Maca to sve 50kn s pt? Ili je pt jos toliko??
S postarinom!! Na neke artikle je 7 kn postarine,na neke 19, bas zato sam i bila skepticna, i kazem ti bas se ugodno iznenadila, sad cekam jos paketica, pa cu vam znat rec kakva je ostala robica, cak sam i cipelice narucila ,one za nehodace za 7 kn,jedva cekam vidjet sta ce to bit 😂 nesto sam sa geek narucivala nesto sa wish, iste stvari prodaju a neke su jeftinije na jednoj aplikaciji,ali sve je to u par kn razlike
url=https://daisypath.com]
*neke stvari su jeftinije na jednoj a neke na drugoj aplikaciji
Maca, preeeeslatkooo!! i stvarno nista para ...
Violeta, ja sam oko 15-15.30 rucala i eto malo prije jabuku pojela .. jer mi se nije dalo jesti ništa drugo
Yel, aaaah joooojjj... Tebi je bome veselooo
Ustanovili smo da zivot u zajednici ima svoje plusice i svoje minusice.... Al eto svi se nadju nesto sr***$ i savjetovati bez pitanja i raspitivati se o svemu...
Ja sam odavno prestala govoriti gdje idem... Jer nije njihova stvar... Ja samo muzu mogu reci gdje idem... A od muke cu se sutra pola dana izgubiti... Odoh ja u posjet svojoj noni nakom pregleda
Sanjchi, eeeeeto nema smisla... ali po njihovom ima..
I me .. evo obecane slike...
Maca, super su stvari i baš povoljne. Morat ću i ja pronjuškati što imaju
Koliko dugo si čekala da to dođe?
Belle, ja sam skafander kupila u H&M-u, kao medo sa kapuljačom i zatvorene rukice i nogice, presladak je. Imaju bijeli i smeđi, topli je i čupavi sa uši,a na kapuljači . Pogledaj si slike na netu. Jedino ako tražiš onaj baš klasični zimski što smo kao djeca imali, to ne znam...
Zivotinje nisu krive, kriv je covjek…one nisu same od sebe agresivne, to ih covjek ucini takvima. I sve ostalo lose ih covjek nauci😡
Slazem se sa sanjchi..
Ja svog psa volim ko da mi je ne znam sta. Ali on zna svoje mjesto. I ne sljivim i dreknem i lupim ga po dupetu kad zeza. Nema hrane sa stola. Tj, da ga mi hranimo. Zna gdje.mu stoji zdjelica i ako ce dobit koji ostatak naseg rucka, zna da ce biti u zdjelici.
Granice moraju postojati, apsolutno se slazem!!
Yel- mace ne pustam u spavacu! 2x mi je jedna smugnula u sobu i direkt u krevetic. Poludila sam. Pas je mali,do krevetica ne moze nikako tj u njega. Al macka je macka, spremna i okretna i ne pada mi na pamet da mi skoci u krevetic i naudi bilo kako dijetetu. Zato ih vec dugo ucimo da nema u sobu..
Imam prijatelje.. ajme..znaci oni se prilagodjavaju psu a ne pas njima.. razmazeno tele od 30kg.. ja dodjem kod njih a on rezi na mene jer sjedim na fotelji ( jer je to kao njegovo mjesto!!!) Pa za mir u kuci ja se maknem jer sam ipak u gostima.. inace bi bilo. Hahahaha
Maca, super su stvari i baš povoljne. Morat ću i ja pronjuškati što imaju
Koliko dugo si čekala da to dođe?
Belle, ja sam skafander kupila u H&M-u, kao medo sa kapuljačom i zatvorene rukice i nogice, presladak je. Imaju bijeli i smeđi, topli je i čupavi sa uši,a na kapuljači. Pogledaj si slike na netu. Jedino ako tražiš onaj baš klasični zimski što smo kao djeca imali, to ne znam…
Cekala sam 2 tjedna, pise ti odma krajnji rok al svi kazu da dode prije, eto i meni je doslo dosta prije.
Violeta, izdrzat cu ja to, al ne bojim se vise rec sta mislim i zapovijedit psima neke stvari.
