Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zelimobebu2701
    10. Rujan 2017. 11:24

Lijep ti je trbuscic Violeta!

10. Rujan 2017. 11:26

Fulala sam osobu😂😂 mislila sam na Zelimobebu za zimnicu😅
    Isla sam probat utrpat stvari u onu torbu. Ma nema sanse, mala je, ne stane mi pol stvari..morat cu nesto kupit ipak...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    10. Rujan 2017. 11:47

Zene moje...30 strana...ja vas vishe ne stignem hvatat.
    hvala bogu da je Viktoru dovro prosla operacija, puno srece i dalje Dena i da proslavite utroje godisnjicu uskoro u miru i toplini svog obiteljskog doma. Daleko od glupih bolnica 😯
    ....cure koja u h&m Online Kupuje ono??
    Moram deckima jos koji komad robe za skolu uzet a ne smijem.landrat okolo i danas mi ja mejl iskoci da je 20% off i free delivery? To mi zvuci super ali nisam u njih nikad kupovala prek weba....kako placam. Naj volim paypal a kad narucujem s hrv webshopova platim "uplatnicu" preko ebankinga...ne volim upisivat br kartice u shopu.....dajte pliz tko ima iskustva s njima! HVALA 😘

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    10. Rujan 2017. 11:48

Glede torbe...ja isto odustala od cijelog paka chicco jer mi 1/3torbe volumenski zauzme...pa nosim samo 5kom za prvi dan a dalje ce muz donosit. To i izdajalicu sam morala ostavit kad sam vidila da nece stat sve u jednu putnu (a necu ko cigo 3 torbe nosit)

treca_sreca
    10. Rujan 2017. 11:53

violeta1

Evo ja opet imam neke bolove, vec sam sva zbunjena i stalno pratim sta kako…mali bas zeza, malo bi isao van pa malo ne.

Mene isto boljucka, ne znam vishe jel probava il sta....lezim u krevetu ko debil i ne znam sta da zelim. Jer ne znam koji je doktor trenutno u smjeni....jadna mi majko. Ti se bar ne teebas bojati ako krene jer je bebo na pravu stranu i kad ti je vec sve za nj spremno - nek krene kad krene 😊 sretno!

Suncokretica
    10. Rujan 2017. 11:57

zelimobebu, koje su to tablete iz dm-a? Imaš neki naziv ili sliku?
    Dena, drago mi je da je Viktor bolje, želim mu što brži oporavak i da ste što prije u troje doma!
    Hedgehog, nadam se da će te zub prestati boliti, to su baš koma bolovi da ne funkcioniraš. Drži se!

Kiki156
    10. Rujan 2017. 11:58

Hej curke evo i mene 😘 Jucer smo bili kod frendova na djecjem rockasu, jutros imali goste i tako, aktivan vikend. Kasnije cemo negdje na rucak, za sada je lijepo vrijeme, nadam se da ce tako i ostati! 
    Dena hvala Bogu da je sve dobro proslo, zelim vam da sto prije idete doma i uzivate vas troje. I sretna godisnjica!
    Violeta wow koja razlika u trbusima 😃
    Citala sam vas po malo al do sad sam vec sve zaboravila, galvno da su svi dobro 😊
    Hedgehog nadam se da je zubobolja prosla! 

Kiki156
    10. Rujan 2017. 12:00

E da, sto se torbe za rodiliste tice, ja sam mislila uzeti ruksak za radaonu i imam jednu mekanu sportsku torbu za kasnije. Nadam se da to nije previse, a kofer necu jer ne znam koliki su ormarici ni hoce li stati pa da ne vicu na mene tamo. Mislim da ne smije nista stajati na podu.

10. Rujan 2017. 12:11

Cek, sta nosimo posebno torbu za radaonu i posebno za sobu??

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

zelimobebu2701
    10. Rujan 2017. 12:15

Suncokretice Ovakvo je pakiranje. Ima ih 30 u pakiranju, koštaju 30i nešto kn. Meni je super. Probaj i nisu teške na želudac jer meni je teško sjedao svaki.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.