Sanjchi shvacam da volis necakinje i da ste vezane, ali gle to su ti necakinje samo, ti ces imati svoje djete. Ja svoje necakinje obozavam ali ipak kad moja seka ima neki ludi ispada, nit idem tamo nit one dolaze, sta da radim, svi mi imamo svoju obitelj.
Sanjchi i nemoj se zamarati s mamom, imas divnog muza, bebu na putu, svoju kucu i glavu gore, najbitnije od svega zdravi ste i volite se, svi drugi su nebitni. Snasla si se u zivotu i mozes bes svih, samo hrabro naprijed i gledaj svoju obitelj i svoju srecu, svi drugi su nebitni. 😉😊😘😘😘
Obitelj je definitivno pojam koji covjeku moze bit najblizi a opet najdalji istovremeno...
Neznam dal ste citale Anu Karenjinu...ima tamo jedan citat koji mi je jedan od drazih: Svaka sretna obitelj nalik je jedna na drugu, a svaka nesretna, nesretna je na svoj nacin
Mislim da s vremenom to sve bude dobro, samo valjda sad hormoni luduju jos vise i onda kud je ovak situacija takva, jos hormoni to "potpire"...pa onda dode to takvih izljeva tuge, bijesa i svega ostalog..
Najbolje ce bit kad struca mala dode doma i onda mi vise nista i nitko nece bit vazan osim nas troje😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi i nemoj se zamarati s mamom, imas divnog muza, bebu na putu, svoju kucu i glavu gore, najbitnije od svega zdravi ste i volite se, svi drugi su nebitni. Snasla si se u zivotu i mozes bes svih, samo hrabro naprijed i gledaj svoju obitelj i svoju srecu, svi drugi su nebitni. 😉😊😘😘😘
😊😘😘
😊😘😘
Pobjeglo mi..htjedoh napisat da muz malo za*ebava i da ga moram jos malo skolovat ali da ga nebih mjenjala za nista..😊
Sanjchi opet se bespotrebno zamaras.
Za razliku od ostalih cura ovde, ja mogu razumjet kako ti je jer i sama "nemam mamu"….a ziva je zena. Zivi nedaleko i da zeli (ona/ja) mogle bi se na dnevnoj bazi vidjet. Kuzis?
A ne vidimo se
i ne cujemo
stovishe nemam pojma jel zna da sam trudna 3.put i da imam svaki cas rodit.
Mozda da….mozda ne.
Ali mene to nije briga.
Da je valjala ista, ne bismo bile u ovakvim (nepostojecim) odnosima.
Ti svoju iz ne znam kog razloga nikako da "prebolis" a cini mi se da bi trebala jer ocito samo ti patis za njom.
Ja sam iz zivota makla sve ljude kojima do mene nije stalo BAREM onoliko koliko je meni stalo do njih.
i tu je kljuc srece…
sta ces trcat za ikim??
Gledaj sebe.
Lijepo receno 😊😊 Tako svi trebamo 😚
Tocno to. Ja nisam jos imala razloga nekog iz obitelji prekrizit, ali dugogodisnje prijatelje nakon odredjenih razocaranja sam jednostavno otpisala. Okrenes se, smatras tu osobu nepostojecom (da ne velim mrtvom) i ides dalje.
znam sanjchi da ti nije lako
ali sve drugo mi nema smisla - mučiš sebe bez veze.
Nemoj mislit da sam ja cijepljena protiv osjećaja
dapače, hiper sam osjećajna osoba i željna pažnje i ljubavi
samo me eto život prisilio da shvatim da neke stvari koje drugi imaju, ja nemam i da se nemam čemu nadat tu.
Ali zato sam našla to šta trebam na drugom mjestu…srećom imala sam dobrog oca koji me naučio da vrijedim i da za sebe tražim najbolje. I tako sam našla muža koji me voli i poštuje (ko i ja njega)
Još kad ti sad dođu djeca, vjerujem da će se i tebi slika zaokružit i da nećeš više sanjariti o odnosima s mamom, nego da će ti se srce ispunit i nećeš imat više nijednu prazninu
Počela sam neke srcedrapateljne stvari pisatbolje da odem leć
too much cmoljavo za mene
Treca sreca ima pravo. Sanjchi ne trosi energiju na ljude koji to ne zasluzuju. Oprosti ali to nije majka nego nemajka. Ono s proklinjanjem je trebalo biti pocetak kraja tvojih emocija prema toj zeni. Sad kad ti dodje Lucija nadam se da ces usmjeriti sve misli i emocije prema toj osobici koja to zasluzuje, a ne patiti za necim sto si trebala davno prekriziti. Ajde izdrzi jos malo 😊😊 jos par tjedana 😚
Marijana, i ja se nadam da ce biti tako..i zelim da bude tako😊 da ta mala osobica, kako si napisala, ispuni moje ❤ svim onim lijepim stvarima i da joj uzvratim istom mjerom😊😘
Nadam se da ce nam te struce svima ispunit srca ljubavlju i srecom😊😘😘
Sanchi - užasno je teško ovo čitati, baš mi se srce para, iako ne znam što bih ti rekla mislim da je ovo mjestu idealno da se "ispucaš".
A i cure su ti sve rekle, možda ne možeš birati svoju obitelj, ali sada stvaraš novu. Imaš dobrog i vrijednog muža i bebicu na putu. Znam da budu neke situacije koje te s vremenom izbace iz takta, ali onog trena kada budeš imala svoju malu obitelj mislim da više nećeš mariti na njih.
sanjchi baš mi je žao da si doživila toliko patnje u djetinjstvu, svi mi imamo neke traume, i činjenica je da ti možeš danas sebi reć: ok, nije zaslužila da se dalje nerviram oko nje i slično kako ti svi savjetuju, ali svako toliko dogodit će se nešto šta će ti opet otvorit ranu nisam nikakav stručnjak, al mislim da trebaš pronać put koji će te dovest do toga da oprostiš svojoj mami, koliko god strašno i nemoguće zvučalo... ne radi nje, nego prije svega radi sebe, da ne nosiš tu gorčinu u sebi, da budeš slobodna, to ti od srca želim.
ja znam da moja mama mene voli, ali napravila je nekoliko stvarno krivih poteza u odgoju (njoj je mama umrla kad je imala samo 4 godine i zapravo nije imala mamu ni od koga "naučit" taj odnos tako da ju mogu malo opravdat) i nemam s njom onaj odnos povjerenja i nema šanse da bi s njom razgovarala o nekim intimnim/fizičkim stvarima, njoj je sada žao, al eto, zeznuto je to...a i ja sam tip osobe koji ni nema baš takve emotivne potrebe pa ne trpim zbog toga, zato ti šaljem virtualnu podršku, kad već ne mogu nikakvu drugu... drž se, ti si jedna dragocjena, neponovljiva i prekrasna i snažna osoba i bit ćeš predivna mama!
Sortiraj odgovore
Najstariji