Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    12. Rujan 2017. 19:29

Vicky normalno je to, bas mi je patronazna danas sve detaljno objasnila. Kaze sirimo se i beba nema mjesta vise toliko, tijelo se priprema za porod. Samo smireno, svi kazu da kad budu oravi trudovi da cemo znati pa eto ja se time vodim jer bas mi je godio razgovor s patronaznom sestrom danas.
    Suncokretice preeeslatko je bas lijepo 😊
    Sanjchi jaoo koja divna slika, obozavam kad su ljidi bliski sa ljubimcima. I ja bih tako s mojima ali bilo bi dlaka po cijeloj kuci. Opet im dlaka otpada 😐 Ja sam se jucer smijala moj muz sjedi i pije kavu vani a peseki oko njega oboje leze hehe bas mi je bilo lijepo vidjeti to, jer moj muz nije lud za pesekima kao ja.

barbs
    12. Rujan 2017. 19:31

Sanjchi, aaaaah ti muski!!  Praaaavaaaa siesta 
    Ma navodno da ce biti kupatilo sutra gotovo. Nadam seee!!
    A za sobu... Imamo krevet + komodu + ormar + jedva ce stati krevetic za bebu i bas na toj strani misle staviti radijator a vec krevetic "smeta" za otvaranje komode.. ju hu juuuu..

barbs
    12. Rujan 2017. 19:32

Violeta, vjerujem ti da ti je bas godio razgovor sa strucnom osobom.. lijepo ti objasni sve, i umiri te... Divno..

12. Rujan 2017. 19:40

Ahaaaa Barbs...u tom grmu lezi zec😕 a nemate radijator? Pa kako se onda grije soba? 😳
    Violeta, hehe...nasi taman zavrsili prije 10-ak dana s tim ciklusom linjanja...to na slici je Snoopy. On je mezimac mog dragog i njemu nitko nista ne smije😆 a najzlocestiji je (musko ko musko😂😂) i vec dugo nije bio na kaucu, odvikavala sam ga. A sad nam se ova starija kuja tjera pa je s ove dvije bijele medvjedice s one strane dvorista, u vocnjaku. I tako je on sad jedini na ovoj strani pa je stalno uz ogradu i tuzan je..i jos dragig nije bilo od 5 jutros, do 6 popodne..i sad eto, vidis sto proizade iz takvih okolnosti...ja galamim a oni uzivaju😅😔

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

luce <3
    12. Rujan 2017. 19:41

Suncokretice ajme preslatko 😍😍

12. Rujan 2017. 19:43

Da se razumijemo, i ja i dragi obozavamo zivotinje (zato imamo mali azil😂😂) ali sad ih moram odviknut od nekih stvari, vise im nedamo na kauc, Beta cijelo ljeto nije na kauc skocila, a Snoopy..eto, zbog njega se stalno svadam a dragim i govorim mu: tu ce mozda beba bit i sta ak on skoci gore k njoj.?? Onda on njega potjera s kauca, i sutradan opet ista prica😖😂😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    12. Rujan 2017. 19:54

Koliko god da volimo zivotinje, trebamo ih naviknuti na vrijeme.
    Sanjchi, pa mi imamo tako mali stan da nama klima zagrije jako brzo i drzi toplinu... Prakticki otvorim vrata sobe i klima puse direkt u sobu + imamo poplun pa nam nije hladno... I sad cemo radijator u dnevni staviti pa ce i to drzati vrucinu... 

I_me

suncokretice-preslatko!! 
    sto se tice pasa i muzeva-sanjchi kao da gledam svoje decke!!
    u dnevnom ima svoju dekicu na podu i stalno je na njoj..
    ali, kad vidi da netko ide u spavacu.. prvi je na krevetu pod dekom..legne snama i nakon cca 5 min ode na svoje mjesto..
    s njim nemam problema.. dobrica je..
    al zato muku mucim sa mackama.. sad kak je zahledilo evo ih unutra.. ne pustam ih u spavacu ni kupatilo..samo nered rade.. vec su milijun puta dobile papucom po guzici.. automatski idu u krevetic,zavlace se..( strah me da mi ne skoce na dijete...) onda ja dreknem pa ih pas potjera sve i neki dan smo se smijali kako ih pas tjera van,, ne da im unutra.. mozda je i on skuzio da ne smiju..

barbs

Ja vec neko vrijeme razmišljam  sto jesti

Belle84
    12. Rujan 2017. 19:56

Suncokretice predivno 😘
    Cure, gdje ste kupovale skafander za bebu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.