Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    12. Rujan 2017. 20:21

Neznam tko mi je od vas ortkrio geek ali zahvalna sam joj 😀 danas mi stigo kompletic od 50 kn,ocekivala sam stvarno neku plastiku ali kako sam se ja ugodno iznenadila, bodi debel,hlace debele, da mi je ovo neko poklonio mislila bi ko zna koliko je platio u smislu kako je stvarno kvalitetno. Jos sam u soku,i stigle su mi carapice koje su bile besplatne,samo postarina, i to su dosle u maloj kesici punoj cirkona,zamotane ko mali pokloncic. Bez ustrucavanja mozete narucivat ja sam odusevljena! 

url=https://daisypath.com]

12. Rujan 2017. 20:22

Yel kod tebe je situacija pak pretjerana...mi kad su nam bili u kuci, nisu nam dosadivali dok smo jeli..znali su di im je mjesto i di oni jedu a di mi. Tako smo ih naucili..i to su oba mala psa, jedan ima 7 kg, drugi 8...male pasmine..a kad su veliki u pitanju, nedam im u kucu...jer znam da kad se nauce, tesko ce ih bit oducit. I zato smo odlucili da ce svi bit vani...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    12. Rujan 2017. 20:24

Maca to sve 50kn s pt? Ili je pt jos toliko??

žena-majka-carica:)

violeta1
    12. Rujan 2017. 20:24

Yel svakako moras biti pametna i mudra u svoju korist tako kad zivis u zajednici i ne slusat sve tj.radit po svom. I trudite se otici sto prije ili makar napraviti sve posebno svoje. Znam sta je kad moras djelit s nekim sve i kad djelis samo dvoriste, nebo i zemlja, jos da imamo svoje dvoriste, bila bih mlada 10god 😂
    A valda cemo i mi i vi imat jednog dana svoje, a do tad moramo se snaci. 😉

12. Rujan 2017. 20:26

Meni su sve zivotinje drage i kjut.
    Al personilizarnje zivotinje? Ono wtf, pa ne mogu se neke stvari radit. 
    Da ti lezi na glavi, prdi u facu pa je slatko kao, pa kapa kad ima mengu i po kuhinji i dok se jede i po posteljini?
    Ne mozes se s gustom ni najest ko covjek, ko da stanem u centar grada i jedem kebab pored prosjaka sa otvorenom rukom? Kako mu 
    nedat?
    I jos souzvicom za sudje se peru njihove zdjelice...

violeta1
    12. Rujan 2017. 20:27

Maca predobro izgleda... ja isto stalno narucujem i zadovoljna sam. 
    Cak idem sutra napravit  pay pal da mogu sama narucivat, do sad mi je seka narucivala. 

12. Rujan 2017. 20:29

Maca bas lijepo izgleda! 😊

12. Rujan 2017. 20:31

Yel

Meni su sve zivotinje drage i kjut.
    Al personilizarnje zivotinje? Ono wtf, pa ne mogu se neke stvari radit.
    Da ti lezi na glavi, prdi u facu pa je slatko kao, pa kapa kad ima mengu i po kuhinji i dok se jede i po posteljini?
    Ne mozes se s gustom ni najest ko covjek, ko da stanem u centar grada i jedem kebab pored prosjaka sa otvorenom rukom? Kako mu
    nedat?
    I jos souzvicom za sudje se peru njihove zdjelice…

Fuj....😕 ja ih volim al ovo je fakat too much 😷😮😲

12. Rujan 2017. 20:31

Na jednu spuzvu sam napisala 'peseki' pa je dragi rekao 'e sad fakat seres'
    Pitam ga jel mogu ja sa svojom spuzvom za tijelo oprat sudje? Jos da dobro prodjem po dupetu pa da im operem case s tim? 
    Pa je shvatio.
    Zivotinje se ciste jezikom. I tim jezikom jedu. Pa se opet ciste. Nemaju wc papir da im se cisti dupe niti se tusiraju.

Mozda netko misli da nakon ovog mrzim pse, ne mrzim niti mogu mrzit. 
    Al me iritira oportunizam. I nemar od vlasnika.

12. Rujan 2017. 20:32

Zivotinje nisu krive, kriv je covjek...one nisu same od sebe agresivne, to ih covjek ucini takvima. I sve ostalo lose ih covjek nauci😡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.