Ma ti ljudi su ludi!!
Sanjchi, jako mi je zao radi obiteljske situacije.... Svaka obitelj nazalost ima nekog atusajdera i svatko svoj kriz nosi... Ja sa svojom mamom izbjegavam pricati o porodu jer je ona velika panicarka pa ju je strah za mene... A ni na pamet mi ne bi palo da ju iz bolnice zovem jer bi pala i nesvijest Ali ocekujem ju kad budem dosla iz bolnice i bilo bi mi tesko da nje nema...
Drzi se!! Ne znam sto drugo da ti kazem jer stvarno ne znam kako ti je...
Sanjchi, samo se ti izjadaj. Ne mogu ni zamislit kako ti je jer sam ja sa svojom u super odnosima i ova tvoja situacija mi bas para srce.
Samo mi nije jasno.zasto tvoj dragi ne podnosi tvoju seku?
Sanjchi svi mi imamo nekih obiteljskih problema. Recimo ja sa svojima sam super ali s mamom nemam bas blizak odnos i rijetko kad pricamo o nekim stvarima ili ona mene savjetuje, jer nas dvije smo razlicite jako. Evo primjer: u nedelju mi na rucku i mama je stol u trpezariji okrenila drugacije i sad tata mene pita sta se meni vise svida i kako mi je ovo, i ja kazem kako ovako ima vise mjesta ali da mi je cudno i drugacije, i da ukupan dojam je za 3. A na to mama pocela slagat face i pokazuje mi da stanem na njenu stranu i kazem kako ona misli. I ja nisam htjela, jer imam svoje misljenje koje sam i rekla. I onda njima je dnevna i trpezarija spojena i mama sad hoce stavit zastor izmedu, jer tatina seka tako ima i ona hoce tako. I ja kazem da je men to ruzno i ona napadne na mene kako ja nemam pojma. A tako smo imali prije 15god i bilo je bas ruzno.
Barbs, do sad sam mislila da mi nece trebat jer nikad nije bila tu kad sam ju trebala..ali ipak, mama je mama...i u nekim situacijama je mama jedina osoba koju zelis kraj sebe...
Sretna, moja sestra je jako slicna mojoj mami, gotovanka je i ave bi na gotovo. Ima dvoje male djece i ni ona ni sogor ne rade, zive od socijale..jer eto, ne isplati se njima ic radit nekome za 3000 kn kad to dobiju i sjedeci doma..dosta je zavidna, ljubomorna i "nestabilna", kad god s njom pricam, samo se zali na tatu, macehu i brata, a ona sama izaziva takve njihove reakcije...ona je tip osobe koja ce ti na fb stavit status tipa: mene moja obitelj ne treba, ja sam visak itd. A sama to radi. Iskreno, i ja ponekad u zadnje vrijeme izmisljam razloge da se ne nadem s njom...jer toliko je negativna osoba da nemam snage prolazit to. A moj dragi radi 8 sati u firmi i jos kad dode doma ima svoj obrt, nekad mu se desi da radi po 16-17 sati dnevno i ne podnosi neradnike..sve to skupa je rezultiralo time da dragi nemoze smislit ih (seku i sogora) Da nije te djece, nebi mi bilo toliko krivo.. Jer evo, ja sam od svoje obitelji POBJEGLA na 18. rodendan da bih mogla normalno zivjet..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
A Violeta, u svakoj obitelji ima svada...hahah a mama ti je legenda😂😂 stani na njenu stranu😂 mislim, ovako sa strane to zvuci amijesno ali vjerujem da tebi to sve vec ide na zivce. Dobro je osamostalit se i emancipirat se od svoje obitelji, prerezat pupcanu vrpcu, ali opet kad ti je najteze obitelj bi trebala bit uz tebe..kod mene je najcesce bio slucaj da to nije bilo tako...a pogotovo s mamom. Ja kao buduca mama smatram da majka mora bit uza svoje dijete bez obzira na sve nedace, i da treba djetetu pruzit utjehu, ljubav, toplinu..ono sto ja od svoje nisam dobila...a sad mi to, iskreno, najvise fali...
Sanjchi opet se bespotrebno zamaras.
Za razliku od ostalih cura ovde, ja mogu razumjet kako ti je jer i sama "nemam mamu"....a ziva je zena. Zivi nedaleko i da zeli (ona/ja) mogle bi se na dnevnoj bazi vidjet. Kuzis?
A ne vidimo se
i ne cujemo
stovishe nemam pojma jel zna da sam trudna 3.put i da imam svaki cas rodit.
Mozda da....mozda ne.
Ali mene to nije briga.
Da je valjala ista, ne bismo bile u ovakvim (nepostojecim) odnosima.
Ti svoju iz ne znam kog razloga nikako da "prebolis" a cini mi se da bi trebala jer ocito samo ti patis za njom.
Ja sam iz zivota makla sve ljude kojima do mene nije stalo BAREM onoliko koliko je meni stalo do njih.
i tu je kljuc srece...
sta ces trcat za ikim??
Gledaj sebe.
žena-majka-carica:)
Yel ovo za pse i spuzvu je ne odvratno, nego je preslo svaku granicu. Ja tu ne bih dana zivjela. Ni sama a kamoli s bebicom....oslobodu boze koji (ne)higijenski uvjeti! Strava..
Ti svoju iz ne znam kog razloga nikako da "prebolis" a cini mi se da bi trebala jer ocito samo ti patis za njom.
Ja sam iz zivota makla sve ljude kojima do mene nije stalo BAREM onoliko koliko je meni stalo do njih
Kako ti je to poslo za rukom?
Pregrizes, odrastes....davno se to u meni prelomilo...jos prije 20e.
Da nije, mogla sam cijeli zivot tako patit...a cemu.
Ne triba kukat za ljudima koji nas ne vole, nego se oslonit na onog tko te voli. Jedan takav ti je dovoljan.
Ovo je lakse rec neg
Sortiraj odgovore
Najstariji