Bez uvrede ikome, ali ja ne bi mogla pustit zivotinje da mo hodaju po kuci, a ponajmanje da mi se zavlace u krevet, kolko god ih voljela, jednostavno mislim da zivotinjama nije mjesto u kuci, em zbog dlaka em zbog higijene
Bez uvrede ikome, ali ja ne bi mogla pustit zivotinje da mo hodaju po kuci, a ponajmanje da mi se zavlace u krevet, kolko god ih voljela, jednostavno mislim da zivotinjama nije mjesto u kuci, em zbog dlaka em zbog higijene
sve 5! razumijem te totalno!
da je zajebano,je! dlake pogotovo.. usisavam minimalno 2x dnevno..
zato i radimo na prilagodbi,gdje se smije,gdje ne smije..
sad je tako kako je.. navikavamo se svi.. al na prvi znak da mi je dijete ugrozeno ili nesto drugo ( ne zelim ni pomislit) lete daleko..
a opet,sa druge strane,htjela bi da mi dijete odrasta medju zivotinjama..
Ja kad god kupujem baby opremu pitam jel taj netko ima pse/macke u kucanstvu...radi dlaka. A kamoli da bih mogla drzat ljubimce u stanu s djecom. Alergicarka sam na sve i svasta i taman mi jos to treba. Inace nemam nista protiv zivotinja ali eto radi higijene i svog zdravlja nikad ih ne bih drzala.
žena-majka-carica:)
Malena meni to divno zvuci 😍 moram priznat malo sam ljubomorna. Do iste smo tocke dosli, a ti lipo jos mozes birat...i to znas da je sve ok i da je sve bit ok jer je mala okrenuta i spremna.
ahh da se moja bebo okrenula i ja bih se tako rado opustila pa nek krene kad krene...ovako sam sva u grcu, cekam....a ne znam sta cekam....ma bas bzvz.
Da ne mogu stvari bit jednostavne nego tako nekad zakompl 😓
žena-majka-carica:)
Ja zivotinje volim... I imala sam ih u stanu kad sam zivjela kod svojih i "alergicna" sam bila na to da im se dopusti spavanje po krevetu, kaucu, fotelji... Oduvijek... Otkad sam bila mala.. ne znam zašto.... A moja sestra je oduvijek navikavala zivotinje na spavanje s njom...
Sada nam je Rubi vani... U boxu... Ali kad je bila s nama je znala tocno gdje joj je mjesto ...
I_me haha veselo je kod tebe...a lijepo je to kad se vole zivotinje, ja ne volim macke. Ok kad je ona od mene na 2m, al da ju ja diram il imam oo nee...nekako ih se bojim 😐
Barbs i meni se jede...stalno bi nesta jela. Danas sam u 4 jela i sad sam rekla nema nista, banana je za veceru hehe
Barbs, kuzim, kuzim...a pa onda mozda stvarno nema smisla taj radijator jos naguravat😕
I me...joooj...macke...e vidis, ja njih nebi u kucu nikako...nisam ljubitelj macaka..psi mogu al macke...neznam zasto. Ali jednostavno ne..dok su onako male, slatke, tu i tamo ih podragam i to je to..ja sam definitivno covjek za pse😁 ahaha, a pricaj mi o tome zavlacenju pod deku😆 poznato mi je..
Sretna, Treca sreca, kuzim, i sta bi se netko uvrijedio, ima nas svakakvih, Boze moj...dok smo ih pustali da nam dodu na kauc (prije nego smo nabavili bijele) smo ih i kupali i sve, usisavala sam kauce svaki dan 2×dnevno..naravno, kad se kuja tjerala, nije bila u kuci, bila je vani..to ne volim..i sad eto, od 3. mj smo ih "izbacili" van da budu s ovim bijelima, a Snoopy eto tu i tamo se provuce na kauc, zbog ceg se svadam s dragim😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbs, iiiiistooooo kod mene, dogovor padne i oni po svom. Upravo tako, cemu trosit glasnice?
Neki dan me nije bilo cijelo jutro, sjedila dva sata na kakau, gledala kak pljusti kisa, otisla pogledat neke sitnice, prst u uho i fuckaj. Dodjem doma i pitaju starci da di sam pol dana, rekoh ne brinite, uzivala sam ;)
Sljedeci tjedan cu opet tako jedan dan i mislila sam na masazu nogu 🤔 (Vozim kracu relaciju u 'centar' koji ima 4 ducana i 4 kafica, odokativno, nije mi napor)
A stubiste je vec trebalo biti razbijeno ohoho kad...sad sam oprala i ugurala kolica jos unutra pa je dragi popizdio da nema mjesta. Rekoh 'zaboli me', ja do njih mogu, a to sto cu morat radit siroki cucanj da ih dohvatim, dobro ce doc za liniju :)
A tek kad susilicu kupim?
Odgovaraju me SVI i pitaju di cu s njom sad ma taman crkla ja cu je kupit!
Stara drobi da mora biti j kupaoni, velim joj da NE MORA.
A kupit cu je jer sad ves susim po 3 dana vani, vlaga pa prebacujem u garazu te zice kad kisa pada, pa mi hvata roba 'miris' po garazi etc
I tako bi trebala po zimi i snjegu glumit snjeska i ganjat ves po dvoristu? Ma zaj...
(Slatki su i meni peseki, mali, ali iritantni su mi ovi veliki i u stanu koji su razmazeni (vlasnici krivi); jele su snicle danas s ovima, kasnije ja si napravim sendvic i namontiraju mi se obje pod tanjur i kazem starcima: jos mi samo fali beba da me vuce za sisu uz ove dvije, kad ja poludim...
A veli sveki, ozbiljna: 'mozda ce te manja trazit cicu zbog mlijeka jer je odrasla bez mame'
Meni su oci do tanjura ispale, pocela sam mucat!
Velika mi je skocila na trbuh, mala htjela prdv prek trbuha dok sam sjedila i refleksno sam je gurnula.
Drzim se svoje sobe malo vise. I setanja mslo vise. I barski stolac cu si kupit kad sam s njima u kuhinji. Fakat moram cirkus izvodit jer ne ide drugacije)
Ja zivotinje volim… I imala sam ih u stanu kad sam zivjela kod svojih i "alergicna" sam bila na to da im se dopusti spavanje po krevetu, kaucu, fotelji… Oduvijek… Otkad sam bila mala.. ne znam zašto…. A moja sestra je oduvijek navikavala zivotinje na spavanje s njom…
Sada nam je Rubi vani… U boxu… Ali kad je bila s nama je znala tocno gdje joj je mjesto …
E to tak treba da pas zna gdje mu je mjesto. Mi smo igrom slucaja dobili pekinezera koji je naucen na stan i moj tata se grozio psa u kuci a i mi svi, ali kako nismo imali kud s njim ostao je kod nas, kao dok ne nademo nekoga, na kraju smo ga toliko zavoljeli, bio je 5clan nase obitelji i onda ga je auto zatepo, svi smo plakali..cak i tata koji je tvrd orah. Muz i ja kad smo nabavili muskog bio je 1mj i imao je 2mj, bilo nam je zao da bude po hladnoci vani pa je bio u kuci, taj je piso i kako gdje god je stigao, zbog toga je isao u hodnik pa van na kraju.Ali toliku radost i ljubav nam je pruzao dok smo svi bili skupa, da mi sad i fali. Ali dobro da je vani, jer radi dlaka ja bi izludila.
I_me, ne pustaj macke kod bebe kad rodis, skakat ce u kindac, cula sam vise iskustava takvih
Sortiraj odgovore
Najstariji