Ma moj dragi ti je blesav😂😂😂😂
Hajde lijepo od mame i none da su to obavile😊 a mislis da ce ti stati sve u komodicu? 😝
Ja cu ic ovaj tjedan pogledat punu kutiju (neznam koliko veliku) djecje robice za cure 0-6 pa mozda uzmem to, jer mislim da je dosta uscuvano, poznavajuci zenu, pa mislim da cemo tu ustedit na robici puno. A onda neke stvari samo kupim nove. Jer stvarno to prerastu brzo a ima dosta toga da treba kupit od robice... Neznam koliko ce me trazit zena za to. Al u svakom slucaju bit ce jeftinije nego u ducanu😅 rekla je da si dodem pogledat, bez obveze, pa ak mi se svidi, dobro, sto mi se ne svidi, nemoram uzet..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
A nagradne igre...hahahha...nikad nista nisam dobila😑 cak ni one srecke ata je svaka dobitna😂😂😂😂 uvijek bi dobila onoliko koliko sam platila srecke😂😂😂
Sanjchi, eeeee moja sveki je isto blesava, vjeruj mi... Oni kad su pričali o kolicima i kad su čule na koje ja ciljam su se iznenadili koliko to dođe.... još najjeftinija koju sam gledala je od Kunerta Silver 3u1 niti 3 soma kn... Oni mislili to puuuunooo jeftinije! A neće mi puno toga stati u komodu, znam, pogotovo jer mi i ostale potrepštine trebaju biti na dohvat ruke, ali dio naše robe će biti u ormaru u tom malom stanu, pa lako stavimo ostalo u veliki ormar... Mislim, snaći ćemo se!
Teta od muža je rekla da zna kako nam je jer su i oni godinama živjeli u stanu od 30ak kvadrata... Za sada će nam i to biti super, a kad mali naraste će već biti zaj***
Ali do onda ima vremena!
P.S. Sanjchi, uzmi ako imaš priliku a ako misliš da bi joj trebala biti dužna... kupi joj nešto... odnesi kavu, čokoladu... ispeci joj nešto (znam da ti voliš peći ) ili joj plati nešto...
Mada te mame jedva čekaju da se toga riješe... Kao što sam bila napisala, sestrična je jedva čekala da se robice riješi... Da nije bilo mene, imala bi kome proslijediti, ali je rekla da joj je, naravno, puno draže meni dati.
I tu smo dosta uštedili. Pogotovo jer bebe to jako brzo prerastu... a mi imamo Lidl, C&A i Kik u Puli, a da su cijene prihvatljive... dok u centru grada postoje i ostale trgovine za bebe, ali moraš baš nabasati na neke akcije...
Da Barbs super su mi te reakcije: to je tak skupoooo?????????
A dok mali poraste, budete vec izgradili si stan il rijesili nesto😁
A rekla je bas da prodaje al kao full jeftino, jer joj je samo ta kutija jos ostala...inace sve od male je cuvala i prodavala (ono sto je ostalo uscuvano)
Reakcije su vrh, Sanjchi! Bitno da svi znaju sr*** da beba treba imati sve novo, pogotovo kad se radi o prvoj bebi I onda ti u nesvijest padnu kad im cijenu kažeš!
Mada ja nikada od nikoga nisam tražila da nam nešto kupe već su se oni nudili i dugo sam odbijala... i onda, aaajde, kupite i trošite
A rekla je bas da prodaje al kao full jeftino, jer joj je samo ta kutija jos ostala…inace sve od male je cuvala i prodavala (ono sto je ostalo uscuvano)
Onda super! Nemaš brige... Platiš povoljno i eto, imaš puno toga
Reakcije su vrh, Sanjchi! Bitno da svi znaju sr*** da beba treba imati sve novo, pogotovo kad se radi o prvoj bebiI onda ti u nesvijest padnu kad im cijenu kažeš!
Mada ja nikada od nikoga nisam tražila da nam nešto kupe već su se oni nudili i dugo sam odbijala… i onda, aaajde, kupite i trošite
Bas tako😂😂😂 ja lad sam narucivala s tetra pelena, sveki jw rekla da nek narucim jastuk i da ce mi ona dat novce za to..jastuk je kod mene vec dva mjeseca a od novaca ni N😂😂😂😂 mislim, ni ne ocekujem la ono...
Pa da, ne vjerujem da ce trazit vise od 700 kn...a sta ja mogu za 700 kn kuput u ducanima? Pol stvari MOZDA😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji