Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    12. Rujan 2017. 20:54

Dok ja pročitam sve zaostatke prođe baba s kolačima.

Malenaaaaa se nije javljala više, možda je krenuloooo? 

12. Rujan 2017. 20:55

I_me, ovi moji sami kazu da su ludi i da se oni prilagodjavaju 'svojim bebama'
    I ok. Postujes psa vise od mene koja ti nosim unuka. (Ne trazim ulizivanje, al mir dok jedem, trazim). E pa ja cu postovat prije svega sebe, svoje dijete i svog muza.

Krivi jesu ljudi, 'majmun radi sta majmun vidi'
    A ovi nisu bili u stanju djecu natjerat da zavrse srednju skolu? Nema ni brat, tj nema maturu, neki dan i to saznala.
    'Njima je zaaaaooo tjerat djecu u skolu'

Vasa stvar vas zivot, mozda sam se previse uplela u njihov dom, mada pazim i kako hodam i kako pricam i otvaram vrata.
    U odgoj pasa se necu petljat previse, nisam im gazda.
    Al bogami se ni oni nece petljat oko bebe.
    Ide kljuc u bravu sto posto

Barkleys
    12. Rujan 2017. 20:56

E i, super su vam ovi kompletići što ste slali slikice...i ja sam naručila s geeka pa čekaaam! :D

I_me
    12. Rujan 2017. 21:00

Sto se tice wisha i geeka treba dosta njuskat i trazit.. ima istih kompletica koji se od jednog dobavljaca prodaju po 20kn a od drugog po 7kn. I ima dosta stvari( sitnice) koje su besplatne ali se samo placa postarina (7kn-na dalje). 
    I uvijek dodje u roku 2 tjedna iako oni kazu da ce trajat duze.. i treba dobro pogledati velicinu jer je meni npr stiglo vecem. Al za te novce me bas briga.. ima kad ce nositi.. ja placam preko ziro racuna. Sad neki dan su mi stigle patikice.. 

barbs
    12. Rujan 2017. 21:02

Preeeeeslatke suuu!!!  I me.. a slazem se s tobom... Ja samo neko vrijeme dok sam gledala ovako, reda radi, sam nasla iste artikle, a cijena je totalno razlicita... Jedva cekam da krenem i ja kupovati 

barbs
    12. Rujan 2017. 21:03

12. Rujan 2017. 21:22

Hahahhaa Barbs...jurassic park😂😂😂😂
    A ovo za pse i sve ostalo, jednostavni nema smisla borit se protiv vjetrenjaca😡
    A Ljubav je na selu...majko mila, koje su to budale😂😂😂 ne gledam al vidim najave..po najavama se vidi da nisu cisti u glavi😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    12. Rujan 2017. 21:23

Yel oni su bas neki cudni frikovi.. u kojem dobu oni zive? Njima je normalno sve sto nije normalno
    I_me patikee su superiskaaa... nama je moja seka narucila,takve bijele a ja sam mu uzela mokasinke i jos planiram neke samo cekam pare hehe. Znaci preko ziroracuna mozete narucivat? Ja sam probala preko tekuceg i ne mogu

12. Rujan 2017. 21:24

Ljubav na selu, da vidi se da im vecini fali daska

12. Rujan 2017. 21:30

Danas me seka zvala...jucer kad sam bila po robicu vidjela sam da zena ima jaknu zimsku prekrasnu za malu Franku pa sam htjela uzet. Pitala sam ju za vel, i ne razmisljajuci rekla di sam i sta radim..danas me zove kao jucer je plakala bilo joj je krivo sto kupujem robicu a ona je toliko ima, a ne smijem uzet od nje... Bilo je i meni malo krivo al kad su si sami krivi..bas zeznuto😕i kad rodim, pa kad dodu vidjet micicu...😥 bit ce svega..kad ih dragi ne podnosi...
    I mama je bila kod sestre danas, kad smo se drugi put cule..i cula je mama da ja zovem al da bi rekla: pozdravi ju, ili pitaj kak je..bilo sta...bas mi to onako lose sjelo😞
    Mislim, odlucila sam odavno da se vise necu zamart i svjesna sam da nemogu na nju racunat..al kak se termin blizi, sve vise mi fali da ju mogu nazvat i pitat toliko toga, da normalno, kao mama i kcer razgovaramo o porodu i svemu sto slijedi poslje...da moze bit uz mene prvih dana kad ju zatrebam... Voljela bih da moze to bit tako i rastuzujr me sto znam da to nece bit tako...
    Sori cure malo sam se ispucala, moje frendice ne kuze to jer su dobre s mamama, a s dragim o mami nemogu i nezelim pricat, jer se uvijek na kraju posvadamo...tako da nemam s kim..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.