Tebi je tvoja, Sanjchi, barem rekla da si naručiš, a meni je moja bez pitanja htjela kupiti i onda je rekla: joj, nisam znala koji ti se sviđa, pa sam odustala... ja ju gledam: imam jastuk već 2 tjedna kod mene!
Ma jooooj, meni je nešto najgore čekati od nekoga novac Grozno!
Još pogotovo kad ti kažu: vi kupite, ja ću vam dati novac... Neka, neka!!
Mi smo išli rezervirati komodu u magic babyu i sveki je išla platiti. Krevetić i madrac smo kupili zajedno s mojim! Ne da mi se čekati da mi netko vrati novac... Ako taj netko planira nešto kupiti onda nek se angažira... Nemam ništa ja protiv toga da mi platimo, ali onda nemam volje ganjati nekoga za taj novac...
Sjećam se kad sam još radila, pa su se neke kolege uštekale za poklon frendici.... ja te pare nisam vidjela dan danas... Za 30ak kn neću propasti, ali stvar je principa!
Hahaha...ja ga nr cekam, kupila sam, platila sam i dobro. Kupili su kindac i ne treba vise nista davat nit kupovat. Ja kad tak cujem da mi neko kaze: vratit cu ti, il dat cu ti, ee...odma mi muka....haha
Aj ruku na srce, dok sam radila, znalo se desit da kad se tako nesto kupovalo, da nisam taj tren imala novaca (nije sjela placa jos il nisam imala kod sebe, il sam cuvala za nesto drugo sto sam narucila-tipa avon😂) onda sam znala rec kolegici da nek da za mene i cim mi je sjela placa, ja bi vratila. Al to samo toj jednoj, i ne svaki put..u godinu dana mozda 3 puta...al imali smo puno rodendana pa ono, svaki cas se nest skupljalo..al nisam se osjecala ugodno sto je ona dala za mene. I zato cim je placa sjela ja sam joj dala te novce, i uz to obavezno cokoladu😁
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
jutro cure!!!
dena- drago mi je da je sa viktorom sve ok! i sretna vam godisnjica!!!
evo kod mene cijelu noc i sada kisa pada i ne misli stati.. ne znam samo kad cu psa uspjet prosetat jer ga bas lijevaa ko iz kabla..
ja jucer imala goste,cak me i sef nazvao da pita jesam jos u komadu i sta radimo tak da je i on na kraju dosao na veceru..najeli se,nasmijali.. stalno sam sjedila a muz je sve obavio..cak i spremio za njima..
muz spava,kaze koma je a ja cekam da mi masina opete jednu turu sudja da mogu stavit ostalo i pijem kavu..
bas neki pravi jesenski dan..
I me, bas ti je dobar sef kad tako dode doma pa se zabavljate😁
A masina za sudeee...jos malo pa cu je i ja imat. To mi tako fali😂😂😂 olaksava zivot to je cudo jedno..
A odmaraj danas, ionako je nedjelja dan za odmaranje😁
I_me super za goste i opustanje, a i za muza sto je bio vrijedan
Dena bravo za malenog borca, sretno dalje i samo nam se javljaj s lijepim vjestima, i sretna godisnjica 😘
Barbs neka si se lijepo zabavila, a mali je pritiskao od dugog sjedenja, tako i meni zna biti.
Sanjchi aaaa kako mi je poznato za to, DAT CU VAM NOVCE 😂 Kad smo mi kupili kolica(moji su dali odmah drugi dan novce) a krevetic madrac i posteljinu rekli su njegovi dat i onda su se cudili prvo pa vec ste kupili al dat cemo mi novce, evo proslo je 2mj nismo vidjeli ni lipe! Onak od nikog nista ne trebam a kamoli trazim, i takve price mi idu na zivce, sta jedes govna dat cu dat cu, ja bi to sve nasamarala 🙄🤣😂 Ne volim takve stvari ufff
E i kod nas mame prodaju tak punu kutiju skoro nove odjece za 200kn maksimalno. 😉
Ja se budila, jela, napravila kolac s keksom i pudingom od maline, vanilije i cokolade, cisto da imamo neki kolac hehe... sad se muz ustao pa pijemo kavu. A ja sinoc stavila vaginaletu, ajme cijelo jutro se cistim, cak sam stavila ulozak da sve pokupi i svako malo se idem ocistit. Glava me boli i tako mi je vruceee ufff..maleni je miran dosta. Na rucak idemo kod mojih pa eto makar ne moram kuhat
Violeta, hahah...i treba to sve nasamarat😂😂😂
A vidis, svuda to tako ide onda..nisam ju pitala kolika je kutija i koliko trazi, budem sutra il preksutra otisla k njoj pa cu vidjet.
Super za nekuhanje..hehe...ja cekam da se stolar javi da dolazi..rucak imam od jucee, nisam raspolozena ni za kuhanje nit za ista..pobrala dam paradajz i papriku s vrta pa cu ic radit sataras za skrinju...
Violeta, odmaraj! Nemoj se previše naprezati... Uživaj s mužićem i u kolaču!!!
Nas to čeka poslije podne kod sestrične
A to da je mali pritiskao od predugog sjedenja/stajanja i to neudobnog, u potpunosti se slažem.
I me, imaš jako dragog šefa!
Sanjchi, aaajmeeee, pa naravno da se svakome može desiti da nema u tom trenutku novaca sa sobom.. Koliko puta se meni ili frendicama desilo i opet, dođe plača ili ideš do bankomata i riješiš to... Eto, meni su cure s posla vratile ljetos novce od prije par mjeseci što smo kupile frendici poklon za rođendan i uvijek su me vikale da šta ih ne podsjetim, ali kad meni bude neugodno + to se radi o FRENDICAMA, a ne o nekim xy ljudima koji su se u zadnji čas uštekali da bi sudjelovali u poklonu i onda: vratim ti na plači i eto... prošla godina i nešto i tih novca nema... Ja neću propasti, ali stvar je principa... a i koliko si si dobar s nekime.
PERILICA ZA SUĐE - mi u manjem stanu ju nažalost nemamo, pa sve moram na ruke prati, ali lako je kad nas je u dvoje... ili ti netko dođe u goste s vremena na vrijeme... a njegovi roditelji i nonići doslovno štede perilicu... Ne znam kako vi, ali svoje moje frendice, teta, sestra... SVE stavljaju u mašinu, ali oni izbjegavaju staviti npr lončiće jer: zauzima prostor i češće bi trebali paliti mašinu.... Sveki jednom tj pali mašinu i onda kad ja radim radim ručak moram prati jer je ostala bez posuđa samo jer su lijene tu mišljivu mašinu upaliti... i još mi govore: a trošit ćeš previše ako pereš svaki dan! rekla sam: kad ju budem kupila, kupit ću je s razlogom a ne da mi stoji tamo radi ukrasa!
Sortiraj odgovore
Najstariji