Posto me ne slusaju a ove boli k da li meni smetaju psece sline dok jedem, onda cu i ja 'poblesavit' i napravit pravi zooloski vrt i cirkus, dok svi sjede normalno, ja cu na barski, pa ak im smeta nek samo sute i gledaju a ako pitaju sta, ignore debeli ignore. I drzat se svoje sobe.
Pa jbt jos ce nam dijete nadrapat skup sa mojim sisama ako nastave dopustat sve sto dopustaju?
Kljuc u vrata i odjeb.
Sterilizirat ce kad se popravi vrijeme (mos jmislit) i mora smrsavit, a jede ko pajcek
Bilo je pitanje prije par dana: 'da li ste onda ZA da steriliziramo psa' (a vec dgvoreno bilo)
Ma ne moraju ako nece
Ali nece ni biti oko bebe
Koliko oni postuju mene i moja 4 uvjeta koja su po meni nuzna za dolazak bebe?
Toliko ce respekta imat od mene.
Bebu ce cuvat seka jer cu ja imat nesto sitno obaveza, vec je sve dgv (neda mi se mislit hoce li pas okrznut bebu 'al nije on kriv, htio se igrat' ili ce beba lezat u psecim izlucevinama)
Svaka cast svakom
Neznam tko mi je od vas ortkrio geek ali zahvalna sam joj 😀 danas mi stigo kompletic od 50 kn,ocekivala sam stvarno neku plastiku ali kako sam se ja ugodno iznenadila, bodi debel,hlace debele, da mi je ovo neko poklonio mislila bi ko zna koliko je platio u smislu kako je stvarno kvalitetno. Jos sam u soku,i stigle su mi carapice koje su bile besplatne,samo postarina, i to su dosle u maloj kesici punoj cirkona,zamotane ko mali pokloncic. Bez ustrucavanja mozete narucivat ja sam odusevljena!
Super je geek! I super kompletic! Jjedva cekam naknadu pa da opet krenem u neki shoping 😊
Maca, preeeeslatkooo!!i stvarno nista para …
Violeta, ja sam oko 15-15.30 rucala i eto malo prije jabuku pojela .. jer mi se nije dalo jesti ništa drugo
Yel, aaaah joooojjj… Tebi je bome veselooo
Ustanovili smo da zivot u zajednici ima svoje plusice i svoje minusice…. Al eto svi se nadju nesto sr***$ i savjetovati bez pitanja i raspitivati se o svemu…
Ja sam odavno prestala govoriti gdje idem… Jer nije njihova stvar… Ja samo muzu mogu reci gdje idem… A od muke cu se sutra pola dana izgubiti… Odoh ja u posjet svojoj noni nakom pregleda
Sanjchi, eeeeeto nema smisla… ali po njihovom ima..
I me .. evo obecane slike…
Etoooo…. Kad smo kod radova… 1000% ce u PETAK kabinu namontirati…. Ja kazem muzu da mi sutea namontira komodicu da mogu donijeti stvari od svojih kad eto ti njega: to za vikendJa se mogu poroditi a nista nece biti spremno!!
I onda me pita sta sam cangrizava…
I jos zeli gledati LJUBAV JE NA SELU a povraca mi se od te usr* emisije. .. i onda svima govori da radi MENE to prati…
Barbs tnx na slici. Ja gledam ljubav je na selu 😂😂😂 majko isusova.. sad sam prebacila i vidim ovog jednog sto dolazi kod mene na kavu.. ovaj zoran!!! Jos sam u soku.. taj lik je bas lud.. nas nije sav svoj..
Ma ajde gledati to sr*** jednom tj kao nekoc ali svaki daaaaan? Ne znam tko je taj Zoran ali jedne godine su mi rekle da je neka ludjakinja s posla bila
a stvarno je opicena zena..
I me, a to za psaaaaa!?!?! Aaajmeeee.. E ro mi je najgore... Kad se covjek psu prilagodjava!
Grozno...
Maca, ja sam gledala odjecu s wisha i nisam nabasala na dobre akcije... Dok moja frendica na svasta naidje
Sortiraj odgovore
Najstariji