...ja sam radila i pridonosila kuci, pa znam kako je to. A i znam kako je kad ne radis pa nemas cime pridonosit financijski..ali opet, na sve druge nacine se pridonosi, a to nazalost nitko (ili rijetko tko) cijeni..a koliko vidim, njegovi to uopce ne cijene...
Hvala, Dzenny Odmarajte pa ce brzo doci i vrijeme vaseg pregleda
Dena, ooooodlicne vijesti samo mi je jako krivo sto su te izvozali k'o malog majmuna Grozno!!!
Treca sreca, eeee tako muz i meni zna reci... Nista zlonamjerno niti kazem da je los covjek radi toga, ali ja njemu kazem: nije da ne bi imali di zivjeti nego ti se ne zelis maknuti iz ove kuce!! Jer to je istina!! Moji su nam odavno ponudili da zivimo kod njih dok su oni na selu i dok si mi ne napravimo nesto svoje ali on se nece maknuti od kuce... Mamin sin
I onda mi on kaze da mi tu nije lose, pa ja njemu kazem da nemam nista protiv nikoga iz njegove obitelji i da bi mi bilo tesko i pored svojih....
Jer svakako je ljepse kad je covjek sam...
Eto ja sam jucer cula da je svekar svekrvi rekao: pa dobro, sta, slijedece godine bi vec mogli iznajmljivati!! A sveki mu kaze: ma eeelllooo!! Cujes ti sebe!!
Meni je samo kroz glavu proslo da ako misli i slijedece god izanjmljivati apartman, na kupim stvari i idem do svojih jer ne bih izdrzala jos jednu god s njegovim nonicima... A svekar je isto niskoristi... Kaze mu svekrva da pomogne u ciscenju a on ce: nemam adekvatnu robu!!! I ima ih previse!! PREVISE??? Mome mužu pomaze nono od 82g koji je uz to njegov otac!? Sramota od covjeka...
Sanjchi, ponekad je lakse reci strancima nego svojima... Ja svoje ne zelim zamarati s nekim stvarima pa bolje da se ovako ispucam ahahahahh
Cureee, evo nas jos smo u komadu! 😁
Tijekom noci sam osjecala lagane trudove i sad osjetim tezinu u donjem dijelu, ali nisu to jos pravi trudovi pa nisam muza htjela zamarati.
Zivotinje u stanu- slazem se sa Sretnom i Trecom, kad bih zivjela u kuci i imala dvoriste u kojem bih imala psa, to bi bilo odlicno. No u stanu, ne dolazi u obzir. Svaka cast onima koji se mogu nositi s tim da pas i dijete pužu i ližu isti pod i namjestaj, ja fakat ne mogu.
Obiteljski odnosi - iskreno, ne mogu razumjeti te majke koje ne vole svoju djecu. Jednostavno ne mogu. To mi je neshvatljivo. Bogu hvala imam sa svojima odnos pun povjerenja, oni zive za nas, sve su u svom zivotu podredili nama (mojoj braci, sestrama i meni, nas je 6). Mama i tata se cijeli zivot medjusobno vole i postuju i tako su nas odgajali. I zato kad citam to sto pisete, svaki put ostanem sokirana. Zao mi je jer svi smo zasluzili odrastati u obitelji punoj ljubavi. No vazno je uciti iz njihovih greski. Vasa djeca ce sigurno imati najbolju mamu i najboljeg tatu na svijetu, koji bi zivot svoj bez uvjeta dali za njih. 😊
Trudnice moje, sunce nam je izislo i nema mjesta teskim temama. Uzivajte u ovom danu i svemu lijepom sto nam nosi! 😙😙😙😙
Dzenny, moj dragi je MNOGO, ali bas MNOGO ulozio u kucu i dvoriste svojih roditelja, na koncu konceva, to je bilo njegovo, i kome ce ostat ako ne njemu, i sestri.. I ja kad sam se preselila, uh samo kad se sjetim, prvi vikend ja sam napravila generalku najprije nase sobe a zatim i cijele kuce (isti vikend) jedino nisam cistila dnevni jer tamo njegovi spavaju kad razvuku kauc, pa nek si ciste tamo di spavaju. Koliko puta sam joj znala ocistit siranu, od poda do stropa, da se sjaji..pa dok je njoj bilo lose, isla sam u stalu, hranila koze i ovce..jedino dojila nisam kad to nisam ni znala nit je ona htjela da ja dojim. Ali eto. To njima nista nije znacilo..bar nisu pokazivali. Sad kad smo sami, ne pada mi napamet otic tamo (sad pogotovo dok sam trudna) i pomoc joj oko neceg jer jednostavno nrznaju cijenit. Njena kcer joj u ovih 6 godina malim prstom nije makla da joj pomogne ocistit il otic u stalu il na vrt..a od mene se to svakodnevno ocekivalo..i sad se valjda ocekuje, kaf smo se odselili. Kad idu po kuruzu na polje onda znaju nazvat i zajebavat nas kak nismo dosli pomoc..aj nek to kazu kceri..haha..ta bi im odbrusila bez pardona..no da se vratim nasem pridonosenju, pogotovo onom sto jr i koliko mm pridonio.. jednostavno oni to nisu znali (ni sada neznaju) cijenit i odlucili smo da je vrijeme da odemo, sad smo na svome i ulazemo sebi, nikom drugom..moj tata i brat su nam puno pomogli, i vise nego njegovi ali njegovi opet smatraju da kad dodu tu da imaju veca prava nego moji...to ovisi kakvi su ljudi..
Sortiraj odgovore
Najstariji