Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    13. Rujan 2017. 08:07

Dena, drago mi je da je sve u redu! Vjeruj mi, sto Viktor bude bolje i ti ces biti. 😊
    Treca, ja imam osjecaj da ces ti Milu roditi na zadak istom lakocom kao ovu dvojicu na glavicu. Ti si fenomen zena. 😉

barbs
    13. Rujan 2017. 08:07

Sanjchi, prejaka slika!! 
    Malena, jos ste u komadu!!  
    A kako si i napisala.. poslije kise UVIJEK dolazi sunce... odoh popiti kavicu i idem na pregled!! 

13. Rujan 2017. 08:08

Barbs kad slusam o tvom svekru ko da gledam svoga...ja neznam sto je tim ljudima😒😒 bas neka sje*ana generacija😡 a da, vi ste se migli maknut, al nije dragi htio..pa onda mu je bolje da suti😆 
    Ovo za iznajmljivanje iduce godine😲 mislim stvarno, njima je ok svake godine izbacivat sina i snahu, i sad unuka vanka iz stana da bi iznajmili stan?? Pa mislim ono...onda trebaju rjesit ts odnose i da vi imate svoj stan (il onaj od strica il da si izgradite) a oni nek s tim stanom rade sto zele...
    P.S. sretno na pregledu!!😘 
    I Dzenny isto😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

13. Rujan 2017. 08:11

Malena, kod mene je doslovce tako😅 sinoc je padala kisa a sad kavicu pijem uz sunce😊 bit ce to sve bolje uskoro, za kojih 5-6 tjedana❤

• M@lena
    13. Rujan 2017. 08:13

I_me je trazila sliku sterilnih kompresa
    Ove lijeve sam kupila, a desne dobila

barbs
    13. Rujan 2017. 08:14

Sanjchi, sto se mene tice, ja bih bila sretna i da kupimo nase samo je zalosno sto imamo toliko stanova koje cemo naslijediti ali nema veze... Neko vrijeme cemo biti dolje... Ja cu stediti koliko mogu da mozemo imati nesto svoje...
    Ma svekar je jednom prilikom rekao kako mu se ne svidja ideja da svi zivomo zajedno jee je to velika obiteljska kuca sa vise generacija i SLAZEM se... Ali mu pase sto mu majka (80g) i trudna snaha prave rucak  aaaahhhhh to su zena i majka krive... Za taj odgoj!!

13. Rujan 2017. 08:18

barbs

Ali mu pase sto mu majka (80g) i trudna snaha prave rucakaaaahhhhh to su zena i majka krive… Za taj odgoj!!

😂😂😂😂 to mi je najzesce
    Joj cure, ucite na greskama svojih svekrvi, nemojte sinove pretvarat u svoje svekre😅

13. Rujan 2017. 08:22

Mene i dalje pi-pi onako bolucka..i jucer me tijekom pregleda isto zaboljelo, malo je u zadnje vrijeme dok grublji...ili je to sve puno osjetljivije??😧 
    Iduci tjedan ce mi radit bris za streptokok..valjda ne bude bestije...😅 

treca_sreca
    13. Rujan 2017. 08:30

barbs - nadam se da neće vas izbacivati, kad već imate u obiteljskoj kući stanova "viška" bilo bi lijepo da vas ostave u miru u tih 30 kvadrata....ali to ti je tako kad je tuđe pa kad ne gospodariš nego samo možeš koristit i molit boga da je netko dobre volje...i "dobre ruke". A kužim te totalno da ti je glupo da idete dizati kredit (još ti nit ne radiš) a njima stan viška - se iznajmljuje..i mene bi (je) to živciralo.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    13. Rujan 2017. 08:31

M@lena

Treca, ja imam osjecaj da ces ti Milu roditi na zadak istom lakocom kao ovu dvojicu na glavicu. Ti si fenomen zena. 😉

ma evo ne spavam noćima, koliko me mori ovaj porod. Iz tvojih ustiju nek je u Božje uši.
    Strah me samo da nisu krivo procijenili težinu (moji klinci su jaaako visoki ali imaju kraće noge u odnosu kad gledaš cijelo tijelo, a dugačak trup....a znamo da je jedan d parametara u onoj formuli za procjenu mase bebe - FL dakle bedrena kost....zato se bojim da ne bude beba teža nego oni misle, pa oni krenu vaginalno silit, a na kraju problemi....puj puj.....da ne ureknem. Ali to me mori podosta)

Nadam se svakako da sam dovoljno široka dolje tko bi rekao da ću to ikad poželjet - kao da je to neka pozitivna stvar

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.